Umudumuz Umut olsun

Emeliiim,Raziyemm, Mervemm,Nasipiim ,Sinemiim, Asiyemm, Şebnemimm nasılsınız bakalıımm? allah hepinizin kucaklarını sağlıklı bebişlerle doldursun insallaaah,unutmayın öneli olan hamiş kalmak değil, sonuna kadar sağlıklı hamişlik geçirip sağlıklıca doğum yapmak. açıkçası ben korkuyorum kapatışını ya da keseleri göremezsem diye

Esmamm,Emelmm , Nazmiyemm,Gülşenmm ,Sehermm, Aslımm,Ayşemmm,Mervemm, Feyzamm.. güzel hamişleriim, allah sağlıklı doğumlar sağlıklı bebişler versin bana dua edin yarın test günüm (asıl test günüm ben erken yapmıştım testi de ) insallah güzel çıksın sonuçlarımm. nasılsınız bakalııım??

hoşgeldin pınarcım maşallah bu gecede uyumazsın artık :)) kocişine nasıl söledin

hoşbuldum razişimm, akşam saat 8 gibi uyku basıyor uyumayınca gece yatamıyorum, bu akşam uykum gelir gelmez yatacağım yoksa uyku düzeni zaten yok :S bebek olayını mı nasıl söyledim??

slm kızlaaar. nasılsınızz? itiraf edeyim gece 2 de yattım öğlen 13.30da ilc için kalkıp geri yattım ve yarım saat önce uyandım ay çok heyecanlıyım yarın tekrar testim var:smiley-cool:

hadi hayırlısı gülüm biliyorum ki bir terslik çıkmayacak:Saruboceq:
geçmişi okudun mu bilmiyorum ama benim iğne perşembeye kaldı:çok üzgünüm:

iyiyim pınarcım çalışıyoz işte hehe:) bekliyom ben 15 şubatı ayrıca 15 şubat eşimin doğum günü ona en büyük hediyeyi vermek isterim allahım inşallah ama çokta umutlu değilim ama nasip tabi herşey

geçen yıl mart ayında adetim gecikmişti ben de pazardan çok güzel bi çift bebe patiği almıştım, onu saklıyordum,onu paket yaptım ve hastanenin verdiği kagıda "babacım biz geliyoruz" yazdım, kagıtta zaten beta hcg 183 yazıyordu. onları paket yapıp sevgililer günü hediyeni erken veriyorum dedim hiç beklemiyodu test günüme daha vardı beklemiyodu hiç

süperrrr kaydirigubbakcemile5
şok olmuştur garibimkaydirigubbakcemile3

ay ne güzel ya canım benim ne kadar çok sevinmiştir darısı başıma inşallah bende kocişime doğum günü hediyesi veririm inşallah

hadi hayırlısı gülüm biliyorum ki bir terslik çıkmayacak:Saruboceq:
geçmişi okudun mu bilmiyorum ama benim iğne perşembeye kaldı:çok üzgünüm:

yok aşkım geçmişi okuyamadım neden p.beye kaldı ??

süperrrr kaydirigubbakcemile5
şok olmuştur garibimkaydirigubbakcemile3

ay ne güzel ya canım benim ne kadar çok sevinmiştir darısı başıma inşallah bende kocişime doğum günü hediyesi veririm inşallah

2 gün öncesinde evde test yaptığımda silik çizgi çıkmıştı göstermiştim ama ilaçların etkisindendir demişti test gününü bekle demişti bana eşim, test gününden önce hamiş olduğumu öğrenince şok oldu zaten sarıştık ağlaştık :) allah sizlere de nasip etsin, insallah sonuçlarda iyi çıkar kızlar merak ediyorum işte şimdiden

Pınarcım sağsağlim sorunsuz bir gebelike geçirmen dileğiyle bu dileğim bütün hamişlere ben çıkıyorum kıslar kendinize iyi bakın yarın görüşmek dileğiyleee

nasipcim raziyecim tebrk etmişsiniz beni tşk ederim çok sağolun canlarım benim.ne olduysa soğan suyundan oldu hem bilinmeyen hastalığıma o şişliğime faydası oldu hemde hamile kaldım şükür.kadın hastalıklarına ve adet düzenlemesi için iyi geldiğini duydumuştum ve uyguladım iyiki içmişim onu.bende şaşırdım etkilerini görünce.allahım bu duyguyu sizede yaşatsın inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…