ya kıslar umarım kist falan olmamıştır herşey yolundadır canlarım
dinlemeyip napıcan adaşım anlayamadım...:uhm: hamişşmiyim neyim...kaydirigubbakcemile3
yok kız bu takvim 2gün önceden test yaptırıoda ondan demiştim hamişimmmmdelikafadulden
günaydın kızlarrrr...
aslıocım cıcışlerınız cok guzel gule gule gıyın
ayyy inşallahhhhhhh pıt pıttt duyalımm kız inşallahhhhhhhhhh-tatlicadiarzu-ay inş. aslıcım üstten bakar nefret ediyorum alttan muayeneden umarım üsttendir:CüvCüv::CüvCüv: merviş bunlar biziz bunlarda bebişlerimiz aaa ikinciye hamileyiz bak:1hug:
günaydın kızlarrrr...
aslıocım cıcışlerınız cok guzel gule gule gıyın
günaydın kızlaaar, bugün tekrar test günüm birazdan çıkıcam bana dua edin degerlerim katlanmış olsun. öpüyorum hepinizi mucukkss
resema inş. bir sorun çıkmaz canım evet karın ağrısı oluyo canım kaç haftalıkken gittin dr. 5 haftalık falansa görünmüyo ultrasonda canım ben 7 haftalıktı gittim ancak görüldü
günaydın resemaaa nasılsınnn
günaydın kızlar gününüz aydın umutlarınız gerçek olsun inşllh.pınarcım sende hamileymişsin :dance: gözün aydın canım allah analı babalı büyütmek nasip etsin bitanem.k.bakma ne olur valla dün listeye bakınca farkettim pek giremedim topiğe bayadır.hayırlı uğurlu olsun sağ sağlim doğurmak nasip etsin allahım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?