Umudumuz Umut olsun

işyerinden bi arkadaş da kendi arkadaşının 4 ay üstüne gördüğünü söyledi çok şaşırdım ne güzel olur öyle bişey olsa bide bakmışım süpriss anne ben geliyorumm ama hiç sanmıyorum

-tatlicadiarzu-ay inş. aslıcım üstten bakar nefret ediyorum alttan muayeneden umarım üsttendir :CüvCüv::CüvCüv: merviş bunlar biziz bunlarda bebişlerimiz aaa ikinciye hamileyiz bak:1hug:

razişim senin adet tarihine az mı kalmış bana mı öyle geldi inş. hamişsindir canımmmmm hamiş olmayan herkes hamiş olur ikiz ikiz hemde inş. yarabbim:Saruboceq:

-tatlicadiarzu-ay inş. aslıcım üstten bakar nefret ediyorum alttan muayeneden umarım üsttendir :CüvCüv::CüvCüv: merviş bunlar biziz bunlarda bebişlerimiz aaa ikinciye hamileyiz bak:1hug:
ayyy inşallahhhhhhh pıt pıttt duyalımm kız inşallahhhhhhhhhh
günaydın kızlarrrr...
aslıocım cıcışlerınız cok guzel gule gule gıyın

nasılsın nazmiyecim hoşgeldinn kızın ve sen iyisindir inşallah

hu hu kıslar şebo merviş nazers beyza raziş ayşe daha gelmemiş pınarda uyuyo daha galiba nasip ne yaptı acaba oda yok yazılıyo bugün aslım buralarda asiş giremiyo ay sizlere çok alıştım canlarım yaaaa unuttuğum varsa özür dilerim

heeeyyyyyyyyy geçmişi okuyosunu değilmi hadi çabuk okuyunda gelin aramıza merviş aramızda 11 gün falan var değil mi canım dr. bugün çağırmış beni 4:30 da randevu var bakalım ne durumda yumoşlar

günaydın kızlaaar, bugün tekrar test günüm birazdan çıkıcam bana dua edin degerlerim katlanmış olsun. öpüyorum hepinizi mucukkss

pınarım değerin çok yükselecek çünkü ücüzzzzzzzzzzzzzz inş. hayırlısı olsun canım bol şans allah nazardan korusun seni

günaydın kızlar gününüz aydın umutlarınız gerçek olsun inşllh.pınarcım sende hamileymişsin :dance: gözün aydın canım allah analı babalı büyütmek nasip etsin bitanem.k.bakma ne olur valla dün listeye bakınca farkettim pek giremedim topiğe bayadır.hayırlı uğurlu olsun sağ sağlim doğurmak nasip etsin allahım.

resema inş. bir sorun çıkmaz canım evet karın ağrısı oluyo canım kaç haftalıkken gittin dr. 5 haftalık falansa görünmüyo ultrasonda canım ben 7 haftalıktı gittim ancak görüldü

daha çok küçükmüş sinemcim 2 haftalık ancaymış 1 hafta sonra gel dedi doktorum bakalım kesesini bi görsem biraz rahatlıycam inşallah dış gebelik değildir.

semracım kaç haftalıksın canım...keseyi görmedik demişsin...ben 5+2 de görmüştüm...sen erken gittin galiba....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…