Umudumuz Umut olsun

kızlar ben dayanamadım testi yaptım kocaa bir tek çizgi (görmeye alışık olduklarımdan) ama olsun daha 4 tane testim var biraz polyana olalım demi inşallah testler bitmeden bebişim gelir zaten ovulasyon testlerimde vaaaarr bu ay daha umutlu olayım bareee

AYYY çok sevindim pınarcım allah sağsağlim kucağına almayı nasip etsin canım ya beyza hemen neden yapmıyosun testi ben 1 saate kadar çıkıcam kıslar dr. didicem su içmem lazım idrara sıkışacam inş. alttan bakmaz

pınarım canımmmmmm taze hami$im benimm herşey gönlünce olsun bebişlerin hep seninle olsun canımmm
beyzam inşallah o testler bitmeden çift çizgiyi yakalarsın canımmmm:1hug:

kıslar iyi çalışında dersinize mart ayında patlama yapalım ben bu ay kalmayı istiyorum yaaa çok hemde hiç bu kadar istemedim allah kısmet eder inş. hayırlısını versin yinede

nazmıye kasıntıları dıkkate al ablamda netten arastırdı doktora gıtmedı dogumdan sonra ablam doktora soyledı dr.kızdı karacıger buyumesı olmus dedı belkı erken doguma sebep o oldu dedı aynı sorun bızım esra (boddım) da vardı oda gotııt dr.ondada karacıger buyumesı varmıs ılaç kullanıyor sımdı

canım iyi olmanıza sevindim amcamın kızındada olmuş o kaşıntı kalbini ferah tutu canım kötü bişey çıkmıyacak

canım harikaahihoyyyt:teytey::dance::dance:hihoyyyt çok sevindim allahım sağsalim kucağına almayı nasip etsin sağlıklı gebelik geçir bitanem:CüvCüv::CüvCüv:

hayırlısı canım dr. ne zaman gideceksin canım bari yumurta takibi yapar canım

canım dr bana adetin üçüncü günü gel demişti hormon tahlili için inş gerek kalmaz ama bi dahaki ay adet olursam o zaman gidicem. hatta dr öyle demişti önce hormon tahlilini yaparız sonrada yumurtlama takibi demişti belki de gerek kalmazz bizim tarihler de birbirine yakın inşş yaaaa hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde gelir mis kokulu tontiş bebişlerimiz

cabım umudunu hiç kaybetmee, allah gönlünüze göre bebişlerinizi vercek insallaaah hepimizinn. sabır sabır inşş canım beniim

kıslar iyi çalışında dersinize mart ayında patlama yapalım ben bu ay kalmayı istiyorum yaaa çok hemde hiç bu kadar istemedim allah kısmet eder inş. hayırlısını versin yinede

evet çook çalışın ben karışmam sırayle gelsin tontiş bebişleeer

süper canım tekrar tebrikler pınarcım darısı başımıza inşallah çok sevindim allah kucağına almayı misler gibi koklamayı nasip kısmet etsin inşallllaaahhhhhh

Pınarım maşallah canım benim sorunsuz sağlıklı bir gebelik yaşarsın inş

pınarım canımmmmmm taze hami$im benimm herşey gönlünce olsun bebişlerin hep seninle olsun canımmm
beyzam inşallah o testler bitmeden çift çizgiyi yakalarsın canımmmm:1hug:

çok teşekkür ederim kızlaaar DARISI TÜÜM İSTEYENLERE insallah tekrar tekrar yazıyorummm

razış kız aklıma ne geldı sızın bı ınek dogum yaptıydı yavrusu nasıl ıyımı

hay allahım emelcim güldürdünkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:roflol: beni nerden aklına geldi evet gülçin koydum adını nisanda bir daha olacak bende onlara bakıyorum artık biberonla besleniyorlar :ecrin_bebek:

ay ne var ya ama bir görsen çok tatlılar hoş biraz iriler ama :))) hadi inşallah güzel haberlerle gelirsin canım allah yardımcın olsun

nazmiyecim inş önemli bişey değildir kaşıntın canım...sen yine de ihmal etme dr git bi an önce...

kızlar ben bu aralar devamlı acıkıyorum...bulantım da geçti yaa..hep bişeyler yemek istiyorum...normal mi bu? böyle giderse yuvarlanarak gidicem doğuma :))))))
dikkat etmeye çalışıyorum ama acıkınca gözüm dönüyo resmen...

merve normal sekerım yıyecen hemde çokkkkkkkkkk
ne bılım kız aklıma geldı tanalar

iyiler canım iyiler sütten ayrılacak işte inatla içicem diye bağırıyorkaydirigubbakcemile3
hayvanda olsa iltihap oldumu onlardada gebelik sağlanamıyor aynı insanlar gibi 9 ay 10 günde doğum yapıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…