Umudumuz Umut olsun

selamm millettttttttkaydirigubbakcemile3
dün biraz erken kalktım ya bugün illa rötar olacak böyle işteeeee başkası kurtarmıyor biziiii-tatlicadiarzu-
pınarım canımmmm değerlerin çok güzel çıkacak inşallahhhhhh:1hug:
semram kanda hcg kaç ona baktırmadın mı acepCADIARZUbirde yap şu cizelgeyi artık bilelim kaç haftalıksın dimiiiii:1hug:
zeytinimmm sonunda geldimmmm
nazmiyem hoşgeldinnnn nasılsınız bakalımmmmma.s.
razişim inşallah eşine en güzel doğum günü hediyesini verirsinnnn şöyle çift çizgili test gibiiiii:1hug:
nikolüm afiyet olsun da sen yemeğin peşine biraz da kestirem bari dedin dimiiiii:1hug:
mervem canımmmm inşallah gelecek bebişleriniz hepinizeeeeeee
emoşummm beyzammm asişimmm nasılsınızzzzzzz:1hug:
şebbom gülşenim esmam aslım rahelim nasipim zeynep bir daha görünmedi dimiiii neyse gelir belkii unuttuğum varsa affola hepinizi öpüyoruz canlarım mucuksss mucukssssŞenizŞeniz

bende geçmişi okuyup geldimmmm
pınarcım hayırlısıyla üçüzlerinde dön inşallah
ayşem naber yat keyfine bak canım ya boşver herşeyi
raziyem inşallah verirsin en güzel hediye kocana inşşallah canım
asiyem sen doktoruna de bakim niye böyle her ay her ay oluyo bu gecikmeler bidaha bi kontrol etsin yoksa hamişmisin ay inşallah
mervem naber canım ateşin iyi gidiyo yükselişe geçmiş hadi çalışmalara devam çok çalışmamız lazım çoooook
nasip sen yarın olcan dimi ilk iğneyi evet yumoşlar daha küçükmüş biraz daha büyüsün yarına kadar şöyle topaç bi 20 mm filan olsun
nazmiş sen nasılsın iyice iyileştinmi gülüm
gülşen esma aslı merve emel semra seher hamişlerim sizler de iyimisiniz
emel rahel im yarın operasyon geçirecek kısmetse kızlar dualarınızı eksik etmeyin
sinem canım sende kocan gitmeden iyi çalış anacım boş geçme sakın
beyza sen şimdi şu lekelenmeyi bida anlatsana regl olmadın dimi sen hayatım millet test test diye tutturuyo ne zaman yapcan testi
hadi kocaman öpüldünüz ben buralardayım şekerler

slm kıslar ayşe şebo hoşgeldin kocamın gitmesi biraz erteleniyo galiba inş. buay tutturacam yaaaaa bugün gidiyorum dr.

teşekkür ederim asişim.üzülme canım bi doktora git bakalım ne diycek.bitanem bide soğan suyunu dene belki sende benim gibi faydasını görürsün.ayrıca adet düzenlemesini sağlıyomuş.senin için hayırlısını diliyorum canım öptüm.

canım sen bu değeri dr a gösterdin mi?
çünkü benim bildiğim lokosit iltihap demek ve senin çok değil ama fazla çıkmış 2-3 normal değerler

canım abim laborant olduğu için o ilgileniyodu dün bu sonucu göstermeyi unutmuş bugün gösterecekti.haklısın iltihap biraz fazla bende abimden gelecek sonucu bekliyorum.

şebnemcim 4 şubatta kahverengi gelmeye başladı damla damla az yani ama dün ve bugün kırmızı geldi az ama o da sanki elin kesilir temiz kan akar ya aynen öyle kafam karıştı

hosbulduk kızlarrr ...
hepınıze cok tesekkur ederız..cok sukur kızımda bende ıyıyız grıbı atlattık ama bı sorunumuz daha var galıba yarın aksam doktora gıdıcez bakalım..vucudumda kasıntılar basladı netten arastırdım son zamanlarda gorunebılıyomus ..valla ne kadar dıkkat etsekkte buluyo bıseykılde bıseyler umarım kotu bısey cıkmaz...

şebnemcim 4 şubatta kahverengi gelmeye başladı damla damla az yani ama dün ve bugün kırmızı geldi az ama o da sanki elin kesilir temiz kan akar ya aynen öyle kafam karıştı

inşallah hamilesindir tatlım.test yap bencede bi arkadaşımında böle olmuştu adet oldum az geldi stresten filan diye geçiştiriyodu meğer üstüne görmüş.1 ay sonra teste çıkmıştı.inşallah senninde öle olur canım ya.

slm kızlaaarr. kesin hamileyiimmmmdelikafadulden:dance::içelim::teytey:hihoyyyt:sm_cool::dance::içelim: ama sanırım tek bebiş geliyor çünkü degerim gerektiği gibi katlanmış yanbi fazlalık yok 1079 15. gün degerim.. olsun tek olsun sağlıklı olsun kızlaar ayy, darısı sizlere ve tüm isteyenlereee.bugün 4+5 günlüğüz şubat 25te ultrason için çağırdı allahımm zaman nası geçeceeek?? hepinizi çook öpüyorum bana her zaman destek oldunuz allah ne muradınız varsa versin kızlar sizleri çook seviyoruumm:1hug::1hug::asigim:

hadi maşallah...evet canım tek olsun sağlıklı olsun hep senle olsun inş....

ayyy canım çoook sevindim Allah yüzünü güldürdü inş tamamına erdirsin hayırlı ve sağlıklı bir şekilde bizim de yüzümüzü güldürsün

hadi maşallah...evet canım tek olsun sağlıklı olsun hep senle olsun inş....

ayyy canım çoook sevindim Allah yüzünü güldürdü inş tamamına erdirsin hayırlı ve sağlıklı bir şekilde bizim de yüzümüzü güldürsün

hepinize teker teker teşekkür ediyorum canlarım benim. sonunda allahım dualarımı kabul etti insallah bundan sonra sağlıklı sıhatli bir gebelik geçirip sağlıklı bir bebeği kucağıma alırım.1 olsun hiç farketmez ama kızlar bana 2iz geliyor hislerim öyle söylüyor hala. hayırlısı olsun. darısı sizlere kızlar allah sizlerin de yüzlerini güldürsün gönlünüze göre versin. hamişlerimize sağlıklı doğum, anne aday adaylarımıza sağlıklı bebişler versin tezz zamanda allahımm. amiin. hepinizi öpüyorum kızlar ilaçlarımı içip duşa girmem lazım akşam kayınvaldemlere yemeğe gitcezz de biraz bakım yapayım kendime

süper canım tekrar tebrikler pınarcım darısı başımıza inşallah çok sevindim allah kucağına almayı misler gibi koklamayı nasip kısmet etsin inşallllaaahhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…