rbc 4.8 hemoglobin 13.9 hemotokrip 42.6 mcv 88 vbc lokosit 10.6 kan tahlili sonucu bu bitanem umarım herşey yolundadır.
teşekkür ederim asişim.üzülme canım bi doktora git bakalım ne diycek.bitanem bide soğan suyunu dene belki sende benim gibi faydasını görürsün.ayrıca adet düzenlemesini sağlıyomuş.senin için hayırlısını diliyorum canım öptüm.Merhaba kızlar pek giremiyorum ama akşamları falan bakmaya çalışıyorum hazır kimse yokken girim nasılsınız bakem dedim.
Pınarcım inşallah katlanmış sonuçlarla gelirsin cnm
Semra cım tekrar tebrik ederim inşallah kesesini de görürsün rahatlarsın cnm
nazmiyecim kızın ve sen çok hasta oldunuz ya bakmıyo musunuz bakim kendinize canım benim dikkat edin bünyeniz hassas hamile olduğunuz için inşallah bir daha hasta olmazsınız cnm
Kızlar ben hala adet olmadım ya 54 . günüm test yaptım negatif gene gecikti ben size demiştim cumaya kadar olmazsam ctesi doktora gideyim diyorum hayırlısı bakalım öptüm sizi ben kaçıyorum gelirler şimdi.
canım sen bu değeri dr a gösterdin mi?
çünkü benim bildiğim lokosit iltihap demek ve senin çok değil ama fazla çıkmış 2-3 normal değerler
şebnemcim 4 şubatta kahverengi gelmeye başladı damla damla az yani ama dün ve bugün kırmızı geldi az ama o da sanki elin kesilir temiz kan akar ya aynen öyle kafam karıştı
beyza daha testin gelmedimi canım
slm kızlaaarr. kesin hamileyiimmmmdelikafadulden:dance::içelim::teytey:hihoyyyt:sm_cool::dance::içelim: ama sanırım tek bebiş geliyor çünkü degerim gerektiği gibi katlanmış yanbi fazlalık yok 1079 15. gün degerim.. olsun tek olsun sağlıklı olsun kızlaar ayy, darısı sizlere ve tüm isteyenlereee.bugün 4+5 günlüğüz şubat 25te ultrason için çağırdı allahımm zaman nası geçeceeek?? hepinizi çook öpüyorum bana her zaman destek oldunuz allah ne muradınız varsa versin kızlar sizleri çook seviyoruumm:1hug::1hug::asigim:
slm kızlaaarr. kesin hamileyiimmmmdelikafadulden:dance::içelim::teytey:hihoyyyt:sm_cool::dance::içelim: ama sanırım tek bebiş geliyor çünkü degerim gerektiği gibi katlanmış yanbi fazlalık yok 1079 15. gün degerim.. olsun tek olsun sağlıklı olsun kızlaar ayy, darısı sizlere ve tüm isteyenlereee.bugün 4+5 günlüğüz şubat 25te ultrason için çağırdı allahımm zaman nası geçeceeek?? hepinizi çook öpüyorum bana her zaman destek oldunuz allah ne muradınız varsa versin kızlar sizleri çook seviyoruumm:1hug::1hug::asigim:
hadi maşallah...evet canım tek olsun sağlıklı olsun hep senle olsun inş....
ayyy canım çoook sevindim Allah yüzünü güldürdü inş tamamına erdirsin hayırlı ve sağlıklı bir şekilde bizim de yüzümüzü güldürsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?