Umudunu yitirenler gelsin :(

Yok daha olmadım canım yani yumurtlama gunlerimdeyim ama iki yıldır yasaya yasaya negatifi benim umudum iyice yitiyor
Kuyamam kuzum ya
Bu ay raabim sana sevinc yasatir insallah
Sen elinden geleni yap takdir allah in
Yumurtlama gunlerini degerlendir
Bak incir kuru iyi geliyormus onu dene

Bende adet oncesi kasik agrisi olmazdi bazi aylar goguz agrim olurdu abcak 10 gundur kasik bel bacak agrisi cekiyordum
Ancak sivilce de cikinca umudumu kaybettim sanki
Canimm sivilcede gebe oldun zaman cikio ben kizmaa hamileyken kasik agrisi bel agrisi cekiodum sivilcelerimde cikmisti diodum adet olcam bu ayda belli diodumm test yapmak aklimin ucundan bile gecmiodu regilime bi gun gecmisti hatta bi gun bugun kesin olurum diodum sivilcelenmistimde akrabamin biri hatta riyamda gordum seni hamilesin senn diyince bnde hatta yok ya adet olcam ben farkindayim diodum sonra dayanamadim gittim idrar testi yaptim gebeymisim cok silik cikmisti hattaa hani kafani karistirmak istmm tabi ama herkesde bir olmaz belki ama benim tanim kisilerdede sivilce cikiodu gebe oldunu ogreniodu adetde olan her belirti gebeliktede olabilio

Kuyamam kuzum ya
Bu ay raabim sana sevinc yasatir insallah
Sen elinden geleni yap takdir allah in
Yumurtlama gunlerini degerlendir
Bak incir kuru iyi geliyormus onu dene
Amiiinnn canım cumlemizin yapmadığım şey kalmadı ki canım incir hayit tarçın of of çok zor bir şeymiş Allahım isteyen herkese versin insallah

Daha cok ya canım. Üzülme . Belki bu yasadıkların hamilelik belirtisidr.

4 sene cocugu olmayip arastirma icin hastaneye gittigi ay hamile kalan var :) Allah buyuk.

Onsallah dedigim gibi olur kuzum yaaa insallah
Bende gecen gun ruyamda yerlesme kanamasi gordum
Cok takiyorum ondan herhelde

Amiiinnn canım cumlemizin yapmadığım şey kalmadı ki canım incir hayit tarçın of of çok zor bir şeymiş Allahım isteyen herkese versin insallah
Aminn kuzummm aminnn insallah

Kızlarr umudunuzu yitirmeyin, umutlar tükenirse hayat biter. Asla çocuğun olmaz denilen insanlar evlatlarını kucaklarına aldılar. Allah çok büyük ve yer gök dua. Önce inanın. Rabbim hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar verecek inanın buna sadece doğru zamanı bekliyoruz. Negatif düşüncelerinizi atın. Pozitif bakmaya çalışın. İnanın kafanıza nekadar takarsanız okadar zorlaşır işleriniz. Teyzem kadar yakın bir aile dostumuz 15 yıl çocuk bekledi tüp bebek denemeleri hep olumsuz geçti doktor ona defalarca kafandan sil at beyinle inatlaşma dedi ama ne mümkün kadın 1 gün adetim geçsede kendimi hamile gibi hissetsem diyordu düşünün. En son kendini toparladı sağlıklı bir şekilde düşündü ve kafasından attı kendini başka aktivitelere verdi ve 2 ay içinde hamile olduğunu öğrendi. Şimdi çok tatlı bir kızı var. Demem o ki umudunuz kaybetmeyin, negatif olmayın ve bol bol dua edin...

Benimde 30 agustos canim aramizda fazla zaman yokmus

Haklisin canim
Zaman Sabir Dua

Onsallah dedigim gibi olur kuzum yaaa insallah
Bende gecen gun ruyamda yerlesme kanamasi gordum
Cok takiyorum ondan herhelde
Insss gebesindirrr adetin gectimi yoksaa daha varmi adet olmanaa rabbim inss tatdirr evlat sevgisinii

Oyle dusunme canimm
Elbet rabbim nasip etmistir ama zamani var iste
Biz kullar gercekten sabirsisiz
Sen duani esirgeme ve elinden geleni yap
Tevekkul et insallah rabbim oncelikle sana nasip eder
O gecen yillarin sefasini surersin

canım derdımıze bın şükür Allah ısteyen herkese nasıp etsın hayırlısıyla... tevekkul edıyorum haşa isyan etmem Allah tan gelen başım ustune ama bazen bı yılgınlık cokuyor ıcıme boyle elımden ayagımdan canım cekılıyor halsızleşiyrm degışik bı hıssıyat anlatamıyorum... İnşallah isteyen herkes kavuşsun evladına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…