Evet bu sabah sag gogsumun ucu cok agriyorduUclari agriyor mu senin
Bir arkdasinda silik di ve kan da pozitif cikti bence kan testi yaptir insallahhhhhh hamilesindir kuzummmArkadaslar merhabaa az once test yaptm cok dikkatle bakilinca isikta belli oluyor silik cizgi adetime 3 gun war siz ce hamile miyimmmm???
Az kaldi canim ben ne zaman test yapsam yya cumartesi mi pazar mi ignem 13 unnde olduEvet bu sabah sag gogsumun ucu cok agriyordu
1 eylulr az kaldi
Bakalim hafta sonu test yapacagim
Bende pazat beraber yapalim :)Az kaldi canim ben ne zaman test yapsam yya cumartesi mi pazar mi ignem 13 unnde oldu
Ayy insallah tamam anlastikBende pazat beraber yapalim :)
Mujdeli haberleri beraber verelim :)
Anladim canimmmAyy amin canim. Insallah senin de kandan guzel haberler gelir. Gelmesse de uzulme. Ben sirf adete kala boyle delleniyorum sonra normal hayata devam.
Testi atsana cnm burayaaArkadaslar merhabaa az once test yaptm cok dikkatle bakilinca isikta belli oluyor silik cizgi adetime 3 gun war siz ce hamile miyimmmm???
Inss canimm daa pek.umitli deilmm bakalimm deminde test aldim ama bise cikmadi kandada cikicagini pek sanmiorumm inss bubay sen gebe kalirsinn canim rabbim gonlune gore verir insss sevncli haberi senden alirizzAyy amin canim. Insallah senin de kandan guzel haberler gelir. Gelmesse de uzulme. Ben sirf adete kala boyle delleniyorum sonra normal hayata devam.
Anlastik canimm :)Ayy insallah tamam anlastik
Belki gec dollenme olmustur bekle kuzumm daha 2 gun varAdetime 2 gün var..gebelik testi yaptım negatif cikti
İNSAALLAH öyledir kuzum ya aynen artık adet gününü beklicem test yapmak yok :)Belki gec dollenme olmustur bekle kuzumm daha 2 gun var
Bence de test yokkkİNSAALLAH öyledir kuzum ya aynen artık adet gününü beklicem test yapmak yok :)
Umya hani hafta sonu beraber yapcaktik erken daha durBence de test yokkk
Bende dayanamadim test yaptim sikdi yine negatif
Ama canim dayanamadimUmya hani hafta sonu beraber yapcaktik erken daha dur
Cok erken daha sakın uzulme bak beraber hamileyiz diye bagrcaz burdaAma canim dayanamadim
Attim testi hemenn pazara kadar yapmayacam sozzz beraber yapacagiz
Insallah kuzummm yaaa o ani beraber yasar beraber mutlu oluruzCok erken daha sakın uzulme bak beraber hamileyiz diye bagrcaz burda
Insallah canimInsallah kuzummm yaaa o ani beraber yasar beraber mutlu oluruz
Yasin geçmiyor suan senin için tam doğurganlık zamanindasin öyle düşünüp strese sokma kendini yeni evlisin evliliğinin tadını cikar bu arada çalışmalara da devam et ama kafaya takmadan inşallah olur cnm bn iki yıllık evliyim ve 3. Asilamami olucam yeni kimyasal gebelik gecirdim hersey nasip dua ederken sağlıklı sıhhatli ömürlü imanli evlatlar iste cnm2 aylik evliyim 27 yasindayim canim yasim geciyor diye tedirginim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?