Umudunu yitirenler gelsin :(

Arkadaslar merhabaa az once test yaptm cok dikkatle bakilinca isikta belli oluyor silik cizgi adetime 3 gun war siz ce hamile miyimmmm???
Bir arkdasinda silik di ve kan da pozitif cikti bence kan testi yaptir insallahhhhhh hamilesindir kuzummm

Ayy amin canim. Insallah senin de kandan guzel haberler gelir. Gelmesse de uzulme. Ben sirf adete kala boyle delleniyorum sonra normal hayata devam.
Anladim canimmm
Arkadaslar merhabaa az once test yaptm cok dikkatle bakilinca isikta belli oluyor silik cizgi adetime 3 gun war siz ce hamile miyimmmm???
Testi atsana cnm burayaa

Ayy amin canim. Insallah senin de kandan guzel haberler gelir. Gelmesse de uzulme. Ben sirf adete kala boyle delleniyorum sonra normal hayata devam.
Inss canimm daa pek.umitli deilmm bakalimm deminde test aldim ama bise cikmadi kandada cikicagini pek sanmiorumm inss bubay sen gebe kalirsinn canim rabbim gonlune gore verir insss sevncli haberi senden alirizz

Adetime 2 gün var..gebelik testi yaptım negatif cikti

Kizlar y aa kasiklarim bugun batmaya basladi bayagi
Acaba neler oluyor icim de

Merhaba arkadaslar
Sizin yazilarinizi gorunce bende icimi dokeyim istedim. Bnmde bat yarin bgn idrr yptm ckmadi 1 yildir ugrasiorm fkat hep ayni snuc negatif artk sabrm ck tukendi her zmn 1 ay dha beklemek grek tbkide hersyn hayrlisi dogru zmn gldiginde olck bliorm ama iste... Umarm bukez hayrlisiyla olr Allah her isteyene nasip etsin insallah aminnnnn

2 aylik evliyim 27 yasindayim canim yasim geciyor diye tedirginim
Yasin geçmiyor suan senin için tam doğurganlık zamanindasin öyle düşünüp strese sokma kendini yeni evlisin evliliğinin tadını cikar bu arada çalışmalara da devam et ama kafaya takmadan inşallah olur cnm bn iki yıllık evliyim ve 3. Asilamami olucam yeni kimyasal gebelik gecirdim hersey nasip dua ederken sağlıklı sıhhatli ömürlü imanli evlatlar iste cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…