Insallah kuzummmYok canim olur . .
Öyle düşünme. .
45 yaşında doğum yapıyorlar. .
İnşallahInsallah kuzummm
Eylul 1 e daha var bekliyorum bakalim hafta sonu test yapacagimm
Hepimiz olur inşallah cnm bu işler kısmet işi sadece demek istediğim bu kadar üzülme şimdiden rabbim tez Zaman'da kavuştursun cümlemizi inşallah :)Tabikiii Amennaaa
Rabbim bizi sevindirsin
Binlerce kez sukurler olsun halimize
Rabbim once sana sonra tum isteyenlere nasip eylesn
Bana da
Insallah bu ay senin ayin olur kucagin dolar
Aminn canimmm aminnnnnnHepimiz olur inşallah cnm bu işler kısmet işi sadece demek istediğim bu kadar üzülme şimdiden rabbim tez Zaman'da kavuştursun cümlemizi inşallah :)
Cook coook guzelllllBirgün hz.musaya bir çift gelip ya Musa bizim için dua eder misin bir bebegimiz olsun yıllardır evlat hasreti çekiyoruz demişler.
Hz. Musa da dua etmiş
Ya Rabbi bu çifte bir evlat bağışla.
Allah ya Musa bu çiftin çocukları olmayacak kaderlerinde yok demiş.
Hz.Musa Üzgün bir şekilde sizin çocuğunuz olmayacak kaderinize razı olun demiş.
O çift bir sene sonra Hz. Musaya kucaklarında bir bebekle gelmişler.
Hz.Musa şaşkın Ya Rabbi sana dua ettim ve bana kaderlerinde yok dedin simdi bebekleriyle gelmişler bu işin hikmeti nedir diye sormuş.
Allah demişki
O çift benden asla umudunu kesmedi....
Lütfen ama lütfen umudunuzu kaybetmeyin. Rabbim sizin ve isteyen herkesin karnını kucağını doldursun inşallah.
Sevgiyle kalın
İnşallah sonuç istediğin gibi olur cnm dualarım snnle inşallahKizlarr bana duaa edinnn yarin kan testi yaptircam bende saglik ocaginda bunde idrar testi yaptim bise cikmadi kanimada baktircam sonucu tabi cuma gunu alabilirim ins cikar istemiodum ama simdi istiyrm yarin besgun olcak regl olmazsam eger adetm zaten duzensizz amambi umut istee
Saol cnm bnm inss yaaa allahim.cocuk sahibi olmak iateyen herkese nasip etsinn inssİnşallah sonuç istediğin gibi olur cnm dualarım snnle inşallah
Insallah hayirli haberler alirsinnKizlarr bana duaa edinnn yarin kan testi yaptircam bende saglik ocaginda bunde idrar testi yaptim bise cikmadi kanimada baktircam sonucu tabi cuma gunu alabilirim ins cikar istemiodum ama simdi istiyrm yarin besgun olcak regl olmazsam eger adetm zaten duzensizz amambi umut istee
adetine kc gun gecti cnmKizlar her sabah bi umit diye uyaniyorum. Yani sirf test yapma bende hastalik gibi bisey oldu sanirim. Bugun bat'a 3 ve dollenme galiba 2 gun once oldu.
Bu da sabahki test
Bat'a daha 3 var. Adetime yani 3 gun var daha.adetine kc gun gecti cnm
Daha erken diyebilirsin ama arkadasim 8 gun kala yapmisti adetine ve onda bendekinden net cikmisti. Baya baya netti onunki ve gun gectikce koyuldu da.adetine kc gun gecti cnm
Herkeste belli olmuo canimm adetinee kadr beklee bence sabrett yapmaaa sonraa uzuluyorsunnn adet gunu adet olmazsan ertesi gun test yaparsin bende senn gibiydim adetimee daha varkenn leke geldi diee yaptim en pahali testi bile aldim okdr takinti yaptim adet gunm geldi bugun besinci gun daha olmadim mesela kac defaa aldimm dunde baktim hatta bugun artik kan testi verim dedm saglik ocagina gidicem cikaraaa kanda cikar artik bakalimm rabbim hakkimizda hayirlisi neyse onu nasip etsinn cnm
Uclari agriyor mu seninBenimde cok kucuk ama hissediyorum o dolgunlugu inaallah hayirlisiyla oluruz
Canim gec dollenmis olabilirsin en iyisi kan testiKizlar her sabah bi umit diye uyaniyorum. Yani sirf test yapma bende hastalik gibi bisey oldu sanirim. Bugun bat'a 3 ve dollenme galiba 2 gun once oldu.
Bu da sabahki test
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?