Tabiiki bazen bunalacaksin kendini kotu hissedeceksin.ama Allahimiz cok guzel Allahdircanım derdımıze bın şükür Allah ısteyen herkese nasıp etsın hayırlısıyla... tevekkul edıyorum haşa isyan etmem Allah tan gelen başım ustune ama bazen bı yılgınlık cokuyor ıcıme boyle elımden ayagımdan canım cekılıyor halsızleşiyrm degışik bı hıssıyat anlatamıyorum... İnşallah isteyen herkes kavuşsun evladına
Daha var canim 1 eyluldeInsss gebesindirrr adetin gectimi yoksaa daha varmi adet olmanaa rabbim inss tatdirr evlat sevgisinii
Sen kaç yıllık evlisin canım kaç yaşındasın?
Tabiiki bazen bunalacaksin kendini kotu hissedeceksin.ama Allahimiz cok guzel Allahdir
Rabbim seni sevindrisin insallah
Dualarumdasin
2 aylik evliyim 27 yasindayim canim yasim geciyor diye tedirginimSen kaç yıllık evlisin canım kaç yaşındasın?
Cnm üzlüme bak ben üç seneye yakındır tedavi oluyorum ve hale elim boş bu ayda üçüncü çatlama iğnesi oldum ama gene olmadı Zaman'ı var demekki .Rabbim en kısa zamanda sanada banada tüm isteyenlere de nasip etsin cnm beterin beteri her zaman var unutma halimize bin şükür :)2 aylik evliyim 27 yasindayim canim yasim geciyor diye tedirginim
Gogsumun kenarlari agriyo canim pazar yada cumartesi yapicam testSende belirti var mi kuzum
Olmado hafta sonu beraber test yapalim
Tabikiii AmennaaaCnm üzlüme bak ben üç seneye yakındır tedavi oluyorum ve hale elim boş bu ayda üçüncü çatlama iğnesi oldum ama gene olmadı Zaman'ı var demekki .Rabbim en kısa zamanda sanada banada tüm isteyenlere de nasip etsin cnm beterin beteri her zaman var unutma halimize bin şükür :)
Benimdr dolgunluk var ve yanlarina dokununca agriyor bende pazar yapacam insallah olumlu olurGogsumun kenarlari agriyo canim pazar yada cumartesi yapicam test
Aminnnnnn canimmm.insallahhhHerkesin umutsuz çaresiz kendini hissedigi zamanlar oluyo düştumu kalkıcaksin hemen tekrar tekrar denemeye istekli ve güçlu olucaksin herşey allahtan ve herşeyde bi hayir vardır Rabbim gönlunuze göre versin inşallah.
Bende dolgunluk yok canim zaten kucukler ondan sanirim bilmiorum kiBenimdr dolgunluk var ve yanlarina dokununca agriyor bende pazar yapacam insallah olumlu olur
Daha çok yeni evlisiniz ve daha çok geçsin canım2 aylik evliyim 27 yasindayim canim yasim geciyor diye tedirginim
Benimde cok kucuk ama hissediyorum o dolgunlugu inaallah hayirlisiyla oluruzBende dolgunluk yok canim zaten kucukler ondan sanirim bilmiorum ki
Korktutular yas ilerledikve olmazmis diye korkuyorum acikcasiDaha çok yeni evlisiniz ve daha çok geçsin canım
Deme oyle kuzummBıktım beklemekten. Korunmaya son verdiğimden beri düzensiz reglimden ve negatiften
Allah nasip etsin insallah kuzummmUmudunuzu yitirmeyin kızlar. 2 sene ben bu umutla yaşadım çok ağladım neler yasamadm ki lütfen kendinizi üzmeyin
Korktutular yas ilerledikve olmazmis diye korkuyorum acikcasi
Korunmadik bile bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?