Önce her şeyin en hayırlısı olsun derim. Ama bunu gerçekten söylerim hani bazen ağız alışkanlığı ile hayırlısı olsun deriz ama yinede onu tuttururuz ya öyle değil. Sonrada çabalarım ulaşmak için. Yani sadece istiyorum istiyorum demekle olmuyor tabi. Bizde evle ilgili çok sıkıntılar yaşadık evimizi üvey babam yaptı ama yapasıya kadar da anamızı ağlattı diyebilirim. Kan kusturdu resmen. Cimri biriyle evleneceğine yemin ediyorum bekar kal kendini geçindir valla çok daha huzurlu. Arsa, daire ikisine birden bakıyordum. Fiyat karşılaştırması, artışı, nerede yatırımlık olabilir hepsine bakarken dedim ki '' Allah'ım daire ya da müstakil hiiiç önemli değil artık yeter ki o evde huzurum olsun, hayırlı komşularım olsun nasip edeceğine razıyım '' diye içtenlikle dua ettim. Çünkü müstakilde yaşıyorduk her zaman onu satmak zorunda kaldık diyelim. Yine müstakil diye tutturduğum dönemde bulmakta çok zorlandım, satıcılar zaten işin sahtekarlığında artık dertleri başka. Çok şükür hayalimde ki gibi oldu. Her gün şükrederim istisnasız. Şimdi inşallah kendi hayatımı, evimi kurmak istiyorum bakalım. O yüzden isteyin elbette ama bir taraftan dua edip bir taraftan çabalayın. Eşinizi bilmiyorum konunuzu pek hatırlayamadım da hayırsızsa hayatınızı, hayalinizi yıkmasına müsade etmeyin.