umursamamazlık...

eşim canım cicim der ama onların yanında ama koruma olayı yok napcam bilmiyorum beni çok eziyor kendimi çok kötü hissediyorum

kardeşine daha düşkün olursa olsun herkes kendi hayatına bakıyor. yani eşinin kardeşinin başka bir hayatı bir düzeni var.. bu hayatta eşin yani abisi ikinci planda önce ailesi vardır. bunu da eşin bilir. ama sonuçta kardeşi onun iyiliğinden sorumlu. yüz çeviremez ne yapsa. ama kendi hayatı da var.. yuvası da var ona göre de davranır..
kardeşinden nefret etmesini bekleme..

aynı şekilde kv denin de. yani sen ne kadar haklı olsan da o kızıdır.. görümcem kv demi de o şımarıklığı bencillikleriyle üzüyor yine kızı sonuçta. hatta en son ben şahit oldum ve ben bir kez daha soğudum görümcemden. çünkü kadın nasıl ağladı.. ama ben biliyordum ki yine kızı. affeder.. öyle de oldu.. yine hiçbirşey olmamış gibi biraya geldiler..

gerçi benim kv beni arar sorar. ama çok haklı olduğumu bilir.. ancak yine de bizim büyüklük yapmamızı ister çünkü kızları öyle şımarık bencil ki söz geçirtemez ona. ama sonuçta beni ilgilendirmez ben beni yok sayan evliliğimi yok sayanla düşman olmam ama öyle hiçbirşey yok gibi içli dışlı da olmam. o annesi affeder ben altan aldıkça saygısızlığa devam ediyor. hatasını anlayıp ona göre davranmıyor..

ben bunları anlatıyorum ki benzer durumlar olabilir diye. yoksa dediğim gibi muhatap olma merhaba merhaba o da düğünde bayramda.. ama o tehlikeli biri de olsa eşinin kardeşi o yüzden ondan bahsetme..

eşim canım cicim der ama onların yanında ama koruma olayı yok napcam bilmiyorum beni çok eziyor kendimi çok kötü hissediyorum

nasıl korumasını istiyorsunuz ki?
gorumceniz esinizin yanında size laf carptıgı zaman ne diyorsun sen karıma diyip kavga etse bi turlu etmese siz uzuluyorsun...
onun icin de zor bir durum. kardesinin kırılma ihtimalini goze alıp bir daha boyle davranma diye uyarsa iyi olur ama demek ki kıyamıyor.
bunu surekli konusup siz de bosuna evliliginize zarar vermeyin. sizden kactıkca kardesine daha cok yanasır.
ya gorumceniz agır bir laf derse onu ayıplayıcı sekilde konusun ama polemige girmeden.
ya da duymamazlıktan gelin. esinize de sen uzulme diye yine sustum diye belirtin. yaptıgınız özveriyi bilsin.
yoksa islerine geldigi gibi davranıyorlar. gormek istediklerini goruyorlar sadece.
zaten araya girmek istiyor olsa dengeyi adam akıllı saglardı. aman başım agrımasın dırdır cekemem modunda.
susun sabredin demiyorum ama sogukkanlı olun, hırsınızı alamadıkca surekli eşinize sikayet etmeyin,
en sonunda patladıgınızda zaten kimsenin sizi suclayacak yüzü de kalmaz.

senin istemediğin birşeyi mesela görümcen gidelim demiş ama sen gitmeyeceğiz demişsin sonuçta gitmemişsiniz değil mi? yani senin gitmeyi istemediğini bildiği halde sana ısrar etti mi gidelim diye?

etmemişse ve gitmemişseniz bence uzatma.. biliyorum sen adil olmasını istiyorsun. ona kıyamıyor ama seni aşağılaması seni üzüyor. eşin ona kıyamıyor olabilir ama seni sahiplenmiyor anlamına gelmez. sonuçta söylüyordur. ama sen diyorsun görümcem tehlikeli.benim ki de öyle laf dinlemiyor şımarık saygısız dolasıyla bugün tamam demiş de olsa yarın yine terbiyesizlik yapar/yapıyor.

sen eşinle tartıştıkça onu mutlu edersin. buna izin verme.. boşver umursama onu..

ben kaç kere adım attım iyi davrandım baktım yok iyi de olsam mesafelide olsam görümcem aynı.sakayla karışık laf vuruyo uyanık sonrada gülüyo bende öyle olabilsem keşke pişkin pişkin

canım niye onun gibi olasın ki.. öyle olmak zorunda değilsin.. olma da.. iyi bir örnek değil ki.. herkes farklıdır huyu suyu..

sen kendi kişiğini karekterini koru.. ondan bununla ayrıl ki farkın olsun..

Son düzenleme:

ben kardeşine yüz cevirsin asla istemem.ama benimde değerimi göstersin isityorum.bi kere uyarsa bidaha böyle yapamaz.kv hakikaten o da tehlikeliymiş bikez olsun aramdı başka zamn olsa hep arar sorar.kız çok bilmiş ve saygısız.mesafe koydum bikere bu sefer baktım kv lere gidip geldikçe olmuyo adım attım insan gibi dvrandım busefer de tepeme cıktı şakayla karışık espriler laf vurmalar ben hep sustum sustukça kendimi asalak gibi hissettim

mesela kardeşi laf söylediğinde bi surat yapsa bozulsa bana yeter anlar görümcem belki.herkese söz geçirmiş evde hakim o.bütün aile onunu esiri.sinirli bir tip.

gittik onun yüzünden ama ben çok üzüldüm.dediği olduğu yaptırdı.eşime bikere bahsettim baktım ileri gidince bozuluyor korumaya çalışıyo görümcemi uzatmadım bende ozaman

mesela kardeşi laf söylediğinde bi surat yapsa bozulsa bana yeter anlar görümcem belki.herkese söz geçirmiş evde hakim o.bütün aile onunu esiri.sinirli bir tip.

kv bile ses cıkarmıyormus baksana.
ben oyle bir sey yapacagım... en basta annem sacımdan tutar azarlar hemen.
emin ol sen o aileye girene kadar kimse umursamıyordur o gorumceyi.
bagırsın cagırsın bosver modundadırlar. o da sinirle soz gecirecegine inanmıstır bu yaşa kadar.
ama sen gelince işler degisip eşin dikkate almaya baslamıstır. kızsa... zaten en basta yapardı. ikinizin de gonlunu yapmaya calısıyor ama nafile...
bence eşin senin istediklerinin zıttını yapıp gorumcenle bir olmadıgı surece bosuna kızma,
kendi beklentilerini yukseltip esinin yap(a)madıkları icin de uzulme.

görümcene sen git
ben seninle her yere gelmek zorundamıyım diyede bir sor

Tamam da eşiniz zaten gitmicem demiş girmemişte sizi korumuş yani ne istiyorsunuz yanınızda görümcenize bağırsın, kavga mı etsin o da onun kardeşi sonuçta. Bir görüşmediğiniz akrabaya götürmek istiyor diye neden aranızı bozsun ki bundan mı bozulacak aranız. Eşiniz size zaten iyi davranıyormuş bırak desin biz gitmiyoruz deyince zorla götürecek hali yok daha olmadı siz sorun yaşamışsınız eşinizin akrabası hoş karşılanmayabilir gitmemesi eşiniz gider siz gitmezsiniz ama görümcenize karşı ne yapmalıyım filan ne yapabilirsiniz ki net tavrınızı ortaya koyacaksınız ama görümcenizle ağız dalaşına girerseniz ve eşinize sürekli görümcenizi kötülerseniz aranız asıl o zaman bozulur. Zaten gitmemişsiniz neyi sorun ediyorsunuz ki. Kimsenin yuvanızı yıkacağı yok merak etmeyin öyle kolay değil bu işler istemediğiniz birşeyi dediğinde yaptırmaya çalıştığında kendi tavrınızı koyun ama bunu kavga ederek değil güzellikle yapın eşinizde farkına varır ama görümce yüzünden de kaynanayla aranızı açmayın.

aynen benim annem erkek kardeşim gebertir böyle karışşsa.biz böyle görmedik bunlar nasıl bişey anlamadım.biz eşimle tartıştığızda bile araya girdi yapamıyorsanız boşanın dedi eşim de bana sinirli olduğundan hiçbişey demedi başta evlenmesydiniz diyor ben bilseydim evlenirdim sanki.eşime bikere dediğmde kavgalarımıza cok şahit oldu oyüzden böyle demişti zamnala iyi olduğumuz görünce değişiri demisti

Kv neden soğudun ki ?

Bir de daha önce de buna benzer konu açmıştınız zaten yılan, pisliğin teki, eşimden beni kıskanıyor, surat yapıyor diye yani bir görümce takıntısı oluşmuş sizde maalesef ağzıyla kuş tutsa zaten siz yanlış anlayacaksınız. Yani bariz bir şey yok aslında ortada ama siz çok anlamlandırıyorsunuz. Eşinizin gitmesini görüşmesini isteyebilir akraba sonuçta komşu değil ama eşiniz tavrını koymuş daha görümcenize ne yapmak istiyorsunuz en sevmediğim beni kıskanıyor demeleri yani başka yerde de eşimle evlendiğime pişmanım hiç uyumlu değiliz yazmıştınız bence kendi içinizde sorunlarınız var eşinizi benimsiyememişsin o yüzden de herşey çok gözünüze batıyor yoksa o bunu demiş bunu yapmış önemli olmazdı kendi hayatınıza bakın ne derse naparsa yapsın tavrınızı koyun olsun bitsin.

ben eşim kardeşine tavır alsın demiyorum benim yerimi bildirsin yeter böylelikle bidaha yapmaz .gittik mecburen .

aynı evdeler çünkü gitmek istemiyorum gecenbozuk ayrıldığımızdan gene laf sokacak.kv kızının adına üzüldüğünü söyleyebilirdi en azından.

Ne alakası var görümceniz size hakaret etmemiş ki özür dilesin kızı adına sadece akrabaya gidilecekmiş siz de gelin demiş kaynananız neden size karşı böyle desin ki. Belki aranızı yapmak istediler, belki ayıp kaçtığını düşünüyorlar. Ha hakaret ederdi ağız dalaşına girerdi tamam ama görümceniz hakkında beslediğiniz düşüncelerden kaynananızı sorumlu tutamazsınız o da kendine göre kızını haklı görüyordur görümceyle durumunuz ayrı köprüler iyice atmak istiyorsanız hiç görüşmeyin o zaman ama bunun için gerçekten elle tutulur bir neden yok.

eşimle anlaşamam ayrı görümcemin terbiyesizlikleri ayrı.gerçekten bilseniz yaptıklarını böyle konuşmazdınız.eşim onun yüzünden orada bana sinirlendirdi beni üzdü.

aynı evdeler çünkü gitmek istemiyorum gecenbozuk ayrıldığımızdan gene laf sokacak.kv kızının adına üzüldüğünü söyleyebilirdi en azından.
Hangi kv özür diler ki ? ve işin içinde kendi kızı varsa allah sabır versin

ben eşim kardeşine tavır alsın demiyorum benim yerimi bildirsin yeter böylelikle bidaha yapmaz .gittik mecburen .

Eeee tamam yerimi bildirsin derken ne yapacak bağırsın çağırsın mı kavga mı etsin. Gitmedik diyorsun sonra da gittik mecburen diyorsun eşim de benden yana oldu gitmicez dedik demedin mi hem hiç yüz yüze bakamayacak olay mı yaşadınız o akrabayla şimdi görümceleriniz giderken gitmemeniz ayıp olur demişlerdir her neyse ama yuvanızı yıkacak kadar bir sorun göremedim ben eşimin hatrı için giderim ayıp olmasın diye ama suratımı asar otururum samimi olmam kalkar evime gelirim. Zaten sizi tutmuş orada yani.

beana hakaret de etti ama bunları hep şakayla karışık yaptı eşim yoktu tabi.kv en azından ogünkü hareketi için ona tamam ısrar etme diyebilirdi önünü kesebilirdi kızının.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…