Eeee tamam yerimi bildirsin derken ne yapacak bağırsın çağırsın mı kavga mı etsin. Gitmedik diyorsun sonra da gittik mecburen diyorsun eşim de benden yana oldu gitmicez dedik demedin mi hem hiç yüz yüze bakamayacak olay mı yaşadınız o akrabayla şimdi görümceleriniz giderken gitmemeniz ayıp olur demişlerdir her neyse ama yuvanızı yıkacak kadar bir sorun göremedim ben eşimin hatrı için giderim ayıp olmasın diye ama suratımı asar otururum samimi olmam kalkar evime gelirim. Zaten sizi tutmuş orada yani.
eşimle anlaşamam ayrı görümcemin terbiyesizlikleri ayrı.gerçekten bilseniz yaptıklarını böyle konuşmazdınız.eşim onun yüzünden orada bana sinirlendirdi beni üzdü.
surat asıncada problem oluyor ne biçim diyolar
Ne derlerse desinler o insanlarla aranız bozuk zaten istemeyerek gittiğinizi zaten biliyorlardır maksat gimek değil mi gittim işte tamam dersin daha fazlasını beklemeyin yani. Ama görümcenize yerimi bildiricem derken kavga ederseniz eşinizle de aranızı bozarsınız kendi yuvanıza bakın eşiniz zaten sizden yana onların yanında tamamen sizi korumasını beklemeyin ama tabii yanlarında size bağırıp çağırsa laf dese haklısınız eşiniz sizi koruyor aslında çok fazla takılmayın naparsa yapsın sakin soğukkanlı olun şaka yollu sizde lafınızı söyleyin eşinize sıcak davranın yanlarında eşinizin de tavrı değişir.
benim hatam zaten önceden onların yanındada eşime soğuk ilgisiz durdum.eşim onların yanında bana sinirlendiğini gösterdi onlar anladı bunu ve benim üzüldüğüm görümcem bunu gördüğü hlade hala ısrarcı oldu bu beni üzdü yapıcı davranıp orada kesse yetrdi.eşim bana soğuk davrandı ayrı ayrı uzak gittik yüzme bile bakmadı beni tutmadı eşim yolda sonra giderken hırsından kaza yapacaktı neredeyse benimle tek kelime konuşmadı
ben kardeşine yüz cevirsin asla istemem.ama benimde değerimi göstersin isityorum.bi kere uyarsa bidaha böyle yapamaz.kv hakikaten o da tehlikeliymiş bikez olsun aramdı başka zamn olsa hep arar sorar.kız çok bilmiş ve saygısız.mesafe koydum bikere bu sefer baktım kv lere gidip geldikçe olmuyo adım attım insan gibi dvrandım busefer de tepeme cıktı şakayla karışık espriler laf vurmalar ben hep sustum sustukça kendimi asalak gibi hissettim
gittik onun yüzünden ama ben çok üzüldüm.dediği olduğu yaptırdı.eşime bikere bahsettim baktım ileri gidince bozuluyor korumaya çalışıyo görümcemi uzatmadım bende ozaman
görümcemi hiç sevmiyorum eşimin hatrına ses etmiyorum.benim sevmediğim eşimle kavga etceğim bi durum yaptı.moralim çok bozuldu.bi akraba var kaç kere konusu oldu ben oraya gitmek istemiyorum.eşim ilk zaman takıyordu ama sonraları önemsemedi.benim haz almadığım i yer.görümcemde bu yüzden kavga etceğimizi bile bile hadi gidelim diyor gecen onlara gittiğimizde.eşim yok diyor bende tamam yok gitmicez diyorum hayır gidelim diyor.eşim sinirleniyo ama onlara yansıtmıyor bana yansıtıyor.sonunda görümce zorla gitcez dedi eşime bende hayır gitmicez dedim kavgalı bi şekilde oradan ayrıldık gitmedik.kız resmen biz kavga edelim diye yaptı.şimdi ben kv lere gitmek istemiyorum soğudum napmalıyım
benim hatam zaten önceden onların yanındada eşime soğuk ilgisiz durdum.eşim onların yanında bana sinirlendiğini gösterdi onlar anladı bunu ve benim üzüldüğüm görümcem bunu gördüğü hlade hala ısrarcı oldu bu beni üzdü yapıcı davranıp orada kesse yetrdi.eşim bana soğuk davrandı ayrı ayrı uzak gittik yüzme bile bakmadı beni tutmadı eşim yolda sonra giderken hırsından kaza yapacaktı neredeyse benimle tek kelime konuşmadı
Olay anında cevap versen sorun olmayacak aslında
Böyle içine atıyosun
Görümcene de ki mesela, sen istersen ailenle git biz şu an müsait değiliz sonra gideriz belki.
Bu kadar.
Hem cevap vermiyosun
Hem de sonra içine atıp doluyosun.
Görümcem bunu dedi sevmiyorum, kaynanam da yanlış yaptı demiyo, özür dileyen yok vs. fazla büyütülüyo bu şekilde.
eşim onların yanında ya da ayrı asla bana sinirlendiğini göstermedi. ama yine benzer durumları yaşıyoruz. çünkü görümce kıskanç bencil şımarık.. yani şöyle söyleyim aileye yeni birisi katıldı ve ona yapılan ilgi sevgi alım satımlar onu önemsemeler görümceyi kıskandırır bencilleştiriyor. şımarıkça davranmasını sağlıyor.
yani bütün görümceler aynı değil tabi..bazıları böyle maalesef.. tek görümce olarak değil, kardeşler, eltiler vs.
o anda derdim ama eşimin tepkisinden çekindim
Eşinle önceden konuş
Sıkıldım de bilerek mi yapıyo
Bi daha derse cevabını vericem haberin olsun de
Ne diyo bakalım
Onun kardeşi kardeş te sen nesin
eşim onların yanında ya da ayrı asla bana sinirlendiğini göstermedi. ama yine benzer durumları yaşıyoruz. çünkü görümce kıskanç bencil şımarık.. yani şöyle söyleyim aileye yeni birisi katıldı ve ona yapılan ilgi sevgi alım satımlar onu önemsemeler görümceyi kıskandırır bencilleştiriyor. şımarıkça davranmasını sağlıyor.
yani bütün görümceler aynı değil tabi..bazıları böyle maalesef.. tek görümce olarak değil, kardeşler, eltiler vs.
okadar mutsuzum ki çaresizim bi okadarda ...eşimle sabah tartıştık gidelim diyor napcam bilmiyorum
cnm kv dene mi gidelim diyor.. o mu çağırmıştı..o çağırmadıysa bile kv denle görüş hatırını sor vs ki kv den için gittiğini bilsin.. kv denle öyle sorunun yoktu yanlış hatırlamıyorsam. hem büyüğünüz eşinin annesi.. hatası varsa da sizin gidip barışmanız lazım.. gidip geleceksiniz sonuçta.. sen iyi davrandıkça eşin senin yanında olacaktır. o içini rahat ettirmek istiyor. annesine karşı da bir sorumluluğu var sonuçta..
bence kavgaya gürültüye girme. görümceni ve yaptıklarını yok say.. ye iç gül gel. çünkü senden tepki gelmedikçe o kendini küçültecektir. eşin de bunu farkeder ama sen gözüne sokma.. kv senin de annen sadece görümcenin annesi olarak görmesin.. bunu kabullensin.. yani o benim annem deyip, eşin de sen de kv den soğumayın..
öyle bişey olduğunda eşim onların yanında surat yapar bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?