bi sudan bi sebepten kavga ettik kavga ederken eşim bambaşka bi insan oluyor nefret ediyorum ozman ondan.kavga ettikten sonrada hemen bana dediki anneme gitcez emrivaki yaptı azarlamalar beni bastırmalar eşim beni ok eziyor benn kendimi ezdirecek bir insan değilim ama olaylar kötüye gitmesin diye hep susuyorum içime atıyorum bu seferde ben şişiyorum eşim çok sinirli gözü dönen cinslerden kötü şeyler olmasın diye susuyorum sıkıyorum kendimi
kavga ettik ve üzerime yürüdü ağzına geleni söyledi sabahı zor ettimeşinizi demek ki annesiyle olan gerginliğiniz çok etkilemiş. belki sudan sebeplerden kavga etmeniz o öfkesindendir. akabinde de hemen oraya gidecez diye emrivaki yapmasını da buna bağlıyorum.
valla canım şöyle söyleyim sen ailesini bir boşver bir kenara bırak ve düşün eşinle ne kadar mutlusun ne kadar seviyorsun.. o gerginlikler olmadan sana nasıl davranırdı.
çünkü bu olaylardan sonra sen bile eşine karşı soğuma demeyim de negatiflikler hissetmişisindir..en azından işte şöyle davransa böyle dese vs gibi aynı şeyi eşin de yaşıyordur. ama tek fark onun kendi ailesi.. bu karışık duyguların içerisinde..
eğer sen eşini seviyor vazgeçmek istemiyorsan yuvana sahip çıkman lazım.. belki senin için çok zor gelebilir ama sonuçta annesi bir anne.. ona karşı iyi gelin oyna.. oyna demek yanlış anlaşılmasın.. ne yaparsak ne dersek diyelim onlarla içli dışlı değilsek arada bir görüşüyorsak ister istemez bir oyunun içerisinde oluyoruz. bu illa ki kv deniz ailesi değil. herkes için de öyle değil midir..
yani saygını göstereceksin o kadar.. bunu kendiliğinden yap eşin seni zorlamasın.. kendi ailene gider gibi gitmek iste gidince annecim babacım vs..
eşin senin bu fedakarlığını görüp seni anlayıp üzerine gitmeyecektir zorlamayacaktır.. yani eşin bir derece sen benim karımsın ama o da benim annem ailem demek istiyor.. kabul etmeni istiyor olabilir.. yoksa seninle yeni bir hayat kurmuş ister istemez birilerinden uzaklaşıp kendi ailenize bakıyorsunuz.üstelik bir erkek işten ev evden işedir..
yok halen zorluyor seni kırıyor kızdırıyor ise o zaman bir daha konuşalım. ama önce sabırlı olman lazım..
kolay gelsin..
eşin, senin istemediğin birşeyi direten kızkardeşine tepki verdiğin zaman sana surat yapacak veya seni tersliyecekse işin zor arkadaşım, bunu eşinle açık açık konuşmalısın ama ikiniz başbaşayken konuşun. eğer eşinin sana destek olmayacağını düşünüyorsan ilişkinizde iyi gitmeyen bişeyler var demektir.
bi sudan bi sebepten kavga ettik kavga ederken eşim bambaşka bi insan oluyor nefret ediyorum ozman ondan.kavga ettikten sonrada hemen bana dediki anneme gitcez emrivaki yaptı azarlamalar beni bastırmalar eşim beni ok eziyor benn kendimi ezdirecek bir insan değilim ama olaylar kötüye gitmesin diye hep susuyorum içime atıyorum bu seferde ben şişiyorum eşim çok sinirli gözü dönen cinslerden kötü şeyler olmasın diye susuyorum sıkıyorum kendimi
kavga ettik ve üzerime yürüdü ağzına geleni söyledi sabahı zor ettim
anlattığın kadarıyla eşin boşandığım adama çok benziyor aile ile eşi arasında dengeyi kuramayan insandan eş olmaz benimki öyleydi. ayrıca fedakarlıklarını görüp değer verecek mi sana bunu iyice anlamalısın çünkü ben fedakarlık yaptıkça yaptıklarım görev gibi yapıştı üstüme
boşanmaya nasıl karar verdiniz benim kendime güvenim ve cesaretim olsa bende bu kararı verebilirdim çok yıprandım
boşanmaya nasıl karar verdiniz benim kendime güvenim ve cesaretim olsa bende bu kararı verebilirdim çok yıprandım
çok fazla sabrettim ilerde kafamda hiçbir soru işareti kalmaması ve ''acaba düzelir miydi'' dememek için çok şans verdim ve bu süreç içerisinde onun asla düzelmeyeceğini daha da kötüye gideceğinden emin oldum ve mantıksız hareketleri ailesine aşırı ezdirme çabaları karaktersizliğini gördükçe soğudum ondan ayrıca her olayda bana hemen seni boşayacağım derdi hiç ses çıkarmadım ve bigün sessizce gidip davayı açtım ondan sonra ne oldu biliyormusun deliye döndü ağlamalar yalvarmmalar af dilemeler ama nafile onu artık hiç sevmediğimi hissettiğim an bitirdim hakim karşısında hüngür hüngür ağladı beyefendi boşanırken
eğer çocuk yoksa ve kendi ayakların üzerinde durabileceğin bir mesleğin varsa hiç yıpratma kendini elbette bir yuvanın dağılmasını istemem ama şundan emin ol ki boşanmak hiç ama hiç kötü bişey değil ben şu an hayatımdan son derece memnunum çok mutlu ve huzurluyum ve istesem tekrar da evlenebilirim
bende cok soğudum.sigarayla ilgili espri yaptı bende takıldım dedim ki bıraksan keşke hemen horozlandı bu konuyu açma dedi halbuki ben takılmmıştım nabzını ölçtüm ama adamın hiç bırakmaya niyeti yok bana ufacık bir ümit bile vermiyor ben hayatım boyunca sgara içen bir erkekle evli kalmak istemiyorum üstelik sigara için beni defalarca yıprattı basit bişey için beni çok incitti bana ya kabul et yada sen bilirsin gibi konuşuyor çok incindim kendimi hiç bukadar değersiz hissetmemiştim emin olun vazife olarak görüyorum çoğu şeyi ve fazla fazla yapıyorum ama bitürlü yaranamadım çok içim acıyor iyice anladım sinir hastası ve öfkesini kontrol edemiyor eşim.korkumdan tek kelime demiyorum içime atmaktan çok yoruldum
görümcemi hiç sevmiyorum eşimin hatrına ses etmiyorum.benim sevmediğim eşimle kavga etceğim bi durum yaptı.moralim çok bozuldu.bi akraba var kaç kere konusu oldu ben oraya gitmek istemiyorum.eşim ilk zaman takıyordu ama sonraları önemsemedi.benim haz almadığım i yer.görümcemde bu yüzden kavga etceğimizi bile bile hadi gidelim diyor gecen onlara gittiğimizde.eşim yok diyor bende tamam yok gitmicez diyorum hayır gidelim diyor.eşim sinirleniyo ama onlara yansıtmıyor bana yansıtıyor.sonunda görümce zorla gitcez dedi eşime bende hayır gitmicez dedim kavgalı bi şekilde oradan ayrıldık gitmedik.kız resmen biz kavga edelim diye yaptı.şimdi ben kv lere gitmek istemiyorum soğudum napmalıyım
ailemin çok büyük baskısı var ailemden çok çekiniyorum işim var çocuk yok.kendim ettim kendim buldum resmen ben çok istedim eşimle evlenmeyi ama çok büyük bir yanlış yapmışım keşke zamanı geri döndürebiilseek
tabi ki herkese tavrını koyacaksın..kendini ayaklar altına aldırma ..eşin de dahil..
ailemin çok büyük baskısı var ailemden çok çekiniyorum işim var çocuk yok.kendim ettim kendim buldum resmen ben çok istedim eşimle evlenmeyi ama çok büyük bir yanlış yapmışım keşke zamanı geri döndürebiilseek
canım aynen benim de ailem ne evlendiğim adamı ne ailesini hiç beğenmemişti ama ailem herzaman destek oldu bana boşanma kararıma da saygı duydular çünkü benim çok eziyet çektiğimi görüyorlardı ailen bu açıdan düşünmeli sana ceza verir gibi davranmamalı tamam hatadır olmuş ama hataya devam etmek niye bence ailenle konuş madem çalışıyorsun eğer çok yıpranıyorsan boşanma olayını düşün ailene de söyle senin mutluluk ve huzurunu önemsiyorlarsa sana destek olmaları gerektiğini söyle
ailem destek verse sağlam dursalar arkamda hiç düşünmem.eşim çok sinirli bi insan aşkımdan ölse dönüp bakmaz bidaha bana çok net ve kararlıdır.bu kadar yıpranmak üzülmek sağlığını da bozacak ilerde hem bedenen hem ruhen yıpranacaksın ailen bunu ister mi. ama yine söylüyorum yuvanı dağıt diyemem bu büyük vebal ama çok acı çekiyor yıpranıyorsan devam etmek de anlamsız. önce ailenin desteğini kazan onlarla konuş o adamla evlenmek istedin diye destek olmayarak sana ceza vermeye hakları yok önemli olan senin huzurun ve sağlığın.
benim hatam flört dönemindede nişanlıykende kendimi çok düşürdüm eşim ayrılmak istediğinde yapamadım sanki olmayınca nefes alamıyordum çok kötü oldum beni istememesine rağmen peşinden koştum gururumu yok saydım ama çok benimsemiştim.şimdi çok pişmanım bişeyi çok istemeyecekmişsin zaten bunu anladım.ailemm herkes bana dedi zaten bi kavga ettiğimzde bababama ağlayarak anlattım bazı yaptıklarını babam hep bana kızdı sen kendi çok küçülttün dedi biz sana dedik hep bağırdı çağırdı bunu bilemezdim.şimdi ezildikçe dayanamıyorum bu duruma hazmedemiyorum
verdiğim tavizin ezikliğin ceremesini şimdi çekiyorum ama insanın nekadar sevsede değerde verse bi yere kadar dayanabiliyormuş beni çok eziyo deli sinirli diye her yaptığını çekiyorum
ailem destek verse sağlam dursalar arkamda hiç düşünmem.eşim çok sinirli bi insan aşkımdan ölse dönüp bakmaz bidaha bana çok net ve kararlıdır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?