dediğiniz doğru çocuk gibi nazını çekiyorum.neler neler yapıyorum.hizmet herşey.ama en ufak kavgada kadınlığıma laf ediyo.herşeyi silip atıyor.çok midem bulandı ondan görümcemden
evet her defasında bunu yaptı bu belirsizlik kavga üzüyor beni.hayatım boyunca sigara içen bi erkekle evli kalmak istemiyorum.ben erkekliğine laf etsem ortalığı yıkar.sinirlenince tanınmaz biri .çok üstüme düştüler nişsan dönemi bunu kıskandı.bekar çalışıyor
evet her defasında bunu yaptı bu belirsizlik kavga üzüyor beni.hayatım boyunca sigara içen bi erkekle evli kalmak istemiyorum.ben erkekliğine laf etsem ortalığı yıkar.sinirlenince tanınmaz biri .çok üstüme düştüler nişsan dönemi bunu kıskandı.bekar çalışıyor
ama sen de arkidişim..ya ..seni dışlayana hizmet sonsuz...üstelik de kıymetli olsan..buna rağmen hakaret ediyor..yani sana bir söz bulamıyorum söyleyecek..yok artık yaaa..sen ne yapacaksın bundan sonra ...başarabilecek misin ..hizmeti kes diyoruz arkadaşım...sen hala kendini onun için paralıyorsun..artık bunca hakarete rağmen sen ona hizmet edip de kral muamelesi yaparsan sana diyecek sözüm yok..böyle yaşar gidersin..
doğru diyorsunuz hizmetçi ettim kendimi.kavga etmediğimiz zamanlar beni çok mutlu eder onure eder.yok zaten dün hiçbişey yapmadım yemek bile.hiç bişey.
evet ama sigarada önemli bi konu benim için.evet evlenmeyede niyeti yok gibi .eşim çok düşkün.sanki eşim boşansa gitse napcak aynı evde birbirlerine düşerler.ama ben biliyorum boşansak hepsinini diyeceği zaten anlaşamıyolardısigara içmesinden daha önemli konular var kadınlığına laf ediyor kardeşini incitmemek için seni incitiyor bunlar daha önemli şeyler. görümcen evlenmiş olsaydı belki sana bu kadar ters davranmazdı hatta onun da bir görümcesi olsaydı seni anlayabilirdi.
senin tek hatan kendini değersizleştirmen yani önce sen kendine güveneceksin değer vereceksin ki sonra etrafındakiler sana değer versin bu kadar ezdirme kendini
kendime güvenim gelsin tekrar eski birsen olmak istiyorum böyle değildim ki zaten neoldu bnana bilmiyorum sanki o olmadan yaşayamayacakmışım gibi geliyor evime kıyamıyorum bilmiyorum
evet ama sigarada önemli bi konu benim için.evet evlenmeyede niyeti yok gibi .eşim çok düşkün.sanki eşim boşansa gitse napcak aynı evde birbirlerine düşerler.ama ben biliyorum boşansak hepsinini diyeceği zaten anlaşamıyolardı
kendime güvenim gelsin tekrar eski birsen olmak istiyorum böyle değildim ki zaten neoldu bnana bilmiyorum sanki o olmadan yaşayamayacakmışım gibi geliyor evime kıyamıyorum bilmiyorum
insanların ne düşüneceğini ne diyeceğini önemsersen kendin için yaşayamaz ve mutlu olamazsın canım aslında sen net değilsin eşinden ayrılmak da istemiyorsun o zaman düzeleceğine inanıyorsan düzeltmek adına neler yapabilirsin ve de düzelir mi bunu düşün
boşanmayı düşünsen de düşünmesen de öncelikle kendine güvenmeyi başar bu her zaman için önemli belki görümcen de bu güvensizliğinin farkında olduğu için senin üstüne geliyor kendine güvenini neden kaybettin ne oldu ki?
insanları çok önemsiyorum bu birazda aileden geliyor düzeleceğine inanıyordum ama dünkü halinden sonra inancım kalmadı kendime güvenim yok olsa bi dakka durmam önce kendime güvenimi tekrar kazanmalıyım bunu başarmalıyım.aklıma bişey gelmiyor gelse bi plan bi ders versem ne hissetceğini merak ediyorum
insanları çok önemsiyorum bu birazda aileden geliyor düzeleceğine inanıyordum ama dünkü halinden sonra inancım kalmadı kendime güvenim yok olsa bi dakka durmam önce kendime güvenimi tekrar kazanmalıyım bunu başarmalıyım.aklıma bişey gelmiyor gelse bi plan bi ders versem ne hissetceğini merak ediyorum
eğer onun karşısında kendine güvenli ve güçlü durursan onu şaşırtırsan ders vermeye başlamış olursun çocuğun yok henüz kendine ayıracak vaktin vardır bu yüzden, kendin için bişeyler yap seni kökten değiştirecek bişeyler olsun ama cesur ol biraz değişim fiziksel anlamda demiyorum sadece, mesela bi kurs al ya da ikinci bi eğitime adım at ama bişeyler yap mutlaka
evet arkadaşıma katılıyorum..eğer onun karşısında kendine güvenli ve güçlü durursan onu şaşırtırsan ders vermeye başlamış olursun çocuğun yok henüz kendine ayıracak vaktin vardır bu yüzden, kendin için bişeyler yap seni kökten değiştirecek bişeyler olsun ama cesur ol biraz değişim fiziksel anlamda demiyorum sadece, mesela bi kurs al ya da ikinci bi eğitime adım at ama bişeyler yap mutlaka
Evet geldi.hiç arayıp sorduğu yok bu nasıl bi dünya.nasıl bi çıkmazdayım
umursamadım bu sefer de kavga ettik bu adam değişmeyecek yine aynıevet arkadaşıma katılıyorum..
kendinde değişiklikler yapmalısın..ama bunu onun görmesi için değil kendini iyi hissetmen için yapmalısın..yaparken de eşinin gözüne sokar gibi yapma..yoksa kıskandırmak için yaptığını d üşünür..sessizce ve kendin için yap,
görümcene gelince de dediğim gibi söylediklerini duyma..umursama..önem vermediğini düşünsün..
sürekli de gitme işte daha önce de dedim ama fikir olmamış sana canım..gitmek zorunda değilsin değil mi...
seni umursamayanı sen hiç umursamayacaksın..neden bu kadar kafana takıyorsun ki hiç arayıp sorduğu yok diyerek..böyle üstüne düşersen adam böyle davranır tabi...biraz kendine yönlen artık..sen herşeyden daha önemlisin..azıcık bencil ol bu konularda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?