sizin eşiniz düzelmiş ben inansam keşke eşiminde düzeleceğini
inan ben de onu tanıdığım güne lanet ediyorum aynı hasta ruhlu kıskanç görümce bende de vardı aslında kıskanan insanlar o kadar aciz ve zavallıdır ki bunu unutma canım kıskanılıyorsan sen gurur duy kendinle ve seni kıskanana acı... ben de anne olmamayı tercih ettim çünkü bi çocuğum olsaydı ayrılamaz ve şu an kabus gibi hayat yaşardım ayrıca o kadar psikolojim bozulmuştu ki çocuğum olur da onlara benzerse diye korkuyordum
eşimden kıskanıyor beni tlflada sürekli arar sanki kontrol ediyor.ben bilyiroum eşim asla taviz vermez peşimden koşmaz kaç kere git dedi bana ama ben yüzsüzlük yaptım yediremedim kendime evime kıyamadım gidemedim.aşk konularında zaten hep hata yaptım ailem bana co kızıgın buyüzden sen hep hata yapıyorsun yanlış insanlara kapılıyorumbu hata büyük oldu ama.bedeli ağır olacak biliyorum.anne olmayı isterdim ama doğru insanla.
eşimden kıskanıyor beni tlflada sürekli arar sanki kontrol ediyor.ben bilyiroum eşim asla taviz vermez peşimden koşmaz kaç kere git dedi bana ama ben yüzsüzlük yaptım yediremedim kendime evime kıyamadım gidemedim.aşk konularında zaten hep hata yaptım ailem bana co kızıgın buyüzden sen hep hata yapıyorsun yanlış insanlara kapılıyorumbu hata büyük oldu ama.bedeli ağır olacak biliyorum.anne olmayı isterdim ama doğru insanla.
sana git diyen biri var karşında seni anlıyorum ailen yüzünden gidemiyorsun ne hissetiğini çok iyi biliyorum canım keşke elimden bişey gelse. ama sen aciz çaresiz değilsin lütfen güçlü ol
ama arkadaşım sen eşini baştan kabul etmişsin..değişeceğini bilsem diyorsun...değişsin ya da değişmesin..paşa gönlü bilir..sen artık bir silkelen de değişip değişmeyeceğini gör..ön yargıılı olma
hiç adamın bana eyvallahı yok öyle davranıyor.bana sanki sen olmadan da yaşarım bu evlilik olsa da olur olmasada olur bunu hissettiriyor.hsonu bişeyler yapmak istiyorum onunla geçirmek istemiyorum ben
sen ciddi ciddi ayrılmaya kalk da bakalım nasıl umrunda oluyorsun daha farkında değil benimki de aynen öyleydi. eğer boş zamanın varsa kendine bi hobi edin takı tasarımı olur ebru sanatı olur veya imkanın varsa spor yap canım kendine güvenin gelir. ben boşanmaya karar verdiğimde çalışmıyordum bile karar verdiğim an önce kpsssye hazırlandım çok sıkı çalışıp sınavı kazandım atamam oldu hayatımı garantiledim ve bana esir muamelesi yapan adamı hayatımdan çıkardım. o beni ezerken sessiz kalıyordum ya aslında sessizlik değildi bu hep günümü beklemiştim.
ama arkadaşım sen eşini baştan kabul etmişsin..değişeceğini bilsem diyorsun...değişsin ya da değişmesin..paşa gönlü bilir..sen artık bir silkelen de değişip değişmeyeceğini gör..ön yargıılı olma
çokkkk sevinidm kpssyi kazanmanıza hediye olmuş bence bu size.bana diyorki bu kapıdan çıkarsan asla bidaha giremzsin.o kadar net ki.o erkek en az o etkilenir bunu farkında.
tabi ki adım atmaz..senin gidecek yerin olmadığını ,arkanda kimselerin olmadığını biliyor..senin ona laf atmanı bile bekleyebilir..nasılsa sen alttan alan taraf oluyorsun her zaman.dediklerini yaptırıyor sana hep..nasılsa onu deli olarak kabul etmişsin..bunu biliyor..ama" DELİ DELİYİ GÖRÜNCE SOPASINI SAKLARMIŞ" bunu bilmiyor..sen de dellen arkadaşım ..ne ara ne sor..çık dışarı vitrin gez..markez gez...dışarı at kendini..bak iyi gelir.
bu dediğiniz yerde kitap hangisi ismi ne?görümcemde hep ben alttan aldığım için ağzıma tükürüyorlar.ben nasıl bukadar salak oldum bilemiyorum.bikeresinde sinirinden bahsettiğimde görümcem sen bunu biliyordun evlenmeseydin dedi
teşekkür ederim canım. sen o kapıdan çıktığında tekrar girmek istiyor msun önemli olan o... ayrıca emin ol aslında boşanma sonrası ençok etkilenen ve dağılan erkek oluyor inan bana öyle. sen güçlü olduğun sürece sana hiçbişey olmaz bi kadın yalnız yaşayabilir her işin üstesinden gelir ama erkek 1 hafta yalnız yaşayamaz en basiti karnını bile doyuramaz rezil olur inan ki
eşim cevabını veremiyorki acaip korkuyor incitmekten
erkeklerin aşırı aile ana baba bağlılığı zaten yuva yıkıyo nedense eşlerini ailelerinin potansiyel düşmanı olarak görüyolar hep gereksiz bi aileyi savunma derdi....... yeri geldiğinde incitmen gerekiyosa incitmelisin yoksa incinen hep senin olursun bu işler malesef böyle iyilikten anlayanı görmedim ben iyi değil aptal diyolar insana
ben bi ders vermek istiyorum aslında aklına başına gelcekmi merak ediyorum.büyükler hep giden iyi olmaz derler gidersem tekrar dönmek istemiyorum.eşim her işi yapar elinden gelir ama rahatına düşkün olduğundan yapmak istemz.ailesi çok kol kanat gerer ben biliyorum suçlu beni görürler eşim acitasyon yapıp sevgilerini kazanır
canım ben de kpss yi kazandım..5 ay önce başladım işime..teşekkür ederim canım. sen o kapıdan çıktığında tekrar girmek istiyor msun önemli olan o... ayrıca emin ol aslında boşanma sonrası ençok etkilenen ve dağılan erkek oluyor inan bana öyle. sen güçlü olduğun sürece sana hiçbişey olmaz bi kadın yalnız yaşayabilir her işin üstesinden gelir ama erkek 1 hafta yalnız yaşayamaz en basiti karnını bile doyuramaz rezil olur inan ki
bu dediğiniz yerde kitap hangisi ismi ne?görümcemde hep ben alttan aldığım için ağzıma tükürüyorlar.ben nasıl bukadar salak oldum bilemiyorum.bikeresinde sinirinden bahsettiğimde görümcem sen bunu biliyordun evlenmeseydin dedi
canım sen kimi kime şikayet ediyorsun ki..seni anlayacak mı sanıyorsun görümcen..neden onun yanında eşinin konusunu açıp da daha çok ezmesine müsade ediyorsun..ilk önce onların yanında kendi durumundan bahsedipte seni küçük düşürmesine fırsat vermeyeceksin..kol kırılır yen içinde kalır eşinin ailesinin yanında..
onlar yanında gayet mutlu davranmalısın..eşine de çok "buyrun , buyyyrunnnn " deme...
eşini de umursama..en güzel çözüm şu ki tarafımdan test edildi..görümceni biliyorsun..seni kızdırıyor..ne desen koz kullanıyor..
ya da eşin seni anlamıyor..anlamasını bekleme zaten o bir odun...neyini anlar senin..seni en iyi sen anlarsın..bunu bil..ve bundan sonra eşinle hafta sonu geçirme planlarını bir kenara koy artık..seni istemeyen bir adamla sen daha nasıl hafta sonu planları yapıyorsun anlamıyorum..hatta o şuraya gidelim hafta sonu derse ..gitmek istemiyorum..çok feci karnım ağrıyor ...sen git de
sana en büyük tavsiyem görümcen ya da eşin bir şey sorduğunda duymazdan gel..ola ki bir şeyle ilgileniyorsun..kocan bir şey dedi..hemen cevap verme..duymuyormuş gibi yap..2 kez seslensin.." duymadım afedersin " de ...geç...ilgilenmediğini anlamış olsun..bu şekilde başla artık..bak bu çok işe yarıyor..görümcen için de öyle...duyma her dediğini...çok bozulacaktır ..emin ol.
canım ben de kpss yi kazandım..5 ay önce başladım işime..
şimdi ise daha bir nazik oldu adam...tabi artık paranı da kazanıyorsun bana bir tekme bile atar boşarsın beni demişliği var yani işe başladıktan sonra..zaten 5 yıldır düzelmişti..ama ben atandıktan sonra daha düzelti..
tebrik ederim hayırlı olsun.erkekler karşısındaki kadın fedakarlık yaıp anlayışlı davrandıkça sanıyorlar ki o kadın ezik ve güçsüz, ve daha da ezmeye çalışıyorlar ama karşısında kendine güvenen güçlü kadını görünce geri adım atıyorlar o yüzden konu sahibine hep kendine güven güçlü ol ve bunu etrafındaki herkese hissettir diyorum
Görümce görümce görmiyim seni ömrümce
Diyenler bosa dememis sanirim..
Siz sustukca o üzerinize gelir..
Bir sefer (insancil bir bicimde yani seviyenizle) haddini bildirin..
Sonra bakin bakayim bir daha yapiyormu öyle..
canım ben de kpss yi kazandım..5 ay önce başladım işime..
şimdi ise daha bir nazik oldu adam...tabi artık paranı da kazanıyorsun bana bir tekme bile atar boşarsın beni demişliği var yani işe başladıktan sonra..zaten 5 yıldır düzelmişti..ama ben atandıktan sonra daha düzelti..
canım sen kimi kime şikayet ediyorsun ki..seni anlayacak mı sanıyorsun görümcen..neden onun yanında eşinin konusunu açıp da daha çok ezmesine müsade ediyorsun..ilk önce onların yanında kendi durumundan bahsedipte seni küçük düşürmesine fırsat vermeyeceksin..kol kırılır yen içinde kalır eşinin ailesinin yanında..
onlar yanında gayet mutlu davranmalısın..eşine de çok "buyrun , buyyyrunnnn " deme...
eşini de umursama..en güzel çözüm şu ki tarafımdan test edildi..görümceni biliyorsun..seni kızdırıyor..ne desen koz kullanıyor..
ya da eşin seni anlamıyor..anlamasını bekleme zaten o bir odun...neyini anlar senin..seni en iyi sen anlarsın..bunu bil..ve bundan sonra eşinle hafta sonu geçirme planlarını bir kenara koy artık..seni istemeyen bir adamla sen daha nasıl hafta sonu planları yapıyorsun anlamıyorum..hatta o şuraya gidelim hafta sonu derse ..gitmek istemiyorum..çok feci karnım ağrıyor ...sen git de
sana en büyük tavsiyem görümcen ya da eşin bir şey sorduğunda duymazdan gel..ola ki bir şeyle ilgileniyorsun..kocan bir şey dedi..hemen cevap verme..duymuyormuş gibi yap..2 kez seslensin.." duymadım afedersin " de ...geç...ilgilenmediğini anlamış olsun..bu şekilde başla artık..bak bu çok işe yarıyor..görümcen için de öyle...duyma her dediğini...çok bozulacaktır ..emin ol.
ben hatayı eşimin ailesini kendim gibi görerek yaptım.salak gibi herşeyi anlattım hep eşimi kötüledim.eşim bana dedi hep zaten iyimizide kötümüzüde anlatma diye.dost bildim çare bulsunlar diye anlattım hep.çok soğudum neolacak bilmiyorum.şimdi eşim gitse ailesine dese bile ailesine ben istememiştim zaten anlaşamıyorduk der.bu seferde kavga uzarsa kötü olur hissediyorum geçen kavga ettiğimizde sinirle söyledim herşeyi aslında öyle düşünmüyorum diyordu ama sinirle gene tekrarladı hep aynı hep.
kimsenin seni suçlu görmesinin önemi yok ki canım. evli erkekler rahata alışıyorlar boşanınca da hayat çok zor geliyor hem hadi her iş elinden geliyor kimseye muhtaç olmuyor veya ailesi yardımcı oluyor diyelim yine de senin gibi fedakar anlayışlı birini kaybetmenin ne olduğunu anlayacaktır bu bile dağıtır onu.
dediğiniz doğru çocuk gibi nazını çekiyorum.neler neler yapıyorum.hizmet herşey.ama en ufak kavgada kadınlığıma laf ediyo.herşeyi silip atıyor.çok midem bulandı ondan görümcemden
eşinin yaptıkları çok ağır canım seni üzmek istemem eleştiriyorum kusura bakma ama farkına varman gerek kadınlığa laf etmek son nokta artık ya sen de onun erkekliğine laf etsen ne yapar ne hissederdi. bak benim ayrıldığım insan gerçekten beni çok üzdü ezdi ama kadınlığıma asla laf etmedi yine de soğudum ondan. görümcen evli mi kaç yaşında? mesleği var mı sanırım seni çok kıskanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?