umursamamazlık...

sizin eşiniz düzelmiş ben inansam keşke eşiminde düzeleceğini

ama arkadaşım sen eşini baştan kabul etmişsin..değişeceğini bilsem diyorsun...değişsin ya da değişmesin..paşa gönlü bilir..sen artık bir silkelen de değişip değişmeyeceğini gör..ön yargıılı olma

hiç adamın bana eyvallahı yok öyle davranıyor.bana sanki sen olmadan da yaşarım bu evlilik olsa da olur olmasada olur bunu hissettiriyor.hsonu bişeyler yapmak istiyorum onunla geçirmek istemiyorum ben

hiç adamın bana eyvallahı yok öyle davranıyor.bana sanki sen olmadan da yaşarım bu evlilik olsa da olur olmasada olur bunu hissettiriyor.hsonu bişeyler yapmak istiyorum onunla geçirmek istemiyorum ben

sen ciddi ciddi ayrılmaya kalk da bakalım nasıl umrunda oluyorsun daha farkında değil benimki de aynen öyleydi. eğer boş zamanın varsa kendine bi hobi edin takı tasarımı olur ebru sanatı olur veya imkanın varsa spor yap canım kendine güvenin gelir. ben boşanmaya karar verdiğimde çalışmıyordum bile karar verdiğim an önce kpsssye hazırlandım çok sıkı çalışıp sınavı kazandım atamam oldu hayatımı garantiledim ve bana esir muamelesi yapan adamı hayatımdan çıkardım. o beni ezerken sessiz kalıyordum ya aslında sessizlik değildi bu hep günümü beklemiştim.

çokkkk sevinidm kpssyi kazanmanıza hediye olmuş bence bu size.bana diyorki bu kapıdan çıkarsan asla bidaha giremzsin.o kadar net ki.o erkek en az o etkilenir bunu farkında.

haklısınız ben baştan kabul ettim kafamı nerelere vursam bilemedim

çokkkk sevinidm kpssyi kazanmanıza hediye olmuş bence bu size.bana diyorki bu kapıdan çıkarsan asla bidaha giremzsin.o kadar net ki.o erkek en az o etkilenir bunu farkında.

teşekkür ederim canım. sen o kapıdan çıktığında tekrar girmek istiyor msun önemli olan o... ayrıca emin ol aslında boşanma sonrası ençok etkilenen ve dağılan erkek oluyor inan bana öyle. sen güçlü olduğun sürece sana hiçbişey olmaz bi kadın yalnız yaşayabilir her işin üstesinden gelir ama erkek 1 hafta yalnız yaşayamaz en basiti karnını bile doyuramaz rezil olur inan ki

ben bi ders vermek istiyorum aslında aklına başına gelcekmi merak ediyorum.büyükler hep giden iyi olmaz derler gidersem tekrar dönmek istemiyorum.eşim her işi yapar elinden gelir ama rahatına düşkün olduğundan yapmak istemz.ailesi çok kol kanat gerer ben biliyorum suçlu beni görürler eşim acitasyon yapıp sevgilerini kazanır

eşim cevabını veremiyorki acaip korkuyor incitmekten

erkeklerin aşırı aile ana baba bağlılığı zaten yuva yıkıyo nedense eşlerini ailelerinin potansiyel düşmanı olarak görüyolar hep gereksiz bi aileyi savunma derdi....... yeri geldiğinde incitmen gerekiyosa incitmelisin yoksa incinen hep senin olursun bu işler malesef böyle iyilikten anlayanı görmedim ben iyi değil aptal diyolar insana

bende zaten bundan sonra bukadar iyi niyetli olmıcam laf geldiğinde cvp vericem ama eşimden iyice koptum ben

kimsenin seni suçlu görmesinin önemi yok ki canım. evli erkekler rahata alışıyorlar boşanınca da hayat çok zor geliyor hem hadi her iş elinden geliyor kimseye muhtaç olmuyor veya ailesi yardımcı oluyor diyelim yine de senin gibi fedakar anlayışlı birini kaybetmenin ne olduğunu anlayacaktır bu bile dağıtır onu.

canım ben de kpss yi kazandım..5 ay önce başladım işime..

şimdi ise daha bir nazik oldu adam...tabi artık paranı da kazanıyorsun bana bir tekme bile atar boşarsın beni demişliği var yani işe başladıktan sonra..zaten 5 yıldır düzelmişti..ama ben atandıktan sonra daha düzelti..

valla çok güel laf etmişsin. bende bıktık. nedir bu görümcelerden çektiğimiz. ufak bir sorun yaşadım bir görümcemle görümceler kayınlar hepsi cephe aldı bana. çocuklarımı bile reddettiler. herkese bizim tek yeğenimiz var demişler. bende eşime dedim. bir daha yaklaştırmam çocuklarıma. bayramda hoş geldin ettiler. eşimi de aramışlar barışmak için. ben napıyım şimdi bu görümceleri

dediğiniz doğru çocuk gibi nazını çekiyorum.neler neler yapıyorum.hizmet herşey.ama en ufak kavgada kadınlığıma laf ediyo.herşeyi silip atıyor.çok midem bulandı ondan görümcemden

dediğiniz doğru çocuk gibi nazını çekiyorum.neler neler yapıyorum.hizmet herşey.ama en ufak kavgada kadınlığıma laf ediyo.herşeyi silip atıyor.çok midem bulandı ondan görümcemden

eşinin yaptıkları çok ağır canım seni üzmek istemem eleştiriyorum kusura bakma ama farkına varman gerek kadınlığa laf etmek son nokta artık ya sen de onun erkekliğine laf etsen ne yapar ne hissederdi. bak benim ayrıldığım insan gerçekten beni çok üzdü ezdi ama kadınlığıma asla laf etmedi yine de soğudum ondan. görümcen evli mi kaç yaşında? mesleği var mı sanırım seni çok kıskanıyor

evet her defasında bunu yaptı bu belirsizlik kavga üzüyor beni.hayatım boyunca sigara içen bi erkekle evli kalmak istemiyorum.ben erkekliğine laf etsem ortalığı yıkar.sinirlenince tanınmaz biri .çok üstüme düştüler nişsan dönemi bunu kıskandı.bekar çalışıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…