umursamamazlık...

aynen öyle karşı taraf asaletten saygıdan anlamıyorsa anladığı dilden konuşacaksın onlar deli ise deli olacaksın ama ben yapamadım

zaten eşim de bu hareketleriyle birgün bana cinnet geçirtecek.birgün sinrden kavga ettik yine yok yere nefessiz kaldım hızlı hızlı nefes alıp veriyordum eşim gelip ellerim tuuttu ve beni bastırmak için daha çok bağırıp çağırdı.bu okudugunz kitaplar neler?cok mutsuz ve çıkmazdayım nasıl düzelebilir bilmiyorum.

kendime güvenim hiç kalmadı sayesinde.sürekli tehdit beni takmıyosun diyo ben seni bi takmayımda gör bak diyo.ailesine hiç saygısızlığım yok görümcem dışında hepsini çok severim.görümcemed kaç kre adım attım ama kıskanç ve duyarsız olunca yhiç anlamdıçhep beni bozma derdinde uyarmama rağmen anlamdı.sonra ben bozulup surat yapınca suratı asık gelin oldum.ne yapsam yaranamadım.eşimede asla yaranamadım.ne istes yaptım.suyunu bile ister ayağına getirdim.aynı koşullarda çalışmamıza rağmen hep hizmet ettim .ama en ufak kavgada hep kadınlığıma laf etti iyi herşeyi silip attı.
zaten ailem beni kabul etmezse ayrı ev tutmayı bile düşünüyorum bazen.

şimdi eşim benim için ne gurusuz şimdiye kadar neler yaptım hala duruyor yanımda diyodur ama ben namusum ve ailem için duruyorum

anlıyorum canım ayrıldığım adam gecenin bi yarısı uyurken beni sarsa sarsa uyandırır kalk su getir derdi terbiyesiz adam sen uyanmışsın kalk git kendin al değil mi ve yemin ederim tek söz söylemeden robot gibi gider suyunu getirirdim ben de çalaışan biriyim. öyle agresif bi yapısı vardı ki ama bana hiçbişey sökmedi sustum sustum en sonunda da tekmeyi atan ben oldum. bu arada ailenle yaşamak zorunda değilsin canım tabi onlardan kop demiyorum ama

canım benim eşim de senin eşin gibiydi..ailem geldiğinde bile onlara aptalca şeyler söylerdi..saygısız tavırlar yapardı..yani üst üste üst üste...kayınvalidem ise oğlu sanki çok matah bir herifmiş gibi beni küçük görürdü..

sen sanıyorsun ki bırakıp gitmeye kalkarsam ardıma düşmez..öyle bir düşer ki ...sen ailenden yana destek bulamadığını söylemişsen bu yüzden bu kadar rahat eziyor seni..bu yüzden seni aramaz sormaz sanıyorsun..

okuduğum kitaplar neler..inan isimlerini hatırlamıyorum bile ..bir psikologun kitaplarıydı..düşüneyim canım..hatırlarım ..hiç olmazsa akşam eve gidince bakarım kimin kitapları adı ne diye..

bir gün yemek yapma sana tavsiyem..temizliği bırak...bulaşıkları umursama..yığılsın..çamaşırlar , ütü vs yapılacaksa ütün yığılsın..eğer bunlar ne böyle sen ne biçim insansın pis ev vs derse de " ağzının payını ver.." susma ...sustukça ezilirsin..

öncelikle kendine güven hayatında gerçekleştirmek istediklerini nasıl ve nerede yaşamak istediğini planla unutma hayat senin... planlarını gerçekleştirebilecek gücü kendinde hisset sen kendine güvenir ve sağlam durursan gerisi gelir

gitme zaten canım sana art niyetle bişey yapıyosa eşinin yanında ver gereken cevabı mesela açık açık gitmek istemediğimizi biliyosun neden ısrar ediyosun diyip net bi hayır deseydin keşke yine anlamazsa eşin versin cevabını sen muhattap ollma

aslıda çok merhametli herkese iyi görünür zaten diyorum benim dışımda herkese iyisin bi bana böylesi.bende kaç kere dedim bak iyice şitim soğuyorum yeter dedim ama anlamıyor.tartışalım tamam diyorum sonunda hadi tatlıya bağlayalım diyorum tamam konuşma bırak yeter uzatma diyor kesip atıyor öyle aşağılayıcı tavırlarki..görümcemde bu yüzden böyle tavırlar sergiliyor aşağılıyor.çok agresifim sinirlendiğinde beni tutamaz kendini döver diye susuyorum hep ama şisitm

o tipler öyledir zaten benimki de dışardan görsen bu adamın mı gözü dönüyor derdin. fiziksel olarak maalesef erkekler bizden çok daha güçlü işte bu yüzden de bize son derece kaba ve kırıcı davranabiliyorlar şiddet korkusundan sustuğumuzu biliyorlar çünkü. ben de şiddet görmeyeyim diye susardım çoğu zaman

eşim cevabını veremiyorki acaip korkuyor incitmekten

Son düzenleme:
..EQ duygusal zeka Başarının sırları ..okuduğum kitap buydu..

hatırladığım birkaç şey vardı kitabın içinde..beni demoralize ettiği zaman (kayınvalidem ya da eşim) içimden o paragrafı geçirirdim..

"ben önemliyim..onların saçma laflarıyla moralim bozulmayacak... " GÜÇLÜYÜM ".seni önemsemiyorum. .." derdim..bu şekilde beni yerle yeksan ettikleri ( eskiden) durumlarda başımı hiç eğmedim...hiç eğme arkadaşım sen de..güçlü ol dimdik dur..ama cevabını ver..şikayetleri söylemeye başla artık..olanlara bir dur de...

sana bir kitap tavsiye edeceğim..nette gezerken buldum..lütfen bu kitabı bir yerlerden bul..

http://www.dr.com.tr/Kitap/Icimdeki...Basvuru/Psikoloji-Bilimi/urunno=0000000573216

Son düzenleme:

kardeşini incitmekten korkuyor ama sana karşı elinden geleni ardına koymuyor bence gerçekten düşün o adamla yaşamaya devam etmek isteyip istemediğini

aynen öyle.böyle davranmasına sebep benim ama kac kere ağzıma tükürdü ama yinede hep ben koştum peşinden.şimdi eşimde diyodur naparsam yapayım gitmez ailemin tavrınıda biliyo nasılsa ailemin yanında ailesinin yanında neler yaptı ben gene de affettm.canım cicim diye konuşuyo görümcemle sanki ben yokum.yaptıkları görünmüyor .ailesine gitmediğim için yine suçlu ben oldum.bende aramız bozuk olduğu için gitmek istemedim çünkü orada morali bozuk ve eşimle aram bozuk oturacağız ve bunlar anlayacak aramızın bozuk olduğunu.görümcem sevinsin istemedim.

sizin eşiniz düzelmiş ben inansam keşke eşiminde düzeleceğini

canım ilk yapman gerekenkendine olam eski güvenini sağlamak bak çalışan bir insansın güçlüsün biçok kadından bir adım öndesin.sonrasında ailenin desteğini kazanmaya çalış eşin onların destek olmadığını bildiği için de haddini aşıyor o kadar çok seviyorsa kardeşiyle yaşasın bundan sonra da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…