Umursamayan adam!!

meryemakca78

Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2017
127
7
18
30
merhaba arkadaşlar kuzenimin bi derdi var ben çözüm getiremedim daha doğrusu adamı çözemedim buraya yazarak sizlerden fikir almak istedik.

Çocukla gittiği spor salonunun basket sahasında tanışmışlar henüz ilk kez birine bu kadar yakın hissetmiş ve çocuğun instagram hesabını istemiş eklemiş çocuk buse yazmadan yazmazmış 2 saate bir cevap veriyormuş bazen bazen cevap vermiyormuş buse sinirlenmiş kırıldığı belirtmiş çocuk ben öküzüm ama kırmak amaçlı yapmam yapım böyle demiş buse bi kaç gün sonra gittiğinde onu hiç umursamamış görmüş konuşmamış çocuk konuşmaya falan çalışmış bi hareketler yapmış buse geçen gün kurabiye yapıp götürmüş oda yemiş hatta buse diye seslenerek istemiş normalde yemezmiş böyle seyler bir kaç kes seslendi bana dedi sonra başka bi gün tam çıkmaya yakın konuşmaya çalışmış kurabiye yokmu falan diye.
Tabi çocuk yine yazmamış falan busede sinirlenip silmiş bi iki gün sonra çocukta silmiş sosyal medyadan buse cuma günü onu yine göreceğini söyledi bu yaptığı hareketler üzmüş onu nasıl davranmalıyım ki peşimden gelsin diye soruyor sizlere.

merhaba arkadaşlar kuzenimin bi derdi var ben çözüm getiremedim daha doğrusu adamı çözemedim buraya yazarak sizlerden fikir almak istedik.

Çocukla gittiği spor salonunun basket sahasında tanışmışlar henüz ilk kez birine bu kadar yakın hissetmiş ve çocuğun instagram hesabını istemiş eklemiş çocuk buse yazmadan yazmazmış 2 saate bir cevap veriyormuş bazen bazen cevap vermiyormuş buse sinirlenmiş kırıldığı belirtmiş çocuk ben öküzüm ama kırmak amaçlı yapmam yapım böyle demiş buse bi kaç gün sonra gittiğinde onu hiç umursamamış görmüş konuşmamış çocuk konuşmaya falan çalışmış bi hareketler yapmış buse geçen gün kurabiye yapıp götürmüş oda yemiş hatta buse diye seslenerek istemiş normalde yemezmiş böyle seyler bir kaç kes seslendi bana dedi sonra başka bi gün tam çıkmaya yakın konuşmaya çalışmış kurabiye yokmu falan diye.
Tabi çocuk yine yazmamış falan busede sinirlenip silmiş bi iki gün sonra çocukta silmiş sosyal medyadan buse cuma günü onu yine göreceğini söyledi bu yaptığı hareketler üzmüş onu nasıl davranmalıyım ki peşimden gelsin diye soruyor sizlere.

Yeni tanisan insanlar icin iliskiler tuhaf geldi bana. Bence busenin beklentisi fazla gibi geldi. Erkekler her zaman gamsizdir cunku. Ve sahsen ne olursa olsun bir erkegin sosyal medya hesabini yada telini istemem ben

Bence bir şey yapmasın Buse.
Adamın gönlü yok maalesef.

Dün bir bugün iki yeni tanıştığın birine anlam yüklenmez ki adam belki evli bile olabilir. Bi kurabiye istedi diye bu kadar yakınlşma olmaz

2018 hala bi kız gidip bi erkekten sosyal medya hesabı isteyerek adım atıyor ve cevaba göre yaşıyor

Yanar döner erkekten bir cacık olmaz..
Yüz verip totosunu kaldırmasın daha fazla..

Buse kimliğini istesin cuma günü nikah işlemlerini başlatsın hatta.
Tey Allahım çocuk arkadaşca yaklaşmış valla böyle kızlar zorla beni üz diye haykırıyor.

Yeni nesil ilişkileri öyle kötü yasiyor ki (banlanmamak için doğru kelimeleri kullanmıyorum Mune gör bunları)
Birbiriyle tanıştıkları anda aynı 10 yıllık karı koca gibi muhabbetler, hayatta başka hiçbirşey yokmuş gibi ilgi bekleme.
Ya ilişkileri böyle yavaş yavaş sindire sindire yaşasanız zamanla herşeyin daha iyi olacagini görürsünüz

Yaşlar kaç bilmiyorum ama Buse direkt gidip adamdan instasını istemiş, adamın egosu okşanmış
Her hareketine de anlam yüklemesin, aklını başına devşirsin

Cuma günü kek yapıp götürsün buse bakalım bu sefer çocuk ne yapacak:KK51:

Buse kendi kendine gelin güvey olmuş. Çocuğun ilgisi olmadığı gibi arkadaşınızı da hiç önemsemiyor.

Back
X