• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Umursamaz Kaynana

Bu 2. Bombası kendisinin zaten hatta 3. Evkenirken gelin almaya çıkmadı eve, sonra evlendik mevlid okuttum yine gelmedi bu sefer son kredisi biter bende diyorum esim hala konusma boyle diyip duruyor

En kralından mevlid hazırlayin. Gelmezse kendi ayıbı. Sonrada görüşmezsiniz. Esinizde kudursun dursun. Söz konusu evlat burda.

Eslerde net bir salaklik oluyo farkindamisiniz?
Bir kiza kendi annesi yapsa evlat ayiriyosun der gonul koyar. Erkekler cidden salak.

Cidden sinir bozucu. Hak verdim size. Niye yer tutarız diyip bizden kimse gelmez diyor. Haydi sizden kimse gelmedi kv, kardeşler fln da mı gelmeyecek. İster dışarıda yap ister evinde. Eşine hediye için dersen kabul etmez. Ne kadar değer görürsen o kadar değer gösterirsin

Art niyet var ya görmek istemiyor. Daha bana en basinda annemle ablam gelirse şükret dedi
Lafa bak cocuk bitek benim çocuğum sanki.ne demek benim çocuğumun mevlidine gelmek diyemiyor.
O ne biçim lafmış be
Annenle ablan benim akrabam olmadığına göre durum benlik değil seni sallamıyorlar demek ki deseydin ya

Back
X