- Emoji Skoru
- 26.436
- Puanlar
- 498
Seviyen olduğunu düşünmen hahshshxhsTabii ki seviye mi düşeyim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Seviyen olduğunu düşünmen hahshshxhsTabii ki seviye mi düşeyim
E ailene kabul ettircen diye öldün bittin buralarda 40 yaşında adamla evlen daha çok konularını okuruzHahahahahahhahahahaha aşko 26 yaşında ve nişanlıyım koca peşinde koşmadım gittim atandım hadi başka yerde ağla git komşu bebeklerine sar
Doğru anlayacak birisi değilsin sen senin saldırmalarına bakıp yeterince düştüm bunun daha dibi yok kendinle aynı yere çekmeye çalışıyorsun belli ki. Hadi bay daha da cevap yok ağlayarak yazSeviyen olduğunu düşünmen hahshshxhs
40 mı? Ben 99luyum o 92 daha 34 bile olmadıE ailene kabul ettircen diye öldün bittin buralarda 40 yaşında adamla evlen daha çok konularını okuruz
Hayatım boyunca senin kadar makyaj yapmamışımdır filtresiz foto çekebiliyor musun çok merak ediyorumTeyzecim makyajı da bıraktım ben 45 yaşında botoksa ihtiyacım olmasın diye baya da oldu. Taktılar makyajıma hahah
Ayyynennnnn ağlarken makyajını sil ultra pahalı rimelin akmasınDoğru anlayacak birisi değilsin sen senin saldırmalarına bakıp yeterince düştüm bunun daha dibi yok kendinle aynı yere çekmeye çalışıyorsun belli ki. Hadi bay daha da cevap yok ağlayarak yaz
Evet çekiyorum filtre mi kaldı yahuHayatım boyunca senin kadar makyaj yapmamışımdır filtresiz foto çekebiliyor musun çok merak ediyorum
Huzur içinde uyuyabilirimBeklenen hitap teyze de geldi aha hahahahxhshxha @Bibibella
Z kuşağı fırtına gibi hahxhshx40 mı? Ben 99luyum o 92 daha 34 bile olmadı
En azından rimelim akar senin beynin akmış pelte olmuşAyyynennnnn ağlarken makyajını sil ultra pahalı rimelin akmasın![]()
Keşke sende de olsaydı da bir gram da olsa eritebilseydikEn azından rimelim akar senin beynin akmış pelte olmuş
Filtre kaldımı kız bunu ben zeki falan sanıyordum azcıkta olsaEvet çekiyorum filtre mi kaldı yahu
@Mune tahminen bizi ne zaman banlarsın makyajımı yapıp yemeğe gidicem bekliyorum hahahAyyynennnnn ağlarken makyajını sil ultra pahalı rimelin akmasın![]()
Filtre kaldımı kız bunu ben zeki falan sanıyordum azcıkta olsa![]()
Ne o evlenemedin diye benimkini mi kıskandın hahahhahah evliliğimde mutluyum kocamla nöbet çıkışlarimda tatlı yemeğe gidiyoruz mutluluktan kilo aldım sen hiçbir zaman mutluluktan kilo almayacağın böyle sorunların olmaz ayrica herkesi kendin gibi sandığın için eski sorularını kisitlamissin ezik seni
Ya işsiz misin anlamıyorum ne derdin var sabahtan beri bana yazıyorsun açık açık konuş bence artık sıkıntın ne?Keşke sende de olsaydı da bir gram da olsa eritebilseydik![]()
Hahhahxha hocaaaam ayyüzlü ağlıyooo çıkabilir myizzzz annene de şikayet ettin mi kuzum?@Mune tahminen bizi ne zaman banlarsın makyajımı yapıp yemeğe gidicem bekliyorum hahah
Canım kocam geldi biz dışarda eğlenmeye cikicaz sen burda ağlamaya devam et bayValla ben ne yersem yiyeyim kilo almıyorum biliyor musun hahahaha pek mutlu değilsin ama
Bak yavrum sen onu bunu geç 26 yaşında her boku biliyormuş gibi herkese artis artis cevaplar verme burda daha çok rezil olursun@Mune tahminen bizi ne zaman banlarsın makyajımı yapıp yemeğe gidicem bekliyorum hahah
Azıcık banlan da rahata kavuşHahhahxha hocaaaam ayyüzlü ağlıyooo çıkabilir myizzzz annene de şikayet ettin mi kuzum?
Ulan az daha merdivenden düştûm yaşliyim etmaaaHahhahxha hocaaaam ayyüzlü ağlıyooo çıkabilir myizzzz annene de şikayet ettin mi kuzum?