• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Umursamaz komşular

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hahahahahahhahahahaha aşko 26 yaşında ve nişanlıyım koca peşinde koşmadım gittim atandım hadi başka yerde ağla git komşu bebeklerine sar
E ailene kabul ettircen diye öldün bittin buralarda 40 yaşında adamla evlen daha çok konularını okuruz

Seviyen olduğunu düşünmen hahshshxhs
Doğru anlayacak birisi değilsin sen senin saldırmalarına bakıp yeterince düştüm bunun daha dibi yok kendinle aynı yere çekmeye çalışıyorsun belli ki. Hadi bay daha da cevap yok ağlayarak yaz

Teyzecim makyajı da bıraktım ben 45 yaşında botoksa ihtiyacım olmasın diye baya da oldu. Taktılar makyajıma hahah
Hayatım boyunca senin kadar makyaj yapmamışımdır filtresiz foto çekebiliyor musun çok merak ediyorum

Doğru anlayacak birisi değilsin sen senin saldırmalarına bakıp yeterince düştüm bunun daha dibi yok kendinle aynı yere çekmeye çalışıyorsun belli ki. Hadi bay daha da cevap yok ağlayarak yaz
Ayyynennnnn ağlarken makyajını sil ultra pahalı rimelin akmasın🧿

Ayyynennnnn ağlarken makyajını sil ultra pahalı rimelin akmasın🧿
@Mune tahminen bizi ne zaman banlarsın makyajımı yapıp yemeğe gidicem bekliyorum hahah
Filtre kaldımı kız bunu ben zeki falan sanıyordum azcıkta olsa :70:

Ne o evlenemedin diye benimkini mi kıskandın hahahhahah evliliğimde mutluyum kocamla nöbet çıkışlarimda tatlı yemeğe gidiyoruz mutluluktan kilo aldım sen hiçbir zaman mutluluktan kilo almayacağın böyle sorunların olmaz ayrica herkesi kendin gibi sandığın için eski sorularını kisitlamissin ezik seni

Çocukların oynamasına nasıl çözüm olur bilemedim ama tabi çamur vs yapiyorlarsa bence daha net bir uyarı yapılması lazım ailelerine... Kedi konusunda merak ediyorlar büyük olasılıkla. Cins güzel de bir kediysr belki uygun vakitte sizin gozetiminizde hiçbirine zarar gelmeyecek şekilde sevme fırsatı verebilirsiniz. O ara da uyarirsiniz kedi gunduzleri hep uyuyor cama vurmayın. Vurmazsanjz ara ara size kediyi gösteririm gibi.. aklıma sadece bunlar geldi

Valla ben ne yersem yiyeyim kilo almıyorum biliyor musun hahahaha pek mutlu değilsin ama
Canım kocam geldi biz dışarda eğlenmeye cikicaz sen burda ağlamaya devam et bay

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X