Umursamaz Kp, değişik bir Kv.

eşiniz doğum günlerinden hoşlanmıyorsa yaptığınız şeye samimiyetsiz bir mutluluk sergileyecek bu bir..
kayınvalide gelmezse annem gelmeyecek ne demek annenize aslında bir terbiyesizlik (kusura bakmayın)yaptığınızın farkında bile değilsiniz.anneniz bunu kabul etse bile durum bu.herkese kendinize göre kalıplara sokmaya çalışıyorsunuz sanki.

Annem bir haftadan beri soruyor ne yapalım diye kayınvalidemle de görüşmüşler hafta sonu yemek yer kutlarız demişler. Ben ilk önce kayınvalidemi arayıp söyledim o arada annemle kayınvalidem tekrar konuşmuşlar. Kayınvalidem bahsetmiş planımdan. Bende arayıp söyleyince çok iyi düşünmüşsün kayınvalidenle geliriz bizde eğer gelmezlerse hafta sonu yemekte birlikte oluruz dedi anlaştık dediğim konu bu bunun nesi terbiyesizlik anlamadım?

Annem bir haftadan beri soruyor ne yapalım diye kayınvalidemle de görüşmüşler hafta sonu yemek yer kutlarız demişler. Ben ilk önce kayınvalidemi arayıp söyledim o arada annemle kayınvalidem tekrar konuşmuşlar. Kayınvalidem bahsetmiş planımdan. Bende arayıp söyleyince çok iyi düşünmüşsün kayınvalidenle geliriz bizde eğer gelmezlerse hafta sonu yemekte birlikte oluruz dedi anlaştık dediğim konu bu bunun nesi terbiyesizlik anlamadım?
Annem eğer kayınvalidem gelirse gelecek öyle konuştuk onlarda kendi aralarında konuşmuşlar.
bu cümle sizin size terbiyesiz demiyorum anneye yapılan saygısızlık terbiyesizlik olur minvalinde söylüyorum..anneniz hazırlık yapıyorsa ve gelmek istiyorsa kayınvalidenize göre şekillenmemeli o programa gelmeli..eşinizde yanında kim var kim yok görmeli..
zaten eşiniz doğumgünü sevmiyormuş ben gibi ,kutlamadan memnun olacağını zannetmiyorum sahte bir sevgi gösterisi sunacaktır bu durumda.
umarım doğru cümleleri kullanabilmişimdir.Yoksa fikriniz gayet güzel,ama sizin fikriniz..

Back
X