Umursamaz olmayı başarmak?

Kafaya takma bir süre sonra zirveye ulaşıyor anksiyetik boyuta geliyor her şeyi ama her şeyi takip mesele ediyorsunuz sonra birden tünelin sonundaki ışık görünüyor her şeyi öyle bir saliyorsunuz ki kafanız kopsa koltuk altına alıp devm ediyorsunuz

Daha bugün elim ayağım titredi sinirden,adaletsizlikler,haksızlıklar gırla..amirim anlamamakta direniyor bazen anlamak istemiyor yani herkes yaşıyor bunları ben de takipteyim...bi de haklarını savunabilen hanımlardan süslü güzel cümlelerle bunu nasıl yaptıklarınınsormak istiyorum kendimi ifade ederken güzel süslü uzun cümlelerim yok dedim düz ve netim genelde bu konuya cevap verirken o konudada bişgilrndirilme yapılsa çok iyi olur

Kamuda misiniz özelde misiniz

Bu sene kurumumu değiştirdim.Resmen hayatı yeniden sevmeye başladım.Bi ara sorumlumuyum düşünuyordum.Dile kolay 5 yıl mobing ile geçen mutsuz yıllarım.
Bazı insanlar bazı yerlere fazla geliyor.
Ben şöyle bakıyorum olaya
40 bedeniniz ama 36 beden gitseniz ve zorunda olsanız içine girseniz bile sizi rahatsız eder.Sıkar daraltır.
İş yerinde öyle.
Dilerim tez vakit sizde kurtulursunuz.
Ben bı ara insanlara olan inancımı yitirmiştim.
Sorun bende değilmiş meğer
Resmen iyileştim yeni iş ortamımda.
Ben o zamanlar kendi halimde takılıyorum
Dersime girip çıkıyordum.mecbur kalmadıkça öğretmenler odasına bile girmiyordum
Olabildiğince yakmaya çalışın

Valla tebrikler sizi

Şu an bende bu soruların cevabını arıyorum. Çok bunaldim

BAna da öğretin

Eskiden susar içime atardım. Şimdilerde sinirlenmeden bir güzel yüzlerine vuruyorum. Ne yapalım söyleyen cevabına hazır olacak. Arada dalgaya vuruyorum. Çok sinirimi bozduysa o an münakaşa girmek yerine sakinleşince cevabını veriyorum. Sonrada o kişiyi yok sayıp görmüyorum. İş için ne kadar konuşulacaksa o kadar konuşuyorum. Gerisinde selam dahi vermem. Zor olmuyor mu oluyor. İşe gidesim bile yok şu ara. Anlıyorum sizi. Ama çalışmak zorundayız. İş yeri işte.

boyun eğseniz de bir kulp bulunduğuna şahit oldum o yüzden hakkı mutlaka aramalısınız.

Şu an tam da bu evredeyim.arayi bulup düzeltmeye çalıştım.alttan aldım ses etmedim.ama nafile.zorla savaş balataları çıkartayım diye uğraşıyorlar

Aynı taktikle yıllarımı hiç sevmediğim ama içinde bulunmak zorunda olduğum bir iş yerinde geçirdim. Gerçekten bazı olayları kişisel algilamazsak ve o insanın psikolojisinin bozuk olduğunu düşünerek yaşarsak umursamaz tavrı elde ediyoruz en sonunda. Ve kafamız rahat ediyor.
Ben onca sinir bozucu dedikoduya ve mobinge böyle katlandım.

Eski patronum "ben onun uğradığı mobinge ugrasaydim çoktan istifa ederdim" demiş. Ben orda çalışırken bir şey olduğunda ve sinirim bozulduğunda hep sey diyordum halbuki "Aman seni mi takicam be" Valla böyle böyle kimseyi takmamaya başladım. İşimi yaptım geçtim. Gerisi çok da ciddiye alınacak insanlar değil benim gözümde. Konu sahibi sen de böyle düşünürsen rahatlarsın belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…