• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Umursanmassın senkimsinki konumun küçük

Sozde butun ogretmenler bayram gunu orda olacakmis ertesi gun de okul var hangi bir ogretmen bayramda esya tasimaya gider.

Canım bu ne tayini tam olarak? İlk atama mı? Zorunlu hizmet mi ya da özür grubu mu?

İlk atamaysa daha sizin iki haftalık meyil zamanınız zaten dolmadı öyle mecbur tutamazlar,

Bulunduğunuz yerden zorunlu hizmet için tayin olduysanız onlar yapılalı epey oldu, bu zamana kadar gelip herşeyi ayarlaması lazımdı diye düşünüyorlardır muhtemelen,

Rapor alayım diye mem e sormakla hata etmişsiniz, sessiz sedasız gidip alın raporu 5gün bile yeter size, ev işini halledersiniz hiç değilse,

O kadar görev aşığı ise bi zahmet okulu eğitime hazır ediversin işgüzar müdür de!
Malum hergün okuldalar... Hizmetlilere söz geçiremezler şurdan şuraya iki malzemeyi getirtemezler güçleri öğretmene yeter!

Ayıp denen birşey var, bir bayan sonuçta nerde yatıp kalkacak bu kız?

Aynen katılıyorum.

Konu sahibi bence sağlık ocağına git 2 günlük rapor al o günler için.
Ararlarsa gelmediniz diye hastaydım raporluyum kusura bakmayın dersin.

Hiç dert etmelik mesele değil.

Sozde butun ogretmenler bayram gunu orda olacakmis ertesi gun de okul var hangi bir ogretmen bayramda esya tasimaya gider.

:D Ahahah çok güldüm.
Memleketine gitmiş öğretmenler ne yapacakmış?

Yaa cidden oturup palavra dinlemişsin, böylelerini direk bozmak gerekiyor.

Olur mu öyle şey ya. 9 gün tatil var. Ayrıca sakın kendini ezdirme. Gelemem diyeceksin o kadar basit

Canım sen en garantisi pzrtsi git 2-3gün rapor al,
Müdür ararsa da hastayım ulaştıracam size raporu de,
O arada da ev işini hallet,
Kendini de kimseye ezdirme daha yolun başında.

Canım bu ne tayini tam olarak? İlk atama mı? Zorunlu hizmet mi ya da özür grubu mu?

İlk atamaysa daha sizin iki haftalık meyil zamanınız zaten dolmadı öyle mecbur tutamazlar,

Bulunduğunuz yerden zorunlu hizmet için tayin olduysanız onlar yapılalı epey oldu, bu zamana kadar gelip herşeyi ayarlaması lazımdı diye düşünüyorlardır muhtemelen,

Rapor alayım diye mem e sormakla hata etmişsiniz, sessiz sedasız gidip alın raporu 5gün bile yeter size, ev işini halledersiniz hiç değilse,

O kadar görev aşığı ise bi zahmet okulu eğitime hazır ediversin işgüzar müdür de!
Malum hergün okuldalar... Hizmetlilere söz geçiremezler şurdan şuraya iki malzemeyi getirtemezler güçleri öğretmene yeter!

Ayıp denen birşey var, bir bayan sonuçta nerde yatıp kalkacak bu kız?
Norm fazlasi oldum ilk atama degilim gorevlendirme yaptilar.Dedikleri gun gidecegim yasli babam da okulun kapisin da bekleyecek kalacak yerim yok diyorum anlamiyorlar .ille egitime hazir olmak zorundaymis sinif oranin veli profilini bilmiyormusum.Git ogretmen evinde kal dendi ya donradi ben hangi ara ev bulup esyami tadiyacagim babam zaten hasta.

Saçma insanlar her yerde.
Hakkını yedirmemeyi bilmek lazım.
Önce hanım olurum, anlamayana çirkef de olurum problem değil valla.

Haklısınız
Azıcık iyi niyet yada karsı taraf nasıl goruru salaklık saflık mı derler bılemıuorum sezsinler hemen daha ne kopararım diye bakıyorlar
İş hayatında benımde cok basıma gelıyor
Malesf

Haklısınız
Azıcık iyi niyet yada karsı taraf nasıl goruru salaklık saflık mı derler bılemıuorum sezsinler hemen daha ne kopararım diye bakıyorlar
İş hayatında benımde cok basıma gelıyor
Malesf
Evet aslinda ben salagim biliyormusunuz rezil ederler cehennem yasatirlar diye hamallig gidecegim .

küçük gösteriyorsanız filan.. bilemedim neden çocuk muamelesi yapıldığını ama pazar günü gitmeyin ve aramayın da bence. haftasonu zaten tatil, neden rapor alasınız? bir günde ev bulup yerleşmeniz de çok gerçekçi değil bu arada, erken gidip işlerinizi halletme şansınız yoksa gerçekten bir süre öğretmenevinde kalmanız gerekebilir ya da okulun ilk haftası için rapor alabilirsiniz belki.

küçük gösteriyorsanız filan.. bilemedim neden çocuk muamelesi yapıldığını ama pazar günü gitmeyin ve aramayın da bence. haftasonu zaten tatil, neden rapor alasınız? bir günde ev bulup yerleşmeniz de çok gerçekçi değil bu arada, erken gidip işlerinizi halletme şansınız yoksa gerçekten bir süre öğretmenevinde kalmanız gerekebilir ya da okulun ilk haftası için rapor alabilirsiniz belki.
Ben aramasam da o pesime dusecek biliyorum.Ev bulabilirim iyisine kotusune bakmiyacagim ne olursa olsun basimi sokayim bir an once yeter.Cocuk muamelesine gelince mudurun bana olsn hitap seklinden bahsettim calismak istemiyorum dedim bunun uzerine kucuklugune veriyorum bu alinganligini dedi mem deki yetkili halbuki ilgisi yok emrediyor adam geleceksin diyor gulup dalga gecer gibi yol parani da ben vereyim diyor .Zaman tanimiyor tasinmam icin .Rapor icin cok gec hepsi uzerime gelir hesap sorar konusmalar dan sonra bunu daha iyi anladim .

Ben konu başlığını okuyabilmek için baya bi uğraştım.
Git Dil bilgisi öğren Allah aşkına ya

:KK70: Ahahah çok güldüm.
Memleketine gitmiş öğretmenler ne yapacakmış?
m

Yaa cidden oturup palavra dinlemişsin, böylelerini direk bozmak gerekiyor.
Biliyorum bitek enayi gibi ben orda olacagim digerleri nerde diyince onun kilifini uyduracak cogu ogretmen sehir disin dan gidecektir ve kaldiki benim sinifi acmak ne onlara nede bana duser bu hizmetlinin isidir .

Sen de sacmalama istersen .Edebiyat yapma bana anlayamadiysan yazma .
Dert anlatmaya gelmişsin , yazdıklarını anlayabilen çok az insan var , diğer herkes de onlardan anlamaya çalışıyor olayı. Şaka mısın ? Bir de atar yapıyor.
Çok da umurumdaydı.
Lise seviyesindeki bu kelimelerle devam ettiğiniz sürece kişisel konumunuz değişmez tabi.

Rapora bile gerek yok ki. su an idari izinliyiz zaten.. asla zorla okula cagiramaz hic bir öğretmeni. Gitmek zorunda değilsin kesinlikle ve ben olsam gitmezdim de. Gitmezsen de tek yapabileceği yıl içinde herhangi acil bi durumda idare etmemek olur. Baska da hiç bir şey yapamaz. Ceza mi verecek sanki ? Hem bi uyari bile vermeye kalksa kendi suçlu çıkar zaten :) Asıl o kim ya? Ne cok koltuk sevdalisi var ya. bizim idareciler de ayri bi dert.. cok iyi anladim artik her isteklerini yerine getirince daha da ezmeye calisiyorlar. Susmuyorum artık bende. Yarin gidersen sana her istedigini yaptirabilecegini düşünecekler. Zaten sinifi duzenlemek de senin görevin degil ki. Bi arkadaşın dediği gibi sadece dolabini duzenlersin yani o da pazartesi sali falan tenefuslerde yani. Onun da acelesi yok ayrıca.

Kendi actigin basliklara bak once ne nokta var ne virgul nede buyuk harf sonra gel bana ders ver simdi konum dan git.
Bir de öğretmenmişsiniz yazık eğitim sistemine .. İnsanlar size çocuklarını emanet ediyor.
Seni şikayet ediyor gidiyorum by.

sizden ricam dik durun devletin memurusunuz hadi hafta içi olsa tatil olmasa bir nebze elimden geleni yaparım dersin ama tatil sonuçta resmi tatil tatil hocam ayrıca ben hizmetli değilim öğretmenim belki farkında değilsiniz deyip konuyu baştan kestirip at yoksa işin çok zor olur meslek hayatın boyunca kolay gelsin dik durun lütfen böyle kendini bilmez insanlara karşı

Back
X