Tüp Bebek Merkezleri Umut Anneleri

canım bende iyiyim evet bu sefer ulun bey ile sona kadar devam edeceğim

geceleri neden okadar çok ağlıyor gaz problemi mi var

canım bende iyiyim evet bu sefer ulun bey ile sona kadar devam edeceğim

geceleri neden okadar çok ağlıyor gaz problemi mi var

huysuzluğundan canım..gün içinde uyuyor uykusunu alıyor.gecede uyumuyor,uykusuda başına geçiyor bu sefer ağlayıp duruyor..benim kız biraz huysuz birazda mızmız:))

aman bir rahsızlığı olmasında boş ver huysuz olsun yerim ben onu yaaaaa

gelde ye teyzesii:)))
inşş seneye bizde seninkini yeriz canım..

:2:Benimde senin gibi bir meleğim olsada hiç uyumasa keşke

sıkıldığım için veyada dert ettiğim için yazmadım canım..tabiki bebekdir ağlıyacak nihan nasıl olduğumuzu sorduğu için öle söledim..
rabbim en yakın zamanda sanada evlat nasip etsin inş..ama yinede olsun da hep ağlasın diye dua etme:))

inşallah canım

Arkadaslar selam bende 2 yıldır ugrasıyorum ama sonuc yok asılamaya karar verdik esimle umut iyi mi üretler hakkında bilginizvar mı yardıcı olrsanız sevinirim

Arkadaslar selam bende 2 yıldır ugrasıyorum ama sonuc yok asılamaya karar verdik esimle umut iyi mi üretler hakkında bilginizvar mı yardıcı olrsanız sevinirim

cnm umut ıyı bıur yer ama ucretlerı kendınn arayıp bır gorus ıstersen cunku asılama ıle tup bebek fıyatları farklı.ve son 1 hafta ıcınde sanırım zam yapılmıs fıyatlara sen ordan kesın ucretlerı ogrenırsın

öğle demek istemedim canım sadece sana çok özeniyorum o yüzden öğle yazdım

amin canım

Merhaba arkadaşlar bende umut yolcusuyum bugun transferimin 11.gunu ama 9.gununden beri ağlıyorum kahve akıntı ve kanamyla geçiyo 9.gun test değerim 25.75 belirsiz bir durumdayım ve çok uzgunum

1-meldayel 1 erkek bebek doğum yaptı

2-hilal 1- kız bebek doğum yaptı

3-verdam 1- erkek bebek doğum yaptı

4-sedasem hamiş

5-fatma hamiş

6-fatmaanur 1-erkek bebek doğum yaptı

7-gunsen hamiş

8-sedemsan hamiş

9-74umut 1-erkek bebek

10-gamzelim.66 hamiş

11-yorgunn hamiş

12-oyadeniz hamiş

13- gulızr hamiş

14-simten81 hamiş

15-limon - kabuğu hamiş
[/QUOTE]

KIZLAR EKLEMEDİĞİM VAR MI?

Son düzenleme:
mrb umut anneleri..ben de umutta tüp bebek tedavimi oldum ve şükürler olsun ki hamileyim..şu anda 5+3 haftalığız.size bir sorum olacak..hamile kaldıktan sonra gebelik kontrollerinizi umutta mı devam ettiniz yada ne kadar süre umtta devam ettiniz?benim bu hafta ilk kontrolüm olacak ulun beyde..nasipse kesesini göreceğiz..belki kalp atışlarını da duyarız..siz hangi hastanelerde gebelik takibi yaptırdınız???

canım ben gebelik takibimi umut tüp bebek merkezinde yapıyorum doktoruma çok güveniyorum hele bir önceki deneyimden sonra kesinlikle ulun beyi bırakmam tavsiye istersen canım kesinlike ulun bey ile devam etttt :))))

KIZLAR EKLEMEDİĞİM VAR MI?[/QUOTE]

kendimi göremedim bu listede ???? bende varımmmm

KIZLAR EKLEMEDİĞİM VAR MI?[/QUOTE]

canım arkadaşım nasılsın bebeğin nasıl biz hala başlamadık tedaviye hatırlıyosun dimi beniiiii unutmadın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…