Merhabalar yarın umutta ilk randevum var sizce doğru yermi....
iyiyim nihan sen nasılsın keseyi gördünüzmü?
Bebeğim iyi allaha şükür ama çok ağlıyoruz geceleri uyumuyoruz 3 den aşağı bunun haricinde iyiyiz.kızım doğduğu tarihten hesaplarsak 5 i ayın içinde ama doğması gereken tarihten hesaplarsak 3 aylık dr.umuz 3 aylık olarak hesaplıyor..zaten kızımda hala çok minik 5 kilo bile olamadı..kızımın kilo alımı çok iyi değil ama çokda kötü değil..milllete hala çok küçük geliyor ama bana çok büyümüş geliyor.işte böle sen neler yapıyorsun?heralde ulun beye devam ediceksin bu kez inş evladını sağlıklı sıhhatli ve zamanında kucağına alırsın.
canım bende iyiyim evet bu sefer ulun bey ile sona kadar devam edeceğim
geceleri neden okadar çok ağlıyor gaz problemi mi var
huysuzluğundan canım..gün içinde uyuyor uykusunu alıyor.gecede uyumuyor,uykusuda başına geçiyor bu sefer ağlayıp duruyor..benim kız biraz huysuz birazda mızmız:))
huysuzluğundan canım..gün içinde uyuyor uykusunu alıyor.gecede uyumuyor,uykusuda başına geçiyor bu sefer ağlayıp duruyor..benim kız biraz huysuz birazda mızmız:))
aman bir rahsızlığı olmasında boş ver huysuz olsun yerim ben onu yaaaaa
:2:Benimde senin gibi bir meleğimolsada hiç uyumasa keşke
gelde ye teyzesii:)))
inşş seneye bizde seninkini yeriz canım..
sıkıldığım için veyada dert ettiğim için yazmadım canım..tabiki bebekdir ağlıyacak nihan nasıl olduğumuzu sorduğu için öle söledim..
rabbim en yakın zamanda sanada evlat nasip etsin inş..ama yinede olsun da hep ağlasın diye dua etme:))
Arkadaslar selam bende 2 yıldır ugrasıyorum ama sonuc yok asılamaya karar verdik esimle umut iyi mi üretler hakkında bilginizvar mı yardıcı olrsanız sevinirim
gelde ye teyzesii:)))
inşş seneye bizde seninkini yeriz canım..
Sıkıldığım için veyada dert ettiğim için yazmadım canım..tabiki bebekdir ağlıyacak nihan nasıl olduğumuzu sorduğu için öle söledim..
Rabbim en yakın zamanda sanada evlat nasip etsin inş..ama yinede olsun da hep ağlasın diye dua etme:))
Umut anneleri benide ekleyin listeye
1-meldayel 1 erkek bebek doğum yaptı
2-hilal 1- kız bebek doğum yaptı
3-verdam 1- erkek bebek doğum yaptı
4-sedasem hamiş
5-fatma hamiş
6-fatmaanur 1-erkek bebek doğum yaptı
7-gunsen hamiş
8-sedemsan hamiş
9-74umut 1-erkek bebek
10-gamzelim.66 hamiş
11-yorgunn hamiş
12-oyadeniz hamiş
13- gulızr hamiş
14-simten81 hamiş
15-limon - kabuğu hamiş
1-meldayel 1 erkek bebek doğum yaptı
2-hilal 1- kız bebek doğum yaptı
3-verdam 1- erkek bebek doğum yaptı
4-sedasem hamiş
5-fatma hamiş
6-fatmaanur 1-erkek bebek doğum yaptı
7-gunsen hamiş
8-sedemsan hamiş
9-74umut 1-erkek bebek
10-gamzelim.66 hamiş
11-yorgunn hamiş
12-oyadeniz hamiş
13- gulızr hamiş
14-simten81 hamiş
15-limon - kabuğu hamiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?