Tüp Bebek Merkezleri Umut Anneleri

çok üzüldüm canım hakında hayırlısı olsun çok üzme kendini ne olur:2::2:

sagol canım çook üzüldüm agladım artık yavaş yavaş atlatıyorum tabi bi burukluk var.artık 3.ay sonra 2.deneyecegim şimi düşünüyorum neyapsam acaba burda devammı etsem başka bi yerdemi yaptırsam.

Allah razı olsun hepimiz yakın vakitte sağlıklı evlatlara sahip oluruz inş.

slm bu 3.denemen olacagı için içine sinen bir yerde yaptır. ASM kadınlar klubunde üyeleri var sürekli yazıyorlar siteye giren herkez görüyor ve oraya gidiyorlar bu o hastanenin reklamı oluyor.aşırı yogunluk oluncada doktorlar hastalarıyla yeteri kadar ilgilenemiyorlar buda acı bir gerçek. o kadar çok hasta varki sürkülasyon oluyor yogunluk oluncada tabi tutanda oluyor tutmayanda sonra tutanlar yazıyorlar 9.ay boyunca topik kapanmıyor siteye girenler görüyor onlarda o hastaneye gidiyorlar.ya tutmayanlar o kadar çok varki kimse ondan bahsetmiyor hayal kırıklıgı yaşamaktan ve işin maddiyat kısmı da var tüp yaptıracagız diye nelerden fedakarlık yapıyoruz v.s. ben örnek olarak ASM dedim bende umut tüp bebek merkezini bu siteden buldum gittim iyi diye yaptırdım tutmadı. orasıda aşırı yogun transfer yapılacagı gün 4.saat bekledim 4.kez tuvalete gittim sıkışık olman lazım o zaman kızmıştım onlara.aşırı yogun birileri gidiyor birileri geliyor sürekli.bide hasta bakıcı vardı ben beklerken öyle yapma elerinle oynama saçınla oynama onada çok kızmıştım sanki transferi o yapacakmış gibi kadının yaşı büyüktü bişey söylemedim sinirlerimde bozulmasın dedim tam transfer olucakken.iyi yönleride var seni sürekli arıyorlar bi sorun oldugu zaman ulaşabilirsin hemşireler iyiler doktorum yurt dışına çıktıgı için tedavide fazla görüşemedik.

Geçmiş olsun ben bu acıyı 4 kez yaşadım çok zor allah yardımcın olsun

şimdi ne yapıyorsun derya. Umut tüp bebek o kadar kalabalık mi ki bana sakin daracık küçük bir yer gibi geldi. Sen umutta hangi doktordaydın. Ulun beyde mi bundan sonra denemyi düşünüyor musun. Asm gerçekten ssk hastanesi gibi oldu. Onlar için istatistik öenmli hale gelmiş. Ben ilk tüp bebk denemsini yaptırıkne çok olumlu bakıyorlardı. Baktılar 1,2 olmadı. Sıradan davranmaya başladılar. Gideceğim yerin teknolojisi iyi olsun istiyorum sonuçta emriyologlar yumurta toplama sonrası işlemler çok önemli. önerebileceğin bir yer var mı canım
allah sana ve tüm isteyenlere bebek kokusu nasip etsin inşallah.

doktorum ulun beydi transfer yapılan yer çok yogundu 4.saat bekledim 1.odada 4.kişi var perde çekmişler 20.dk yattım kaldırdılar eve geldim.en az 2.saat yatım dinlenseydim daha iyi olurdu odada tek kişi olsaydım daha iyi olurdu.çok küçük bir merkez yogunlu kaldıramıyor bence büyükhastanelerdeki konfor yok allah herkezin hayırlısını kısmet etsin canım.bizim işimiz allaha kalmış ben özelde yapırırsam bürükselde yaptıracagım ben orayla bi görüş istersen canım.

canım benim bugün yumurta toplama işlemim yapıldı evet odalar tek kişilik evet kücük bir yer ama inan ben bundan önce farklı merkezlerde de deneme yaptım ama hiçbirinde bukadar ilgi görmedim ben bu ekipten çok memnun kaldım belki gebe kalmayacağım bilmiyorum ama benim için elerinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorlar ve buna bana hisettiriyorlar gebe kalmasamda bu ekiple yola devam edeceğim herkes için hayırlısı olsun ...................

inşallah tutunur bebegin canım.allah hepimizin yardımcısı olsun, bu kez farklı bir merkezde yaptırmaya karar verdik 2.denememi bürükselde yaptıracagız herşeyin hayırlısı olsun artık

inşallah tutunur bebegin canım.allah hepimizin yardımcısı olsun, bu kez farklı bir merkezde yaptırmaya karar verdik 2.denememi bürükselde yaptıracagız herşeyin hayırlısı olsun artık

Ne diyelim hayırlı olsun

Son düzenleme:
hillall nasılsın bebiğin nasıl kaç aylık oldu ?

iyiyim nihan sen nasılsın keseyi gördünüzmü?
bebeğim iyi allaha şükür ama çok ağlıyoruz geceleri uyumuyoruz 3 den aşağı bunun haricinde iyiyiz.kızım doğduğu tarihten hesaplarsak 5 i ayın içinde ama doğması gereken tarihten hesaplarsak 3 aylık dr.umuz 3 aylık olarak hesaplıyor..zaten kızımda hala çok minik 5 kilo bile olamadı..kızımın kilo alımı çok iyi değil ama çokda kötü değil..milllete hala çok küçük geliyor ama bana çok büyümüş geliyor.işte böle sen neler yapıyorsun?heralde ulun beye devam ediceksin bu kez inş evladını sağlıklı sıhhatli ve zamanında kucağına alırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…