Tüp Bebek Merkezleri Umut Anneleri

merhabaaaaaaa umut annelerı bayadır gıremedım sıteye
derya nıhan gozunuz aydın allahım tamamına erdırsın
hılal nasılsın cımcımen nasıl canım
verdammmmmmmmmmmmmmmm cok gecmıs olsun canımyaaa
doktora gıtmıssın
nazara ınanırmısın bılmem ama bırde okun derım sana canım
hem ılaclarını kullan hemde agzı dualı bırıne okun ıstersen
allahım hepımıze yardım etsın

seninde az kaldı sonucu ögrenmene güzel haberlerini bekliyoruz.kendini yorma meyve sebze onlarıda tüket kendini yorma fırsat buldukça uzan dinlen

hilal verdeam nisam güzel dilekleriniz için teşekkür ederim.çarşamba günü keseyi görmeye gidecegim inşallah görebilirim.

teşekkür ederim inşallah kucagımızada almayı allahım kısmet eder.

Merhaba bende yeni üyeyim aranıza yeni katıldım msj larınızı okumadan önce ve dün umuta gitmeden önce kendimi tek hissediyordum. Rabbim herkese şifalar ve sağlıklı sıhatli evlatlar nasip eylesin inş. İlk randevumuza dün gittik kısmetse bir kaç ay sonra başlıcaz herşeyin hayırlısı. Herkese hayırlı pazarlar........

canım iyiyim cimcimem biraz öksürüyor ama onun dışında bir yaramazlık yok...sen nasılsın neler yapıyorsun?
hakkında hayırlısı olsun inş bebeğini kucağına alacağın merkezi bulursun..

deryacımm çarşamba günü güzel haberini bekliyorum....daha dün merkez arıyordun merkezi buldun,hangi dr diyordun dr.unuda buldun şimdide hamilesin sitres yapma bu günlerinin tadını çıkar kendine iyi bak bol bol dinlen.. inş herşey çok güzel olucakk,9 ay sonrada miniğini kucağına alıcaksın...

Doktorunuz kim benim doktorum ulun bey

sağol canım

canım gercekten nerelerdesin sen neler yapıyorun

hoşgeldin aramıza

Son düzenleme:
Doktorum Süleyman bey... merkez çok güzel herkes çok ilgili sekreterinden doktorundan hemşiresine kadar hepsine teşekkür ederim. İnş. tedavi sonucunda kalabalık ayrılırız :)

Son düzenleme:
doktorum süleyman bey... Merkez çok güzel herkes çok ilgili sekreterinden doktorundan hemşiresine kadar hepsine teşekkür ederim. ınş. Tedavi sonucunda kalabalık ayrılırız :)

Merkez için düşüncelerine bende katılıyorum

Son düzenleme:
napıyım canım hipotiroit ilaçlarına başladım bir haftadır onu kullanıyorum bakalım ne olcak..

yaa çok geçmiş olsun hakkınızda hayırlısı olur inş.
İnş. Rabbim hayırlısyla yakın vakitte sağlıklı bebişler nasip eder.

kızlar ben aranıza yeni girdim. iki kez tüp bebek denemesi yaptım. ASM hastanesinde orası da iyi bir hastaneydi ama çok kalabalıktı. hoca benimle yeteri kadar ilgilenmedi diye düşünüyorum. sonra sizlerden de umutlanarak dün umut tüp bebek merkerzine ulun beyle görüştük. ama bilmiyorum yine çok karasızım. yeniden bir umutsuzluk yaşamak beni çok yıkar. ince elemek istiyorum. merkez olarak sıkışık küçük bir yer gibi geldi. son teknolojileri kullanıyorlar mı acaba. emriyo transferi vs. yaptırırken sıkıntı yaşayan var mı görüşlerini bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…