Tüp Bebek Merkezleri Umut Anneleri

merhaba kızlar
bişey sorucam.bilginiz varmı.dondurulmuşlar ücretsiz kaç yıldı.sitelerinde 2 yazıyo.ama bana imzalattıkları kağıtta 1 yıl yazıyodu.
birde eşinizden genetik test istedilermi?tedaviden sonra.
benim 8.haftam allah hepinize bugünleri göstersin

inş. canlarım umudunuzu kaybetmeyin ben hiç anne olamam sanıyodum hatta bu son tedavimde tamamen olumsuz düşünmeye başlamıştım içimde biraz ışık vardı ama işte .... transferden sonra ulun beyi aradım olmadı galiba diye o biraz teselli etti işte... dondurulmuşlarda deneriz diye kendimizi teselli ediyoduk eşimle taki tahlil kağıdını eşim bana gösterene kadar sokakta birbirimize sarılıp ağladık herkes meraklı gözlerle bize bakıyodu rabbim en bunaldığı zamanda kuluna genişlik veriyo hiç üzülmeyin hz. allaha sığının gerisini ona brakın

KIZLAR NASILSINIZ BEN 30 EYLÜL PERŞEMBE GÜNÜ opuyorumnanaktanARDAMA KAVUŞTUM

ALLAH HERKESE BU MUTLULUĞU YAŞATSIN :Saruboceq:

1-meldayel 1 erkek bebek doğum yaptı

2-hilal 1- kız bebek doğum yaptı

3-verdam 1- erkek bebek doğum yaptı

4-sedasem hamiş

5-fatma hamiş

6-fatmaanur 1-erkek bebek doğum yaptı

7-gunsen hamiş

8-sedemsan hamiş

9-74umut 1-erkek bebek

10-gamzelim.66 hamiş

11-yorgunn hamiş

Son düzenleme:

ne kadar güzel bir duygu deyilmi onu kucagına almak canım en kötü günün böyle olur inşallah allah analı babalı büyütsün saglıklı mutlu bir bebek olur umarım

tebrikler canım
allah analı babalı büyütsün inşallah
bizde ogünlerimizi sağlıkla görürüz.:ecrin_bebek:

amin amin ya bir umut anne adayı olarak bana çok var ama oğluşuma ne zaman kavuşacağım diye gün sayıyorum. allah herkese yaşatsın bu duyguları....

gözün aydın canım allah analı babalı büyütsün.

gözün aydın canım allah analı babalı büyütsün.

doğum yapan arkadaşlar hayırlı olsun hamile arkadaşlar sizide tebrik ediyorum hamileliğinizin tadını çıkarın ben hiç sabırsızlanmadım hamileyken sadece son hafta çok meraklanmıştım nasıl bişey olacak kime benzeyecek sağlıklımı felan diye her gününüzün keyfini yaşayın bulantının bile.... sonra o güne geri dönemiyorsunuz ben ameliyattan çıktım elim karnımdaydı karnımı okşuyomuşum 20günden fazla bebek hareketleri aradım karnımda farklı bi duyguydu bebğim kucağımda ama karnımdayken daha farklıydı doktora doğum yaklaşıyo diye üzülüyorum bu hallerini özlicem demiştim oda yüzünü görmek ayrı bir keyif demişti öyle ama ben hala özlüyorum .... oğlum 1,5 yaşına gelsin tekrar çalışmalara balıcam ulun beyde dondurulmuşlarla bir kere daha deneyelim 1,5 yaşına gelsinde dedi
hamilelik çok güzel bi duyduymuş hep imrenirdim küçük bebek alsam kucağıma benim bebğimide gördünmü geldiğin yerde diye sorardım sonunda meleğimin nefesi içime düştü...
rabbim en kısa zamanda güldürsün bekleyen arkadaşları meleklerini göndersin onlarada

ayy inşallah bana da nasip olur yaşadıkların bu ay kısmetse ulun beyle başlıyorum dediğin gibi banada kısmet olursa 1. ciyi kucağıma almak 2. içinde fazla beklemeyeceğim allah sağlık sıhhat versin yavruna:ecrin_bebek:

amınnnnnnnn verdamcım amınn canım
artık tosuncuk baya buyumustur annesı
rabbım bızede nasıp eder ınsallah
bendende ulun bey neden dustu dıye bebegım
hısteroskopı ıstedı
neyapıcam bılmıyorum
cok pahalı gelıyor bana bu ıslem
sonra tedavıye baslasammı baslamasammı ondan bıle artık kafam cok karısmaya basladı canım
dua et olurmu bıze

Bu güzel mutluluğu iki kere yaşayan biri olarak tedaviye yeni başlayacak olanlara ve başlayanlar arkadaşlara şunu söyleyebilirim burası doğru adres

aslıhan batuhan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…