Umut ile başlar,yürek ile beslenir, 9 ay sonra "anne" diye seslenir...

çok sevindim cimcimecim........allah tamamına erdirsin inşallah....3cm, 5 cm, 50 cm ye kadar böyle böyle göreceksin inşallah her ay........

yesin onun dötünü teyzeleri

Gözün aydın canım neden sesini dinletmedi ki. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ne güzel bak gününü gününe gidiyorsun

Gözün aydın canım neden sesini dinletmedi ki. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ne güzel bak gününü gününe gidiyorsun

canım üstten göremedik saklanmış yaramaz alttan baktı sanırım ondan ses duymadık yada daha küçük olduğunda :)) 6+1 günlüğüz bizde geç döllenmeyiz normal adet tarihime göre 12 gün küçüğüz :))))))

kızlarrrr iş yoğunluğu nedeni ile uzun uzunnn giremiyorum buraya ama fırsat buldukça sizleri okuyorum kalbim burda

kızlarrrr az önce idrar testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı inanamıyorum...
Yarın tekrarlıcam bakalım ne çıkacak .....
hayırlısı hepimiz için....

kızlarrrr az önce idrar testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı inanamıyorum...
Yarın tekrarlıcam bakalım ne çıkacak .....
hayırlısı hepimiz için....

canım hamilesin inşallah..silik çizgi çoğunlukla pozitif.....hadi hayırlısı bakalım....çok sevindim çok...sanki kendim hamile kalmış gibiyim..netleşir o daha...hiç merak etme....

Herhangi bir muradın hasıl olması için Ayet-el Kûrsi 313 kere okunduğunda, dünya ve Ahiret hakkındaki o istek ALLAH'ın CC izniyle hasıl olur
DİYOR......BİLİYOR MUYDUNUZ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…