kızlar biz geldikkkkkkkkkk:))))))))))))
dr dan az önce geldik kızlar bizim haylaz birazcık saklanmış üstten görmedik net olarak ama olsun kalp atımlarını izledik 6+1 günlükmüşüz canlarım herşey yolunda bi sorun yok dedi dr 2 hafta sonra tekrar gidecez rabbim isteyen herekese versin inş.... kızlar darısı başınıza ...
çok şükür bugünüde atladık bi dahakine sesinide duyariz inş....
kızlar biz geldikkkkkkkkkk:))))))))))))
dr dan az önce geldik kızlar bizim haylaz birazcık saklanmış üstten görmedik net olarak ama olsun kalp atımlarını izledik 6+1 günlükmüşüz canlarım herşey yolunda bi sorun yok dedi dr 2 hafta sonra tekrar gidecez rabbim isteyen herekese versin inş.... kızlar darısı başınıza ...
Gözün aydın canım neden sesini dinletmedi ki. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ne güzel bak gününü gününe gidiyorsunkızlar biz geldikkkkkkkkkk:))))))))))))
Gözün aydın canım neden sesini dinletmedi ki. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ne güzel bak gününü gününe gidiyorsun
slm kızlar
hayatcım inş güzel haberler alırızz senden
kızlarrrr az önce idrar testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı inanamıyorum...
Yarın tekrarlıcam bakalım ne çıkacak .....
hayırlısı hepimiz için....
silik çizgilerle açtık bugünü inşallah kesin çizgilere döner canım
tben
sen ne durumdasın canım..çok merak ettim
aynı canım bi değişiklik yok
38 ncı gün
evet cnm biliyoz biz okuduk topikçeeHerhangi bir muradın hasıl olması için Ayet-el Kûrsi 313 kere okunduğunda, dünya ve Ahiret hakkındaki o istek ALLAH'ın CC izniyle hasıl olur
DİYOR......BİLİYOR MUYDUNUZ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?