kızlar günaydın....nasılsınız......
nihallacım, ben dün akşam test yaptım..ilk 5 dakika negatifti,bir saat sonra baktım çookk silik bi çizgi vardı...ama ilk dakikalar öenemli........hala gelen giden yok....bakalım hayırlısı....bugün bir hesaba göre göre 3.gün,diğer hesaba göre 2.gün............
cimcimecim, ben bir yasin okudum...söyleyememiştm sana sayısını.........listeye eklemesen de hepimize olsun,allah kabul ederse.
kızlar dualarını okuyamayan varsa sölesin ona göre tamamlayalım :)))))))
nihallacım, ben dün akşam test yaptım..ilk 5 dakika negatifti,bir saat sonra baktım çookk silik bi çizgi vardı...ama ilk dakikalar öenemli........hala gelen giden yok....bakalım hayırlısı....bugün bir hesaba göre göre 3.gün,diğer hesaba göre 2.gün............
cimcimecim, ben bir yasin okudum...söyleyememiştm sana sayısını.........listeye eklemesen de hepimize olsun,allah kabul ederse.
ben daha okumadım
hayatcım haydi hayırlısı bekleyelim biraz daha inşallah yiğenimiz gelmiştir.
günaydın kızlarrr
hayatcım bende de henüz gelen yok hayırlısı inş.
günaydın hayatcım hadi bakalım hayırlısı inşallah
kızlar dualarını okuyamayan varsa sölesin ona göre tamamlayalım :)))))))
selda bu akşam 2 tane okuyabilrmisin yazımmı sana 2 daha ???????
cimcimecim günaydın canım dün akşam 2 tane daha okudum oda tamamlanırsa diğerleri topiğimiz için olsun
test yaptın mı canım, senin de 3.gün değil mi....
yani toplam 4 okumuş oldun sanırım canım kızlardan düşecem okuyamayanlar varda saolasın ....
cimcimecimtuğba naptı v-canım..var mı bişey???
blue hoşgeldn canım.....
anladığım kadarıyla uyku haricinde bi sıkıntın yok...bol bol uyu zaten.....sonra hasret kalacaksın uykuya....
iyi dileklerin için sağol....inşallah sıramız gelmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?