Umut ile başlar,yürek ile beslenir, 9 ay sonra "anne" diye seslenir...

kızlar günaydın....nasılsınız......

nihallacım, ben dün akşam test yaptım..ilk 5 dakika negatifti,bir saat sonra baktım çookk silik bi çizgi vardı...ama ilk dakikalar öenemli........hala gelen giden yok....bakalım hayırlısı....bugün bir hesaba göre göre 3.gün,diğer hesaba göre 2.gün............

cimcimecim, ben bir yasin okudum...söyleyememiştm sana sayısını.........listeye eklemesen de hepimize olsun,allah kabul ederse.

ekleriz canım allah kabul etsin nihallaya ve bebğine bu hafta yasinler:)))))

kızlar dualarını okuyamayan varsa sölesin ona göre tamamlayalım :)))))))

ben daha okumadım

hayatcım haydi hayırlısı bekleyelim biraz daha inşallah yiğenimiz gelmiştir.

ben daha okumadım

hayatcım haydi hayırlısı bekleyelim biraz daha inşallah yiğenimiz gelmiştir.

hoşgeldin canım.......anlamışsındır msneye giremiyorum.......

inşallah dedğin gibidir, çok da heveslenmek istemiyorum ama, hep dua ediyorum, yoksa bile hayırlısıyla ol de ,olsun diyorum.....kısmet....bugün de gelmezse, yarın da bi test yaparım.....hayatımda ilk kez 3.günüm....inşallah gecikme değildir de bebektir......

canlarrrr günaydınn nasılsınızzzzzzzzz

kızlar dualarını okuyamayan varsa sölesin ona göre tamamlayalım :)))))))

cimcimecim günaydın canım dün akşam 2 tane daha okudum oda tamamlanırsa diğerleri topiğimiz için olsun

canlarım nasılsınız?

ben çok giremiyorum nete.. zaten msn yi bir açıyorlar bir kapıyorlar (açıldıkça giriyorum)

umarım hepiniz iyisinizdir. nimrencimm hadi hayırlısı.. hayatım sıra sende.. inşallah görürsünüz çif çizgiyi... rabbim hayırlısını versin...

cimcimem.. ben bu aralar okuyamıyorum.. bendeki tek hamilelik belirtisi uyku...
eve gider gitmez bir şeyler yiyip uyuyorum... şişecem bu gidişle iyice.. inşallah üzearimden atar atmaz bu uykuyu okuycam.. rabbim affetsin...

adaşım... iyisindir umarım..

nihal nerelerdesin? yeterim eşin nasıl? selda seni okuyorum canım.. iyi gidiyor maşallah... allahım sağlıkla kucağına versin bebişini inşallah...

hepinizi çokkkk ama çookkk seviyorum....

blue hoşgeldn canım.....
anladığım kadarıyla uyku haricinde bi sıkıntın yok...bol bol uyu zaten.....sonra hasret kalacaksın uykuya....

iyi dileklerin için sağol....inşallah sıramız gelmiştir.

blue hoşgeldn canım.....
anladığım kadarıyla uyku haricinde bi sıkıntın yok...bol bol uyu zaten.....sonra hasret kalacaksın uykuya....

iyi dileklerin için sağol....inşallah sıramız gelmiştir.

canımmmmmmmmmmmmm

hayatımmmmmmmmmmmmmmm

başımı kaldıramıyorum bu aralar.. acayip uyuyorum.... işten eve gidiyorum yemeği yeyip yatıyorum....

inşallah sıranız gelmiştir... dualarım hepinizle... rabbim size bu kutsal duyguyu yaşatsın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…