Umut ile başlar,yürek ile beslenir, 9 ay sonra "anne" diye seslenir...

amin tatlım,inşallah...hayırlısıyla biz de müjdeyi vereceğiz kısmetse...

merhaba arkadaslar bende yenı katıldım sormak ıstedıgım bısıy var adetım 8 gun gecıktı dun ıdrar testı yaptım 2.cı cızgı sılık cıktı doktor ıkı gun sonra tekrar yap dedı dayanamadım bu sabah yıne yaptım yıne aynı 2.cı cızgı sılık bu ne demek oluyo cok ıstıyorum bı bebısım olsun korkuyorum bı yandan kaybetmektende.lutfen bana acıl cevap yazarmısınızzz:18:

sağol blucum inşallah hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza iyi gidiyoruz çok şükür cumartei kontrolümüz var merakla bekliyorum

canım benim sana attığım linkte test örnekleri koymuşlar..en belirgin olanı 16.gün falan.....sanırım 14.günden itibaren belirginleş,iyor..
bence gidip kan testi yaptırabilirsin..kesin sonuç verir..8 gün gecikmiş sonuçta..

bugün ise gitmedim hastayım dinleniyorum evde.
günaydın kızlarrr

hayatcım bende de henüz gelen yok hayırlısı inş.
Nimrencim hadi hayırlısı:) bak geçen erken olmuştun bu sefer geçmiş ışte. Hadi ins hamilesindir
Hoş geldin canım. 8 gün geçmiş kan testi yaptır boşuna o idrar testlerine güvenme geç döllenme olmuştur. O zaman evdeki testlerde çıkmaz sen git bi kan tahlili yaptır.

ben de seni bekliyodum.......çok sevindim geldiğine canım.....
hemen çıkıyo mu kan testi.....yaptırsam mı ki, bugün3.gün......

Bir bilge varmış.Ne sorsan cevap verirmiş.Onu çekemeyen biri demiş kina öyle bir soru soracağım ki kesinlikle bilemeyecek.Ne soracaksın diye sordukların da ise elimde bir kelebek var.Ölü mü diri mi diye soracağım.Eğer diri derse elimi sıkıp öldüreceğim.Ölü derse de elimi açıp bırakacağım uçup gidecek.Bilgenin yanına gidiyor ve sorusunu soruyor.''Elimdeki kelebek ölü mü diri mi?'' diyor.Bilgenin cevabı ise müthiş;
O SENİN ELİNDE
...

vaayyyy.......
süpermiş.çok beğendim canım.......

kızlderili reis hikayesini hatırladım.....iki köpek kavga ediyomuş...bir beyaz biri siyah....beyaz iyiliği temsil ediyo, siyah kötülüğü...
sormuşlar, hangisi kazanacak diye, reis cevap vermiş,ben hangisini iyi beslersem o kazanır......

ben de seni bekliyodum.......çok sevindim geldiğine canım.....
hemen çıkıyo mu kan testi.....yaptırsam mı ki, bugün3.gün......
Canım kusura bakma telefondan giriyorum o yüzden geç gördüm. Kan testinde hemen çıkar gerçi ben 1 hafta sonra yaptırdığım halde sınırda çıkmıştı ama geç döllenme di. Ve düşün evdeki test negatif çıkmıştı. Sen merakını gidermek için bence git kan testi yaptır düşük çıkarsa eğer geç döllenme ise çok çok bir kere daha yaptırırsin.

tamam tatlım...bugün de bekliyim...bugün de gelmezse zaten umudum artar....yarın da gider kan testi yaptırırım.....ya da kendim yaparım testi.....ama her an regl olmuşum gibi hissediyorum,hep ıslak vajinam

sana katılıyorum cimcime ben 10 nisanda günümdü ama olmadım 15 DE kan değerim 1000 üzerinde çıkmıştı eğer varsa seninde mutlaka çıkar

tamam tatlım...bugün de bekliyim...bugün de gelmezse zaten umudum artar....yarın da gider kan testi yaptırırım.....ya da kendim yaparım testi.....ama her an regl olmuşum gibi hissediyorum,hep ıslak vajinam
canım sen ıslakliga bakma bende hep islaktim. Ne zaman içinden gelirse o zaman yap canım düşün ben 1 hafta bekledim kan tahlili için

canım sen ıslakliga bakma bende hep islaktim. Ne zaman içinden gelirse o zaman yap canım düşün ben 1 hafta bekledim kan tahlili için

insan deneyip deneyip hep negatif olunca,hep negatif çıkacakmış gibi oluyor, yok canım bu ay da olmaz falan diyosun....bakma bana çatlayacağım nerdeyse ama,en azından kesin olmayacaksa olmadığını adetim gelirse öğreneyim diyorum.....offf...gıcık bi bekleyiş.....sabır sabır canım.....

sen nasılsın bu arada ....unuttum canım,halini hatırını sorsum mu hatırlamıyorum.....umarım iyisinizdir....sizin hamileliklerinizle avutuyoruz biz de kendimizi....

canım dediğin gibi sabır. bekle heyacanli oluyor. Ben hastayım yine üşüttüm burnum akıyor öksürük başladı.

kızlar biz geldikkkkkkkkkk:))))))))))))

dr dan az önce geldik kızlar bizim haylaz birazcık saklanmış üstten görmedik net olarak ama olsun kalp atımlarını izledik 6+1 günlükmüşüz canlarım herşey yolunda bi sorun yok dedi dr 2 hafta sonra tekrar gidecez rabbim isteyen herekese versin inş.... kızlar darısı başınıza ...
çok şükür bugünüde atladık bi dahakine sesinide duyariz inş....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…