canım hamilesin inşallah..silik çizgi çoğunlukla pozitif.....hadi hayırlısı bakalım....çok sevindim çok...sanki kendim hamile kalmış gibiyim..netleşir o daha...hiç merak etme....
kızlarrrr az önce idrar testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı inanamıyorum...
Yarın tekrarlıcam bakalım ne çıkacak .....
hayırlısı hepimiz için....
canım cook sevindim. Silik çizgi hamilesin ışte düşün benim direk negatifti yarın git kan testi yaptır.bak kesin hamilesin güzelim.oh ya yarın 3 hamile haberi alacağız yarın mübarek gün...
canım benim çok saol ... sabah tekrarladım testi hassas test almıştım çizgi net çıktı...
inanamıyorum hala çok tuhafım... Rabbim herkese yaşatsın
canım benim çok saol ... sabah tekrarladım testi hassas test almıştım çizgi net çıktı...
günaydın kızlar......
nimren ve tuğba, bize güzel haberler verin bugün.....
beni soracak olursanız, 24 yıldır regl oluyorum....sektiğini hiç bilmem,26.günde gelir.......ama son iki aydır, oyun oynuyor benle ve 29.gün geliyor......bugün 29.günüm, oyunun ikinci bölümü de bitti....isyan etmiyim diyorum ama,etmiyorum da ama gerçekten çok üzgünüm.......
hepinizi sevgiyle kucaklıyorum....
günaydın kızlar......
beni soracak olursanız, 24 yıldır regl oluyorum....sektiğini hiç bilmem,26.günde gelir.......ama son iki aydır, oyun oynuyor benle ve 29.gün geliyor......bugün 29.günüm, oyunun ikinci bölümü de bitti....isyan etmiyim diyorum ama,etmiyorum da ama gerçekten çok üzgünüm.......
günaydın hayırlı cumlarrrrrrrr
rabbim cuma hürmetine dualrımız kabul etsin en çok bekleneini göndersin inşşşşşşş
canım benim hayırlısı herşeyin isyan etmek yok sabır biraz daha inan sadece olacağına....
hem biliyo musun düzenli adet görenlerin adet düzensizlikleri önümüzdeki aylarda hamilelik şansını artırıyomuş rahim kendini hazırlıyo derler bende de öyle oldu hayırlısı cnm.....
yaklaşık 18 senedir adet olurum hep 26. günde ama hamile kalmadan önceki ay 32,günde olmuştum birde ondan önce 15,günde annem rahim çocuk arıyor demişti demek doğruymuş inşallah hayat içinde öyle olur
canım benim hayırlısı herşeyin isyan etmek yok sabır biraz daha inan sadece olacağına....
hem biliyo musun düzenli adet görenlerin adet düzensizlikleri önümüzdeki aylarda hamilelik şansını artırıyomuş rahim kendini hazırlıyo derler bende de öyle oldu hayırlısı cnm.....
aminnnnnnnnnnn canım tez zamanda inşallah rabbim gönlünün muradını versin çok zor biliyorum amcamlar 14 senedir uğraşıyorlar ama hiç hamile kalma duygusunu yaşayamadı rabbim inşallah birgün nasip eder
canımmm...... sabır sadece sabır ve halimize şükür... yapacak bişey yok maaleasef...... herşeyin hayırlısı olsun....günaydın kızlar......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?