Umut ile başlar,yürek ile beslenir, 9 ay sonra "anne" diye seslenir...

Yâ Rabbi!
Dile getirdiðimiz her türlü eþsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler iki cihan güneþi baslarýmýzýn tacý Rahmeten lil'âlem ResûI i Ekrem ve Nebiyy i Muhterem Seyyidina Ebe'l Kaasým Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün âl ve ashabýna olsun.

Allahümme Salli Âlâ Seyyidina Muhammed Allahümme Salli Âlâ Seyyidina Muhammed Allahümme Salli Âlâ Seyyidina Muhammed

Yâ Rabbi!

Biz ancak Sana ibadet ve yalnýz Sana kulluk ederiz. Ancak Senin için namaz kýlar ve yalnýz Sana secde ederiz. Yalnýz sana yalvarýr ancak Sana koþar ve Sana yaklaþtýracak þeyleri kazanmaya çalýþýrýz. ibadetlerimizi sevinçle ve arzu ile yaparýz. Yasak ettiklerini yapmaz ve azabýndan korkarýz. Sen'den bizlere rahmet ve ihsanýnýn bol olmasýný dileriz yâ Rahim

Allah’ým! Bizlerden eksiksiz ibadet ve tâat bekliyorsun. Bunlara, ancak Senin sonsuz yardýmýnla sahip olabiliriz. Öyle ise; bize, Senin hoþnutluðunu kazandýracak, kusursuz ibadet ve tâatde bulunma imkanýný bahþeyle!

Allah’ým! Vermiþ olduðun nimetlerin elimizden çýkmasýndan, saðlýk ve dirliðimizin bozulmasýndan, beklenmedik felaketlerden ve gazabýnýn her türlüsünden ancak Sana sýðýnýrýz. Biz, aciz kullarýnýn dualarýný kabul eyle yâ Rabbi

Yâ Rabbi!

Bizleri, Kur'ân'ýn hidayeti ile yola getir. Onun faziletiyle derecelerimizi yükselt. Kur’an-ý Kerim'in tilavetiyle günahlarýmýzý affet.

Ey baðýþlamasý ve ihsaný sonsuz olan Allah’ým! Ayýplarýmýzý ört, kalplerimizi pak eyle; hastalarýmýza þifa; dertlilerimize deva, borçlarýmýzý ödemek imkaný ver. Din ve dünya iþlerimizi islah eyle yâ Rabbi!

Ey yerleri ve gökleri yaratan, gizli ve açýk her þeyi hakkýyla bilen ve bütün varlýklarýn biricik sahibi olan Allah’ým! Gerçek bilir ve bildiririz ki, Sen'den baþka Allah yoktur. Bizleri nefsimizin çýlgýn istek ve arzularýndan muhafaza eyle. Þeytan’ýn bozguncu telkinlerinden Sana sýðýnýrýz. Allah’ým! Gönlümüzü, bütün azalarýmýzý sönmez, sonsuz nurunla aydýnlat.

Yâ Rabbi!

Bize, küfre açýk kapý býrakmayan eksiksiz bir iman nasip eyle. Allah’ým! Bizi, yolunu þaþýran ve saþýrýtanlardan deðil, hidayete eren ve hidayete eriþtiren kullarýndan eyle.

Yâ Rabbi! Görüþümüz kýt, gücümüz çok az; bu yüzden rahmetine ta'rifsiz derecede muhtacýz. Ey her þeye Kadir, gönüllere þifa veren Allah’ým! Sen'den rahmetini dileriz. Duâmýzý kabul eyle.

Yâ Rabbi!

Maksadýmýz Sen’sin. Biz her isimizde Seni, her þeyde Seni kasd ederiz. Yalnýz Seni isteriz. Bütün isteðimiz de, Senin bizden razý olmandýr. Bizi, sevgili kullarýndan eyle Allah’ým!

Yâ Rabbi! Bizleri, iyilik yaptýðýnda sevinen, kötülük yaptýðýnda hemen piþman olup Sen’den afv dileyen seçkin kullarýndan eyle. Allah’ým! Bilerek veya bilmeyerek iþlediðimiz bütün günahlarýmýzý baðýþla, çok bol olan rahmetini bizlerden esirgeme

Yâ Rabbi!

Bütün iþlerimizin sonunu hayr eyle; dünyada rezil olmaktan, Ahiret’te de azabýndan muhafaza eyle.

Allah'ým! Bizi dirlik ve doðruluk üzere yaþat, aramýzdaki sevgi baðlarýný güçlendir, kalblerimizi ayni görüþ ve düþünüþ halkasý içinde birleþtir. Dinden, imandan, doðruluktan, Sana ibadet ve taatdan ayýrma Yâ Rabbi!

Yâ Rabbi!

Bizleri, verdiðin ni'metlere karsi sükür borcunu yerine getiren; nimetlerin karþýsýnda nankörlük deðil, bol bol hamd eden kullarýndan eyle, üzerimizden nimetlerini eksiltme, Allah’ým!

Allah’ým Son nefesde, ölümün aklý baþtan gideren acýlarýndan bizi koru. "La ilahe illâllah Muhammedün Resûlüllah" Ve "Eþhedü en la ilahe illâllah ve eþhedü enne Muhammeden abdühû ve Resûlüh" diyerek, ruhumuzu teslim etmemizi nasib eyle Yâ Rabbi!

Hâsýl olan sevabý; Hazret-i Adem'den Hazret-i Fahr-i Alem Muhammed Mustafa sallallahüaleyhi ve sellem'e kadar gelip geçen bütün Peygamberan-i ilzam ve Rusûl-i kiram aleyhim'üssalâtü vesselam hazretlerinin ervah-i pâk-i tayyibelerine hediyye eyledik, ikram eyle Yâ Rabbi!

ÂI-i Ezvac-i Tahirat, ashab-i Güzin, Ensar ve Muhâcirin, Tabi'iyn, Tebe'i-tabi'iyn, Eimme-i Müctehid’in, ridvânullahi tealâ aleyhim ecma'iyn hazretlerinin de ervah-i pâk-i tayyibelerine hediyye eyledik. Sen vâsýl eyle yâ Rabbi

Müfessirin, muhaddisin, muhakkikin, ulema-i amilin, kurra-i kâmilin, meþâyih-i vasilin, sulehâ-i salihin, aðniyâ-i þâkirin, fukara-i sâbirin, gurebâ-i müslimin, hattatin, huffaz, tullab ve cemi-i hamele-i Kur’an-ý Kerim nevverallahü merâkidehüm ve ce'alel cennete me'vahüm efendilerimizin de ervah-ý pâk-i tayyibelerine hediyye eyledik, Sen kabul eyle yâ Rabbi!

Eyy yerlerin göklerin tek sahibi Yüce Allah ım divanına geldim el açtım yalvarıyoruz sen bizi bize bırakma senden başka kapı aratma elden ayaktan düşürme Ya Rabbim. Sen bizi kulun olarak Peygamberimizin ümmeti olarak kabul eyle

İslam gibi bir din kur an gibi bir kitap verdin sana sonsuz şükürler. Yaptığımız duaları mekkede medinede yapılan dualardan eyle hastalara şifa dertlilere deva evi olmayanlara hayırlı ev evladı olmayanlara hayırlı evlat işi olmayanlara helal kazanç nasip eyle darda kalan tüm kullarına yardım et.

Peygamber efendimizin (SAV) istediği hayırlı isteklerin hepsini bizde istiyoruz sen kabul eyle onun şefaatini bizden esirgeme Ya Rabbi. Sırat köprüsünden yıldırım gibi geçmemizi nasip eyle. Yuvamıza huzur mutluluk sağlık afiyet hayırlı bol kazanç ver Ya Rabbim.

Ey bağışlayan ve esirgeyen Allah ım Kuranı Kerim i bizlere dünyada eş kabirde avutucu kıyamete şefaatçi sıratta ışık cennette yol arkadaşı ateşten siper ve set bütün hayırlı işlere rehber ve imam eyle.

La ilahe illallah kalbimizi karartma la ilahe illallah rızkımızı azaltma
la ilahe illallah la ilahe illallah senden başka kapı aratma
la ilahe illallah imanla sabır Muhammedun resulallah azapsız kabir.

Allahım şeytanın şerrinden duanın mekrinden bilhassa nefsimizin şerrinden kabirdeki yılanlardan çıyanlardan ölümün dehşetinden kabirin vahşetinden sıratin zulmetinden muhafaza eyle ölümün hayırlısını üç ayların birisini yasinin yarısını okurken ölmek nasip eyle ya rabbim.

Ey Kapıları açan Allahım

Bize kapıların en hayırlısını aç

Ey halden hale çeviren Rabbim

Hhalimizi en güzel hale çevir.

Ey kalbleri döndüren Allahım

Kalplerimizi dinin ve taatin üzere sabit kıl..

ey güzel ım senin herşeye sadece ol emrin yetmekte. bize senden başka kapı aratma yarabbim. sana açılan ellerimizi boş çevirme. bizi senin yolundan ayırma yarabbim.

yarabbim nihal ve bebeği için okumuş olduğumuz yasini şerifleri kabul eyle sen sağlık sıhhat ver yarabbim . hayırlıs sağlıklı gebelik nasip eyle cümlemize sağlıkla kucağımıza almayı nasip eyle. evlat hasreti yaşayan kullarının hasretini dindir yarabim .evlerimize huzur mutluluk ver geçim sıkıntısı yaşatma gönlümüzdekini hayırlı kıl hayırlı olanı gönlümüze kıl yarabbim

hamile olan seren(fatma), şeyma, tuğba (blue), nihalla, hanife,nermin,selda ve fatoş kardeşlerimize hayırlı ve sağlıklı evlatlar ver yarabbim ve cümle hamilelerer ve isteyen herkese yarabbim....

bebek sahibi olmak isteyen tuğba, nihal, seçil, şermin, serpil,hayat ve isimlerini yazamadığım tüm kardeşlerimize dileklerini muradlarını ver yarabbim

sözlerimizin kifayetsiz kaldığı yerlerde halimiz sana beyandır rabbim sen hakkımızda hayırlı olanı nasip eyle bizlere takdirine rıza gösteremediğimiz durumlardada sabrını ihsan eyleki sana asi olmayalım rabbim

Bizleri senden dilimizi duadan kalbimizi Kur'an dan amellerimizi hayırdan ayırma..
Razı geleceğin şekilde yaşat ve haşr et..Kalbimizidekileri hayreyle hakkımızda hayreylediklerini kalbimize nail eyle rahmetinden cümlemize lutfeyle

Amin Amin Amin… Bi hürmeti seyyidi'l mürselin ve'l hâmdülillahi Rabbi'l Alemin.

Sübhâne rabbike rabbi'lizzeti amma yasifûn ve selâm ün ale'lmürselin ve'lhamdü lillahi Rabbi'lAlemin ..

Hayýrlarýn fethi þerlerin def'i ehli imânýn selameti insanlýðýn kurtuluþu memleketimizin her türlü kötülüklerden korunmasý Ümmeti Muhammed'in selameti için EL FATIHA.

amin...........

amin canım..ağzına yüreğine sağlık........
cimcime adetliyken salavat çekebiliyor muyuz.....ya da kelimei tevhid gibi ....

amin yüreğine sağlık... biraz geç kaldım işim var temizlik yapıyorum

bugun kan testı yaptırdım allahıma sukurler olsun 6 haftalık hamıleyım .allahım tum ısteyenlere nasıp etsın guzel rabbım saglıklı sıhhatlı hayırlısıyla kucagıma almamı nasıp etsın cok mutluyum arkadaslar paylasmak ıstedım..

aminnnnnnnnnn aminnnnnnnnnn aminnnnnnnn

çok sevindim canım..allah sağlıkla kucağına almayı da nasip eder inşallah....bugün hamilelik haberini aldığımız ikinci arkadaşsın........
çok sevindim gerçekten......gözün aydın.....ne zamandır bekliyosun....

sağlıcakla kucakla canımmm

kızlar hepinize iyi haftasonları.....

allah hamile arkadaşlarımıza sağlıklı,kolay hamilelikler,hayırlı ,sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah..sağlıcakla kucaklarınıza alın bebişlerinizi....

bebek isteyenlere de en kısa zamanda hayırlısıyla versin diye dua ediyorum....

:79:

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnn

gözün aydın canım çok sevindim. allah sevincini daim etsin 9 ay boyunca inşallah

yaklasık 8-9 aydır denıyorduk yuce rabbım bu ay sevındırdı benı .belıım agrıyo bıde cabuk yoruluyorum su 3 ayı sag salım gecırsemm ıns. olumlu dusunmek ıstıyorum ne yemelıyım ne yapmalıyım bılgı verın tavsıyelerınız neler.

umarım her şey gönlünden geçen gibi olsun sorunsuz 9 ay geçir bebişinisağlıcakla kucakla

Nihallanın bebeği için 1 yasin okudum.Allah kabul etsin inşallah..İnşallah hiç bir şey olmayacak.sağlıkla kucağına alacak inşallah..

Son düzenleme:
HAYATKAVUNİÇİ özeldem msj atamıyorum umarım yazımı okursun.ikinci doğumumu yaptım şuan 1 yaşımdabir oğlum var.doktorlar olmaz demişti ama ben kendilğinden hamile kaldım.umarım senin içinde herşey yolunda gider

Son düzenleme:

canım aklımızda olaları yazalım sanada.
1)- sıcak su ile banyo yapma ve banyoda çok kalma
2)- gaz yapıcı yiyeceklerden uzak dur, asitli içecekler içme
3)- maydonoz ve kuru soğan yeme
4)- kesinlikle ıkınma kabızlık gibi bir sıkıntın olursa sabahları aç karnına 2-3 tane kayısı ye
5)- ağır kaldırma yorulma
6)- her gün 2 tane ceviz ye, 1 kase yoğurt ve 1 bardak süt iç
7)- ilişki konusunu doktorunla görüş ama bana doktorum ilk 3 ay önermiyoruz demişti (gerçi benimki
tüp bebek normallerde nasıl olur bilemiyorum)
8)- taze sebze ağırlıklı beslen
9)- pişmemiş et yasak (salam sosis sucuk gibi hatta mangal) eti haşlanmış olarak tercih et
10)- folikasit kullanmıyorsan doktorun sana zaten verecektir.

valla aklıma gelenler bu kadar kızlarında eklemek isteyecekleri olursa yazacaklardır.

tekrar hayırlı uğurlu olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…