Umut ile başlar,yürek ile beslenir, 9 ay sonra "anne" diye seslenir...

istanbuldan çok güzel bir bahar havası ile hepinize hayırlı sabahlar ve hayırlı hafta sonları diliyorum

Günaydın kızlar güzel bir hafta sonu olur inşallah hepimiz için benim 11,30 da doktor kontrolüm var bakalım bebeğim ne kadar büyümüş gelince haber veririm size öpüyorum hepinizi

Günaydın kızlar güzel bir hafta sonu olur inşallah hepimiz için benim 11,30 da doktor kontrolüm var bakalım bebeğim ne kadar büyümüş gelince haber veririm size öpüyorum hepinizi

günayadınnnnnn günaydınn günaydınnn
canımmm her şey iyi olsun inşşşşşşşş

Son düzenleme:
selam kızlar ben geldim bebeğimi gördüm küçücük kalbi belliydi 3 hafta önce sadece şimdi kalbi küçücüktü yani bebeğim şimdi bir bamya kadar olmuş kalbi dkda 176 atıyordu ben hiç kilo almamışım doktor iyi gidiyor dedi anne bebek çok uyumlu dedi bebeğim 3,30cm olmuş ben 53 kiloyum 3 hafta sonra yine kontrol var bakalım nasıl olacak rabbim herkese nasip etsin ha bu arada usgye göre bebeğim 9 hf 6 günle uyumlu yani biraz önden gidiyor

doktora gıtmedım henuz en kısa surede gıdıcemm bu arada vıtamınden bahsettı kan testını veren doktor. bı tanıdıgımdada var bu ılac kullansam bı zararı olurmu doktorda aynı ılacı verecek sanırım .doktora henuz gıtmedıgım ıcın portakal suyu süt peynır fılan tuketıyorum . vitamın yapan seyler dua edın benım ıcın allah saglıklı bebısımı 9 ay tasımamı ve kucagıma almamı nasıp etsın allah tum ısteyenlere versın .önerilerın ıcın cok sagol .

canım dr gitmeden ilaç alan kullanma sadece folik asit içmiyorsan folbiol günde bir tane başlayabilrsin onu verecek sna muhakkak amavitamin dr sor bana daha gerek yok dedi mesela ama fatoşa verdi dr oyuzden ilaç dr sormadan alma ama folik asit gebelikten önce içilmeye başlanabilen bişey yani 3 ay muhakkak içeceksin ona bşlayabilirsin en kısa zamanda dr git ......

canımmmmmmmmmm...

nimrenimmmm...

rabbime şükürler olsun.... hayırlı cumalarda alıyoruz en güzel haberleri.... allahım nazarlardan korusun....

kocaman öpüyorum tatlım....

canım benim çok teşekkür ederim.. sizleri iyiki tanıdım hep destek oldunuz en zor zamanlarımda...
en kısa zamanda daha da güzel haberler alırız inş... bu yıl uğur getirdi bize..
nihalla canım nerelerdesin ya... yarın hayırlı haberlerini bekliyorum dualarımdasın bebişin ve sen....

günaydınnnnnnnnnn kızlarrrrrrrrr

canım..teşekkür ederim.....
çok sevindim bebeğine kavuşmana..allah sağlıklı,mutlu,uzun bir ömür versin ona....
iyi dileklerin için de çok teşekkür ederim canım......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…