- 22 Kasım 2010
- 1.767
- 1.726
- 133
hepinize günaydın kızlar.......
iyi bir hafta diliyorum.....
günaydınnnnnnnnnn kızlarrrrrrrrr
günaydın kızlar iyi haftalar hepinize
hepinize bebeğimle dünn kırlardan mis gibi çiçekler topladık kabul edermisiniz
selam kızlar ben geldim bebeğimi gördüm küçücük kalbi belliydi 3 hafta önce sadece şimdi kalbi küçücüktü yani bebeğim şimdi bir bamya kadar olmuş kalbi dkda 176 atıyordu ben hiç kilo almamışım doktor iyi gidiyor dedi anne bebek çok uyumlu dedi bebeğim 3,30cm olmuş ben 53 kiloyum 3 hafta sonra yine kontrol var bakalım nasıl olacak rabbim herkese nasip etsin ha bu arada usgye göre bebeğim 9 hf 6 günle uyumlu yani biraz önden gidiyor
çooooooook teşekkür ederim
benimkide bugün 9+0 demekki senle aramızda 1 hafta var. Iyi haberler aldığına sevindim canım
nihallaaaaaaaaaaaaaaaaa nerdesin ya haber vermedin hala
tuğbacımmmmmmm günaydın tatlımmmm
hayat sanada günaydın canımcım
fatoşcuğum rabbim hepimize böyle güzel haberler almak nasip etsin inşallah
canımmmmmmmmmmmmmm kusura bakma tam yazacam iş çıktıııkız yazsana neler oldu cumartesi meraktan öldürdün bizi
doktora gıtmedım henuz en kısa surede gıdıcemm bu arada vıtamınden bahsettı kan testını veren doktor. Bı tanıdıgımdada var bu ılac kullansam bı zararı olurmu doktorda aynı ılacı verecek sanırım .doktora henuz gıtmedıgım ıcın portakal suyu süt peynır fılan tuketıyorum . Vitamın yapan seyler dua edın benım ıcın allah saglıklı bebısımı 9 ay tasımamı ve kucagıma almamı nasıp etsın allah tum ısteyenlere versın .önerilerın ıcın cok sagol .
amin canım inşallah. Nihalladan haberin varmı çok merak ediyorum. Topiğede girmemiş haberde vermedi cumartesi doktora gidicekti
kız yazsana neler oldu cumartesi meraktan öldürdün bizi
kızlarr günaydınnn.
güzel bir hafta olsun inşallahhhhh
c tesi kontrole gittim. dr herşey güzel şimdilik bir sorun yok dedi...
9+5 günlüğüz bugün.. 2.70cm olmuş progestana devam dedi.....
HEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUNN BENİ YANLIZ BIRAKMADINIZ.....
ALLAH İSTEYEN HERKESE HAYIRLISIYLA EN KISA ZAMANDA VERSİN İNŞALLAHH.....
yeni hamilemizide tebrik ederim.. allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...
kızlarr günaydınnn.
canımmmmmmmmmmmmmm kusura bakma tam yazacam iş çıktııı
ohhhhhh çok şükür allaha valla elimiz yüreğimizde bekledik he. Allah senden de razı olsun. Inşallah daha da güzel olacak her şey. çok sevindim canım gözün aydın olsun. Aramızda 5 gün var. Sıraya girmişizSelda peşinden sen, senin peşinden ben, benim peşimden cimcime ve onun peşinden diğer kızlar.
Yarabbim herkese yaşat bu güzel duyguları
ohhhhhh çok şükür allaha valla elimiz yüreğimizde bekledik he. allah senden de razı olsun. inşallah daha da güzel olacak her şey. çok sevindim canım gözün aydın olsun. aramızda 5 gün var. sıraya girmişizselda peşinden sen, senin peşinden ben, benim peşimden cimcime ve onun peşinden diğer kızlar.
yarabbim herkese yaşat bu güzel duyguları
kızlarr günaydınnn.
aminnnnnnnnn canımmmmm aminnnnnnnnnn herkes yaşasın inşallahhh..
Hepinizden teker teker allah razı olsun canlarım.. inanıyorum yapılan dular çok işe yaradı..... dr bir sorun yok eğlenmene bak dedi... kesede bozulma vardı ya şimdi normal gözüküyormuş....
sıraya girdik valla.... benim ki biraz tembel geç büyüyor işte bir hafta geriden gidiyoruz... ama artık dr geriden gelen tarihi kabul etti....
canım geçen hafta vermişti.. hap olarak kullanıyorum... devam et dedi... haftaya pazartesi yine çağırdı......olsun iyi haber aldık ya önemli olan buydu canım. progestan iğnemi hapmı verdi doktorun
amin inşallah cumartesi doktor usg de bakarken dua ediyordum doktor sordu ne düşünüyorsun diye sadece önce size sonra tüm çocuk isteyenlerede nasip etsin dedim rabbim herkese versin inşallah benim doktorumda bayan iki kez tüp bebek yaptırmıştı biri tutmadı diğeri bir sezeryan ameliyatı sonucu düşmüştü onun içinde hep dua ederim doktorda olsan tıbbın çare olamadığı zamanlar oluyor işte
aminnnnnnnnn canımmmmm aminnnnnnnnnn herkes yaşasın inşallahhh..
Hepinizden teker teker allah razı olsun canlarım.. inanıyorum yapılan dular çok işe yaradı..... dr bir sorun yok eğlenmene bak dedi... kesede bozulma vardı ya şimdi normal gözüküyormuş....
sıraya girdik valla.... benim ki biraz tembel geç büyüyor işte bir hafta geriden gidiyoruz... ama artık dr geriden gelen tarihi kabul etti....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?