Umut ile başlar,yürek ile beslenir, 9 ay sonra "anne" diye seslenir...

çooooooook teşekkür ederim

benimkide bugün 9+0 demekki senle aramızda 1 hafta var. iyi haberler aldığına sevindim canım

nihallaaaaaaaaaaaaaaaaa nerdesin ya haber vermedin hala

tuğbacımmmmmmm günaydın tatlımmmm

hayat sanada günaydın canımcım

fatoşcuğum rabbim hepimize böyle güzel haberler almak nasip etsin inşallah

kızlarr günaydınnn.
güzel bir hafta olsun inşallahhhhh
c tesi kontrole gittim. dr herşey güzel şimdilik bir sorun yok dedi...
9+5 günlüğüz bugün.. 2.70cm olmuş progestana devam dedi.....

HEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUNN BENİ YANLIZ BIRAKMADINIZ.....
ALLAH İSTEYEN HERKESE HAYIRLISIYLA EN KISA ZAMANDA VERSİN İNŞALLAHH.....

yeni hamilemizide tebrik ederim.. allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...

selam melihaoner bana sorarsan doktoruna sormadan hiç bir ilaç kullanma. Hem daha neden gitmedinki doktora

ohhhhhh çok şükür allaha valla elimiz yüreğimizde bekledik he. allah senden de razı olsun. inşallah daha da güzel olacak her şey. çok sevindim canım gözün aydın olsun. aramızda 5 gün var. sıraya girmişiz selda peşinden sen, senin peşinden ben, benim peşimden cimcime ve onun peşinden diğer kızlar.

yarabbim herkese yaşat bu güzel duyguları

OHHH BE ÇOK ŞÜKÜR YERİM BEN ONUN DÖTÜNÜ HELE BİR BÜYÜSÜNDE

amin inşallah cumartesi doktor usg de bakarken dua ediyordum doktor sordu ne düşünüyorsun diye sadece önce size sonra tüm çocuk isteyenlerede nasip etsin dedim rabbim herkese versin inşallah benim doktorumda bayan iki kez tüp bebek yaptırmıştı biri tutmadı diğeri bir sezeryan ameliyatı sonucu düşmüştü onun içinde hep dua ederim doktorda olsan tıbbın çare olamadığı zamanlar oluyor işte

aminnnnnnnnn canımmmmm aminnnnnnnnnn herkes yaşasın inşallahhh..
Hepinizden teker teker allah razı olsun canlarım.. inanıyorum yapılan dular çok işe yaradı..... dr bir sorun yok eğlenmene bak dedi... kesede bozulma vardı ya şimdi normal gözüküyormuş....
sıraya girdik valla.... benim ki biraz tembel geç büyüyor işte bir hafta geriden gidiyoruz... ama artık dr geriden gelen tarihi kabul etti....

ay çok sevindim cnm ya ii çok şükür herkes seni merak ediyodu allah kucağına almak nasıp etsin

bende sevindim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin -
(nihallacım bu sana şerinin notu biliyorsun o kk giremiyor bana msn den yazdığını sana iletiyorum canım)

allah işte kime ne zaman vereceğini ancak o biliyor.

olsun sağlıklı gelsinde 1 hafta geriden gelsin. cimcimenin kide geç döllenme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…