Umut ile başlar,yürek ile beslenir, 9 ay sonra "anne" diye seslenir...

ay çok sevindim cnm ya ii çok şükür herkes seni merak ediyodu allah kucağına almak nasıp etsin
aminnnnnnnn canımm aminnnnnnnnnnnn... senden haber bekliyorummmm...
bende sevindim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin -
(nihallacım bu sana şerinin notu biliyorsun o kk giremiyor bana msn den yazdığını sana iletiyorum canım)
allahh razı olsunnnn...öpüyorum onu çok selam söyle

kızlarrrrrr ben çıkıtımmmmm

canım çok sevindim... pazar günü bile girdim topiğe meraktan....
böyle habersiz bırakma bizi

nihallacım gözün aydın bırak geç büyüsün yeterki sağlıklı büyüsün önemli değil rabbim sağlıkla kucağımıza aldığımız günüde göstersin inş. bizlere.....

fatoşcum buarada serenimizi unutma ilk doğum ondan :)))))))))))))

kızlar bu hafta meryem süresi okuyalım diyoruz kim kaç tane okuyacak ??????????????

secdeside var kızlar :)))))))))

Son düzenleme:
sağol canım inşallahh sağlıkla kucağımıza almak nasip olur...

canım çok sevindim... pazar günü bile girdim topiğe meraktan....
böyle habersiz bırakma bizi
canım evde bilgisayar yok o yüzden cevap yazamadım.. sağolun yanımda olduğunuz için
gelmedi gelicek inşş

bence gelmeyecek bboşuna bekleme

22012010 (sanırım 22 ocak 2010)

canım çok çok tebrik ediyorum.allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin......

tüm hamile arkadaşlar,ilgili haberlerinizi okudum.....hepsi çok güzel haberler..dualarımız sizinle....

cimcimecim, artık yeni bir hamile tablosu yaparsın...baksana sayı arttı...

kızlar bu hafta meryem süresi okuyalım diyoruz kim kaç tane okuyacak ??????????????

secdeside var kızlar :)))))))))

cimcimecim okumak isterdim ama bu hafta beni boş geçin gündüz okuyamam akşamlarıda bu hafta full doluyum bir yıldır ertelediğim bebek görme gezmelerim var ama haftaya kadar dersen ancak olur

sağol canım inşallahh sağlıkla kucağımıza almak nasip olur...

canım evde bilgisayar yok o yüzden cevap yazamadım.. sağolun yanımda olduğunuz için

bence gelmeyecek bboşuna bekleme

kız öyle deme bebek yoksa gelsin bebekde olması mucize çalışmaalrım çok az ve olmadık günde 1 kere yani bir an önce regl gelmeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…