Umut ile başlar,yürek ile beslenir, 9 ay sonra "anne" diye seslenir...

selam nihalla bende 6hafta+3 hamıleyım doktora henuz gıtmedım .merak ettıgım seyler var karnım cıkmaya basladı azda olsa .merak ettıgım bazı endıselerım oluyo ıster ıstemez hep dua edıyorum doktorada henuz gıtmedıgım ıcın korkuyorum bı yandan hanı doktor ılk ultrasonda kalbının atıp atmadıgna fılan bakıyo ya .eger kotu bısıy olsa bende belırtısı olur dımı yanı yemek cok yıyıroum ıdrarım cok gelıyo ve ara sıra bel agrım oluyo .benı ne olur bıraz rahatlatırmısın buna ıhtıyacım var allahıma cok dua edıyorum saglıkla sıhhatle dogurmamı nasıp etsın onu benden ayırmasın dıye. bu arada cuma günü yaptırdım kan testını 320. cıktı sat tarıhı 1 nisandı doktor 6 haftalık dedı ne olur kızlar benı bılgılendırın

Son düzenleme:

neden bu kadar kendini kötü şeylere şartlandırıyorsunki iyi düşün iyi olsun herşey güzel gelişecek bak bana hemen hemen 2,5 aylık oldum sadece bir iki gün midem bulandı onun dışında birşey yok gayet güzel geçiyor hamileliğim ama sana tavsiyem bir an önce doktora gitmek biz ne desek boş

canım dr değerine göre mi dedi 6 haftalıksın diye yoksa satına göremi değere göre geç döllenme olabilr ve 6 haftalık değildir sanırım bence sen kafanda kuracağına bir an önce dr git hem ilaçlarına başlarsın folik asit falan başlamn lazım çünkü .......

kafanıda kötüye yorma iyi düşün iyi olsun .....

kızlar eşimi has yatıracağım bir kaç gün gelemeyebilirim

canım gözün ayın Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşalahh.. sanırım ilk gebeliğin :))))
tatlım içini ferah tut aklına kötü şeyler getirme sakın.. Allah çok büyük....
yapman gereken ilk şey sonuçta 6 haftalığı geçmişsin dr gitmek.. eğer geç döllenme değilse kalp atışlarını bile duyabilirsin.... ama bir an önce dr gitmen gerek canım... dikkat edeceksin kendine yediklerine içtiklerine fazla yorulmayacaksın...
bebeğin seni bırakmayacak.......

kızlar eşimi has yatıracağım bir kaç gün gelemeyebilirim

çok geçmiş olsun canım allah acil şifalar versin

bu kadar sıkıntı ile yaşayacağına neden bir doktora gidip beynini rahatlatmıyorsun. bu arada gözün aydın.

aminn darısı isteyen bütün kadınların başına ilkim düşük olduğu içn korkuyorum biraz belim çok ağrıyo napsamki:78:

yatak istirahati ama doktorunla konuş lütfen

herkese selamm kızlar müzdeee hamileyimm :)

hayırlı olsun. allah tamamına erdirsin inşallah

cimcimecim ben o sıralamayı yaparken aynı ay içinde olanların sırlamasını yaptım sereni elbette unutmadım

BU TOPİĞİN EN GÜZEL VE KIDEMLİ ANNE ADAYI SENSİN ÇÜNKÜ SENİN BEBEĞİN ÇOOOOK ZORLU YOLLARDAN GELDİ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…