kimse neden konuşmuyor :26:anlaşılan 20 gündür olmayışım unutturmuş beni neyse sağlık olsun herkese iyi akşamlarr
Abukluk senin bu cevapların ışte tuğba uzak durmakla çok doğru bir karar almışsin aferin bizim keyfimiz yerinde sen uzak kal biraz dinlen bence de stres sana yaramıyor
nihalcim tuğba üyeliğini iptal ettirdi ama ben onun gitmesinden çok kalmasını isterdim yani tuğba
gidince keyifler yerinde gibi yazmışsın ben mi yanlış yorumladım :26:
yaa...aslında o da öyle demek istemedi sanırım.....birden ortalık gerginleşince,tahammül sınırları azalıyo heralde.....biraz karşılıklı atışma gibi olmuş...en kısa zamanda düzelir umarım.....
nihalcim tuğba üyeliğini iptal ettirdi ama ben onun gitmesinden çok kalmasını isterdim yani tuğba
canım nasılsınn bende tbenin gitmesine çok üzülenlerdenim
nihal arkadaşınız resmen tbene hadi sana güle güle biz bakalım keyfimize demiş
daha başka ne anlaşılabilirki
Abukluk senin bu cevapların ışte tuğba uzak durmakla çok doğru bir karar almışsin aferin bizim keyfimiz yerinde sen uzak kal biraz dinlen bence de stres sana yaramıyor
bu topiği tben için arada ziyaret ederim
ama siz tbenin açtığı bu topicte
ona aramızdan uzak dur gibi ağır kelimeler kullanmışınız
ne üzücü ne ayıp
bağcıyı bağından kovmaya benzemiş
canım nasılsınn bende tbenin gitmesine çok üzülenlerdenim
nihal arkadaşınız resmen tbene hadi sana güle güle biz bakalım keyfimize demiş
daha başka ne anlaşılabilirki
günaydın kızlarr....
neler olmuş böyle pek bi şey anlamadım ama.....
kzılar dün dr. a gittim göbekten ultrasonla görünmedi bebişim alttan baktı gördük keseyi çok küçük dedi dr.um adet tarihime göre 6.haftam olmalı ama 5.haftaya yeni girmişiz gibi görünüyo dedi.
ve kalp atışına baktı böyle çok zayıftı kalp atışı... 2 hafta sonra tekrar çağırdı iyi görünüyo şimdilik herşey....
Rabbim hepinize yaşatsın bu duyguyu..
bizlerede sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin....
selam canım yanlış anlaşıldım yine.. noktalama işareti koymadığımdan kaynaklanıyor..... tuğba hamileler girmesin diye okudum.. bende bizim keyfimiz yerinde dedim..
sonra bir süre ben girmesem iyi olur yazmış bende onun için evet dinlenmen lazım dedim.. olay bu
tabi kim nasıl anlamak isterse öyle anlar....
ama tuğba hamileler gelmesin diyince ona laf yok.. benim yazım hatamdan dolayı olay büyüyor bende bunu anlayamıyorum..
selam canım yanlış anlaşıldım yine.. noktalama işareti koymadığımdan kaynaklanıyor..... tuğba hamileler girmesin diye okudum.. bende bizim keyfimiz yerinde dedim..
sonra bir süre ben girmesem iyi olur yazmış bende onun için evet dinlenmen lazım dedim.. olay bu
tabi kim nasıl anlamak isterse öyle anlar....
ama tuğba hamileler gelmesin diyince ona laf yok.. benim yazım hatamdan dolayı olay büyüyor bende bunu anlayamıyorum..
canım tabi ki unutulmadın......
nasılsın iyimisin hemşom....
hoşgeldin nuray sayfada görünsemde yazamadım bir türlü ne var ne yok anlat bakalım biz iyiyiz bebeğimle birlikte büyüyoruz işte
yok canım unutmadık merak etme bugün biraz stresli ydi o kadar........
merhabalar bu sözü okudum ve inşallah inşallah dedim ne kadar güzel bir başlık ya yüregine saglik benim hikayem çokkkkkkkkkkkk uzun nerden başlasam bilemiyorum ayrıca ayrıca bazen okuyorum 3-4 aylık evli veya 2-3 yıllık evli sanki uzun yıllar geçmişte çocugu olmamış gibi yana yakıla anlatanlar var bunları okuyunca ben ne yapayı ozaman diye söylüyorum kendi kendime ben14 yıllık evliyim ve hala kucagım boş lütfen umutlu olun allahtan ümit kesilmez 4defa düiüş yaptım tedaviler tedaviler tedaviler aşılama tüp bebek o doktor iyi ona bu doktor iyi buna hacımı dersiniz hocamı dersiniz otmu sapmı kök mi ne derseniz ne iğrenç şeyler yedim içtim ne acılar çektim artık tedavi olmayıda 2-3 yıldır bıraktım ..... hep geç adet görürüm 35-40 bazen 50 gün her ay yıkılan umutlar beni çok yıprattı mart ayında adetim yine gecikti test yaptım ikinci çizgi var fakat net degil ben dedim varsa bile yine düşük olur yada kimyasal gebeliktir diye düşündüm çünki 1de kimyasal gebelik yaşadım aradan 10 gün geçti dr gittim ama umutsuz dr 1 buçuk aylık hamilesin dedi inanamadım çmutlu olamadım hep kaybettigim için ne olursa olsun dogaya karşı duramıyoruz sonra leke gelmeye başladı dr gittim tektat dr düşük tehlikesi geçiriyorsun dedi igne verdi dinlen dedi sadece 1 gün yattım tekrar kalktım kaderde varsa olur dedim daha önceki hamileliklerimde eve bakıcı kız ayarlayıp hiç kalmamak şartıyla yatardım ne oldu durmad gitti bu defa agır bişey kaldırma yorulma dedi ne yaparsan yap eğer gidecekse vücut atacaksa atar dedi ama hep içimde korku var maşallah 3çayımız bitti 4 cü ayımıza girdik ama ben hala o korkuları yaşıyorum hepte yaşıycam hek kanamam olucak leke gelicek korkusu var bu ay psikologada gidicem kabusum olsu her zaman acaba acabayla yaşıyorum belkiyoruz bakalım kaderde ne varsa o olur allahın emrinin altındayız bu işler ne parayla ne sırayla allah ne zaman isterse ozaman inşallah allah benim hamileligimi tamamına erdirirde benimde çocugum anne diye seslenir o sesden mahrum bırakmaz inşallah mevlam omutlulugu banada isteyen herkesede yaşatır çokkkk zor çokk ancak yaşayan anlar yaşamayan anlayamaz allahArkadaşlar; biliyorum yeni topic neden açtınız diyende olabilir içinizde ama içimden geldi
Bize yeni can, yeni nefes, yeni yer, yeni duygular, ve yeni hamilelerimizz can versin yoldaş olsun ve bu duyguları yaşayan herkesi bekliyorummm.
Sevgi, dostluk, sırdaşlık, arkadaşlık, eğlence, gülmece, bazen kavgaHerşey yaşadık yaşıyoruz ama birbirimizi çok sevdik. Hayat tesadüfler üzerine kurulu ben buna inanıyorum. Ve inanıyorumki inancımızla hepimiz bir gün anne olacağız.
Ama olmayada biliriz bu yüzden isyan etmiycez takdiri ilahi diycez, her duamızın kabul olmayacağını herşeyin bizim için hayırlısı olacağını hep bileceğiz. Bunun hep bilincindeydik ve oldukda dualarımızla yolumuza hep devam ettik, kah güldük, kah ağladık, kah tartıştık ama hep umutlarımızla devam ettik, halada ediyoruz ve sabırla bir gün sağlıklı gebelik yaşayıp, anne olmayı diliyoruz
Hepinizi bekliyorum yeni gelen arkadaşlarıda aramıza alıp yolumuza devam edip dertleşmeye varmısınızzz
şimdiden hoşgeldiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?