Umut ile başlar,yürek ile beslenir, 9 ay sonra "anne" diye seslenir...

Abukluk senin bu cevapların ışte tuğba uzak durmakla çok doğru bir karar almışsin aferin bizim keyfimiz yerinde sen uzak kal biraz dinlen bence de stres sana yaramıyor

nihalcim tuğba üyeliğini iptal ettirdi ama ben onun gitmesinden çok kalmasını isterdim yani tuğba
gidince keyifler yerinde gibi yazmışsın ben mi yanlış yorumladım :26:

nihalcim tuğba üyeliğini iptal ettirdi ama ben onun gitmesinden çok kalmasını isterdim yani tuğba

yaa...aslında o da öyle demek istemedi sanırım.....birden ortalık gerginleşince,tahammül sınırları azalıyo heralde.....biraz karşılıklı atışma gibi olmuş...en kısa zamanda düzelir umarım.....

canım nasılsınn bende tbenin gitmesine çok üzülenlerdenim
nihal arkadaşınız resmen tbene hadi sana güle güle biz bakalım keyfimize demiş
daha başka ne anlaşılabilirki

ronya merhaba...
seni başka topiklerden tanıyorum.....ben en kısa zamanda iki arkadaşımızın da birarada olduğu güzel günler diliyorum....biraz sakinleşsinler,düzelir herşey.......

Abukluk senin bu cevapların ışte tuğba uzak durmakla çok doğru bir karar almışsin aferin bizim keyfimiz yerinde sen uzak kal biraz dinlen bence de stres sana yaramıyor

nihalcim tubanın canı sıkkın kafasında başka şeyler var evet rahatlaması lazım belki ama bu bizden uzak olarak olmamalı biz tartışsakda birbizimizin dostuyuz destek çıkarız biraz ağır olmuş canım yazdıkların tubacım en kısa zamanda aramıza dönmeni istiyoruz herkesin kendine göre sıkıntıları var biliyosun .....

ronyacım aslında incir kabuğu gibi bi olaydı yaşanan biraz sinirler gergin ondan bu kadar büyüdü sanırım en kısa zamanda bizde tubimizi geri istiyoruz tabiki.....

slm canım

bazen yazılanları bende anlamakta güçlük çekiyorum :26::26::26::26::26:

nimrencim canım benim olsun geç döllenme olmuştur benimkide öle 12 gün geriden geliyo 5. hafta olduğu için kalp atışlarını az duymuşsunuzdur 2 hafta sonra rahatlıkla duyarsınız allahın izni ile sağlıkla kucağınada alacaksın inş....

cim cim canım 2 tane okudum bitane kaldı allh razı olsun en azından dua okumuş oluyoruz sayende hepimiz hassas dönemlerdeyiz hepimiz birbirimizi çok sefiyoz inşşlh herkesin muradı gerçek olur diyorum . midem çok fena yatıyorum 2 de işe gitcem :)

selam canım yanlış anlaşıldım yine.. noktalama işareti koymadığımdan kaynaklanıyor..... tuğba hamileler girmesin diye okudum.. bende bizim keyfimiz yerinde dedim..
sonra bir süre ben girmesem iyi olur yazmış bende onun için evet dinlenmen lazım dedim.. olay bu

tabi kim nasıl anlamak isterse öyle anlar....
ama tuğba hamileler gelmesin diyince ona laf yok.. benim yazım hatamdan dolayı olay büyüyor bende bunu anlayamıyorum..

yazılanlara iyice bak onlarada cvp yazdık sanada dediğin gibi bazen noktalama işaretlerine dikkat etmek gerek yada farklı kelimeler kullanmak gerek yanlış analşılabiliyo .....

nihalcim anlamak isteyene göre yazılmaz yazılar kendini ifade etmek için yazılır ben kimsenin savunusu değilim eşit davranmaya çalışıyorum tuğba üyelik iptalinden dolayı yani artık burda olmadığı için yazdıklarımız arkasından konuşmak gibi geliyo bana benim için konu kapanmıştır

iyi günler... kaç gündür temizlikle uğraştığımdan yazamadım... ama dün akşam okuyunca donup kaldım bu yazılanlar ne böyle diye ama yanlış anlama olmuş büyümüş ben kimsenin kasıtlı birbirine laf çaktırdığını düşünmüyorum inşallah en kısa zamanda bu yanlış anlama düzelir... her iki arkadaşımızda zor günler geçiyor ikisininde yanında olmamız lazım... gerçi hepimiz için zor bi süreç ama kimisine kaldırmak zor geliyor...

hoşgeldin nuray sayfada görünsemde yazamadım bir türlü ne var ne yok anlat bakalım biz iyiyiz bebeğimle birlikte büyüyoruz işte

hoşbulduk canım herşey aynı değişen bişi yok bi umut bekliyorum işte rabbimden hayırlısını diliyorum hepimiz için sana ve bebişinede sağlık dolu günler dilerim canım benim

merhabalar bu sözü okudum ve inşallah inşallah dedim ne kadar güzel bir başlık ya yüregine saglik benim hikayem çokkkkkkkkkkkk uzun nerden başlasam bilemiyorum ayrıca ayrıca bazen okuyorum 3-4 aylık evli veya 2-3 yıllık evli sanki uzun yıllar geçmişte çocugu olmamış gibi yana yakıla anlatanlar var bunları okuyunca ben ne yapayı ozaman diye söylüyorum kendi kendime ben14 yıllık evliyim ve hala kucagım boş lütfen umutlu olun allahtan ümit kesilmez 4defa düiüş yaptım tedaviler tedaviler tedaviler aşılama tüp bebek o doktor iyi ona bu doktor iyi buna hacımı dersiniz hocamı dersiniz otmu sapmı kök mi ne derseniz ne iğrenç şeyler yedim içtim ne acılar çektim artık tedavi olmayıda 2-3 yıldır bıraktım ..... hep geç adet görürüm 35-40 bazen 50 gün her ay yıkılan umutlar beni çok yıprattı mart ayında adetim yine gecikti test yaptım ikinci çizgi var fakat net degil ben dedim varsa bile yine düşük olur yada kimyasal gebeliktir diye düşündüm çünki 1de kimyasal gebelik yaşadım aradan 10 gün geçti dr gittim ama umutsuz dr 1 buçuk aylık hamilesin dedi inanamadım çmutlu olamadım hep kaybettigim için ne olursa olsun dogaya karşı duramıyoruz sonra leke gelmeye başladı dr gittim tektat dr düşük tehlikesi geçiriyorsun dedi igne verdi dinlen dedi sadece 1 gün yattım tekrar kalktım kaderde varsa olur dedim daha önceki hamileliklerimde eve bakıcı kız ayarlayıp hiç kalmamak şartıyla yatardım ne oldu durmad gitti bu defa agır bişey kaldırma yorulma dedi ne yaparsan yap eğer gidecekse vücut atacaksa atar dedi ama hep içimde korku var maşallah 3çayımız bitti 4 cü ayımıza girdik ama ben hala o korkuları yaşıyorum hepte yaşıycam hek kanamam olucak leke gelicek korkusu var bu ay psikologada gidicem kabusum olsu her zaman acaba acabayla yaşıyorum belkiyoruz bakalım kaderde ne varsa o olur allahın emrinin altındayız bu işler ne parayla ne sırayla allah ne zaman isterse ozaman inşallah allah benim hamileligimi tamamına erdirirde benimde çocugum anne diye seslenir o sesden mahrum bırakmaz inşallah mevlam omutlulugu banada isteyen herkesede yaşatır çokkkk zor çokk ancak yaşayan anlar yaşamayan anlayamaz allah bu durmda olan herkese yardım etsin banada duada beni unutmayın lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…