olayın saptırıldığı yok denk geldi sadece sürekli takip etmek bana kalıyo her gördüğümde okudunmu diye sorunca sanki zorluyomuşum gibi hissediyorum kimseye özel yazmadım yazıyı yani genel yazdım ...
nihalcim sen yine okuyomuşuz gibi devam et okumana bence :)))
cuma duasına da işi olmayan katılır işi olan amin der sonradan o da zorla değil yani............
sağol canım.... sen rahat ol canını hiç birşeye hiçbir abukluğa sıkma olurmu.... bebişine iyi bak....
sağol canım.... sen rahat ol canını hiç birşeye hiçbir abukluğa sıkma olurmu.... bebişine iyi bak....
hamile olanlar abukluk yaşamamak sıkılmamak istiyosa kk ya gelmesin abukluk yaşatmayalım sıkmayalım hamıleelr uzak dursun o zaman
asıl benim stres olmamam lazım hamile kalcam ve hormonlarım ii çalışmalı sanırım ben burdan uzak durmalıyım kesin oyle gözüküyo hormonlarım bozulcak anlaşıldı
slm kızlar ben geldim nasılsınızzz bakalım
kimse neden konuşmuyor :26:anlaşılan 20 gündür olmayışım unutturmuş beni neyse sağlık olsun herkese iyi akşamlarr
Abukluk senin bu cevapların ışte tuğba uzak durmakla çok doğru bir karar almışsin aferin bizim keyfimiz yerinde sen uzak kal biraz dinlen bence de stres sana yaramıyorabukluk ne nihalla :26::26::26: cimcime kendi karar ladı sıkıldığı için abuk olan bişey yok
asıl bu şekilde yazman abukluğa sebep oluyo bence
Abukluk senin bu cevapların ışte tuğba uzak durmakla çok doğru bir karar almışsin aferin bizim keyfimiz yerinde sen uzak kal biraz dinlen bence de stres sana yaramıyor
Abukluk senin bu cevapların ışte tuğba uzak durmakla çok doğru bir karar almışsin aferin bizim keyfimiz yerinde sen uzak kal biraz dinlen bence de stres sana yaramıyor
bence buna odun kesicisinin hık diyicisi denir... ronya hanım....bu topiği tben için arada ziyaret ederim
ama siz tbenin açtığı bu topicte
ona aramızdan uzak dur gibi ağır kelimeler kullanmışınız
ne üzücü ne ayıp
bağcıyı bağından kovmaya benzemiş
günaydın kızlarr....
neler olmuş böyle pek bi şey anlamadım ama.....
kzılar dün dr. a gittim göbekten ultrasonla görünmedi bebişim alttan baktı gördük keseyi çok küçük dedi dr.um adet tarihime göre 6.haftam olmalı ama 5.haftaya yeni girmişiz gibi görünüyo dedi.
ve kalp atışına baktı böyle çok zayıftı kalp atışı... 2 hafta sonra tekrar çağırdı iyi görünüyo şimdilik herşey....
Rabbim hepinize yaşatsın bu duyguyu..
bizlerede sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?