Umut ile başlar,yürek ile beslenir, 9 ay sonra "anne" diye seslenir...

sağol canım.... sen rahat ol canını hiç birşeye hiçbir abukluğa sıkma olurmu.... bebişine iyi bak....

sağol canım.... sen rahat ol canını hiç birşeye hiçbir abukluğa sıkma olurmu.... bebişine iyi bak....

abukluk ne nihalla :26::26::26: cimcime kendi karar ladı sıkıldığı için abuk olan bişey yok

asıl bu şekilde yazman abukluğa sebep oluyo bence

hamile olanlar abukluk yaşamamak sıkılmamak istiyosa kk ya gelmesin abukluk yaşatmayalım sıkmayalım hamıleelr uzak dursun o zaman

asıl benim stres olmamam lazım hamile kalcam ve hormonlarım ii çalışmalı sanırım ben burdan uzak durmalıyım kesin oyle gözüküyo hormonlarım bozulcak anlaşıldı

ya kızlar saolun beni ve bebişimi düşündüğünüz için kimse yanlış anlamasın oratada bişey yok ben sadece yoruluyorum o kadar önemli değil yani .....

hamile olanlar abukluk yaşamamak sıkılmamak istiyosa kk ya gelmesin abukluk yaşatmayalım sıkmayalım hamıleelr uzak dursun o zaman

asıl benim stres olmamam lazım hamile kalcam ve hormonlarım ii çalışmalı sanırım ben burdan uzak durmalıyım kesin oyle gözüküyo hormonlarım bozulcak anlaşıldı

kimsenin abukluk yaşadığı yok sıkıldığıda yok canım benim canım sıkılınca uzak duruyorum ben kendi adıma zaten yada yorumsuz kalıyorum .....

senin içinde kimse kimseyi strese sokmak istemiyo aksine destek olmaya çalışıyoruz sanırım dualarımızda hep böle değilmiydi zaten rabbim en kısa zamanda sağlıklı gebelşk nasip etsin cümlesine ve bizlerede sağlıkla devamını getirsin inş....

kimse neden konuşmuyor :26: anlaşılan 20 gündür olmayışım unutturmuş beni neyse sağlık olsun herkese iyi akşamlarr

Aman boşverin gitsin no stress yes bebek her yoruma takılmayın ben çok takıldım içten içe kendimi yedim anladım ki bana eşim ve bebeğimden başka destek yok hayatınıza bakın bebeklerinizi sevin bebeği olmayanlara da söylüyorum herşeyden uzak durun bana normal yolla çocuğun olmaz dediklerinde ne yapayım olmazsa olmasın rabbim nasip edeceği günü biliyor kaderimde varsa demiştim ve o ay hamile kaldım ki 1,5 yıllık yoğun tedaviye rağmen boşverin gitsin

abukluk ne nihalla :26::26::26: cimcime kendi karar ladı sıkıldığı için abuk olan bişey yok

asıl bu şekilde yazman abukluğa sebep oluyo bence
Abukluk senin bu cevapların ışte tuğba uzak durmakla çok doğru bir karar almışsin aferin bizim keyfimiz yerinde sen uzak kal biraz dinlen bence de stres sana yaramıyor

Abukluk senin bu cevapların ışte tuğba uzak durmakla çok doğru bir karar almışsin aferin bizim keyfimiz yerinde sen uzak kal biraz dinlen bence de stres sana yaramıyor

............................................................

Son düzenleme:
günaydın kızlar güzel stressiz bir gün diliyorum hepinize cimcime benim sürelerde tamam çok şükür

bu topiği tben için arada ziyaret ederim
ama siz tbenin açtığı bu topicte
ona aramızdan uzak dur gibi ağır kelimeler kullanmışınız
ne üzücü ne ayıp
bağcıyı bağından kovmaya benzemiş

bence buna odun kesicisinin hık diyicisi denir... ronya hanım....
daha fazla açıklama yazmak gerikirdi size ama değmez...

günaydın kızlarr....
neler olmuş böyle pek bi şey anlamadım ama.....
kzılar dün dr. a gittim göbekten ultrasonla görünmedi bebişim alttan baktı gördük keseyi çok küçük dedi dr.um adet tarihime göre 6.haftam olmalı ama 5.haftaya yeni girmişiz gibi görünüyo dedi.
ve kalp atışına baktı böyle çok zayıftı kalp atışı... 2 hafta sonra tekrar çağırdı iyi görünüyo şimdilik herşey....
Rabbim hepinize yaşatsın bu duyguyu..
bizlerede sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin....

nimrencim hayırlısı olsun canım....allah tamamına erdirsin canım,allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…