- 22 Kasım 2010
- 1.767
- 1.726
- 133
slm kızlarr dün akşam eşim evi süpürdü bende sildim biraz kasıklarım ağrıdı sabahta wc de haif sarının koyusu bi akıntı vardı korkuyorum napcam ben ya dua etmekten başka kafyı yedim
slm kızlarr dün akşam eşim evi süpürdü bende sildim biraz kasıklarım ağrıdı sabahta wc de haif sarının koyusu bi akıntı vardı korkuyorum napcam ben ya dua etmekten başka kafyı yedim
arkadaşlar hiç hoşumuza gitmeyen konuşmalara şahit olduk ne yazıkki....
arkamızdan başka yerlerde atıp tutan ve hoşlanmadıkları insanın açtığı topiğine gelme yüzsüzlüğünde bulunan kişilerin bu topikte işi olduğunu sanmıyorum .....
günaydın güzel dostlar inşallah hepiniz iyisinizdir bugün çok şükür sağlıkla 11,haftamızı tamamladık yani rabbimin izniyle ilk üç aylık dönemimizi tamamlıyoruz hayal gibi herşey göbeğimde çıktı heleki elbise giyince daha rahat belli oluyor rabbime şükürler olsun
selamlar güzel bir gün olsun inşallah
ayyy kızlar aramızda casuslar var
arkadaşlar hiç hoşumuza gitmeyen konuşmalara şahit olduk ne yazıkki....
arkamızdan başka yerlerde atıp tutan ve hoşlanmadıkları insanın açtığı topiğine gelme yüzsüzlüğünde bulunan kişilerin bu topikte işi olduğunu sanmıyorum .....
cimcimecim noldu sorun nedir........
onlar kendilerini biliyo hayatcım e gelmiyolar sanırm artık zaten konu gerekli yerlere bildirildi :)))))))))
cimcimecim noldu sorun nedir........
onlar kendilerini biliyo hayatcım e gelmiyolar sanırm artık zaten konu gerekli yerlere bildirildi :)))))))))
cimcimemm seni bu topicte rahatsız ediyorlarsa bi eski topiğe dönelim istersen canını sıkmalarına izin verme tatlım
yok canım topik bizim gitmesi gereknler gitsn ben canımı sıkmm mera etme ))))))))))
hoşgeldin hemşomm nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?