Umut ile başlar,yürek ile beslenir, 9 ay sonra "anne" diye seslenir...

günaydın güzel dostlar inşallah hepiniz iyisinizdir bugün çok şükür sağlıkla 11,haftamızı tamamladık yani rabbimin izniyle ilk üç aylık dönemimizi tamamlıyoruz hayal gibi herşey göbeğimde çıktı heleki elbise giyince daha rahat belli oluyor rabbime şükürler olsun

slm kızlarr dün akşam eşim evi süpürdü bende sildim biraz kasıklarım ağrıdı sabahta wc de haif sarının koyusu bi akıntı vardı korkuyorum napcam ben ya dua etmekten başka kafyı yedim

slm kızlarr dün akşam eşim evi süpürdü bende sildim biraz kasıklarım ağrıdı sabahta wc de haif sarının koyusu bi akıntı vardı korkuyorum napcam ben ya dua etmekten başka kafyı yedim

varsa bir riskin yatacan iş yapmayacan belkide enfeksiyon vardır dikkat et

canımmm honeyyy dikkat et kendine akıntı rengini takip et ve lütfen dr ye git

arkadaşlar hiç hoşumuza gitmeyen konuşmalara şahit olduk ne yazıkki....

arkamızdan başka yerlerde atıp tutan ve hoşlanmadıkları insanın açtığı topiğine gelme yüzsüzlüğünde bulunan kişilerin bu topikte işi olduğunu sanmıyorum .....

çok ayıp yazılanlar kınıyorum

rabbim kuzağına almayıda nasip etsin canım arkadaşım hayırlısıyla inşallah

cimcimecim noldu sorun nedir........

onlar kendilerini biliyo hayatcım e gelmiyolar sanırm artık zaten konu gerekli yerlere bildirildi :)))))))))

cimcimemm seni bu topicte rahatsız ediyorlarsa bi eski topiğe dönelim istersen canını sıkmalarına izin verme tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…