iyiyim canım...napayım....
sen nasılsın hemşom....
şu karışıklığı anlamaya çalışıyorum da.....
tamam tatlımmm bebişin nasıl nasıl gidiyor hamilelik
saol canım iyi gidiyor çok şükür bi soruın yoktur inş. malum daha hissedemiyoruz:)) c.tesi dr randevumuz var bakacaz ne alemdeyemiş böceğimiz:))))))
fatooooooooşşşşşşşşşşşş.....dularım seninleeeeee
bluenerelerdesinnnnnnn
burdayım tatlımmmm...
nasılsın?
cimcimeeebebişle sen nasılsın bakimmm
arkadaşlar hiç hoşumuza gitmeyen konuşmalara şahit olduk ne yazıkki....
arkamızdan başka yerlerde atıp tutan ve hoşlanmadıkları insanın açtığı topiğine gelme yüzsüzlüğünde bulunan kişilerin bu topikte işi olduğunu sanmıyorum .....
saol canım iyiyiz allaha şükür c.tesi kontrolumuz var........
siz nasılsınız bakalım :))))))))
neler oluyoooo
ayy zaten bu aralar aklım fena karışık tüm karıştı.....
biz iyiyiz heralde..
bilmiyom ki... bi şey hissetmiyorum...
belkide ilk muayeneden sonra hiç kontrole gitmediğimdendir... bilmiyorum yani...
10 gün sonra falan ikili test için gitcem işte o zaman umarım detaylı görürüm bebişi ve içim rahatlar...
herkes iyimi? msn ye giremiyorum... zaten uzun zamandır internettede problemler vardı...
benden haberler böleee
öneli bişey yok canım karışmasın kafan.....
kız bende hissetmiyom ama ben bu c.tesi 3. ye gidecem ilk kesemizi gördük iki hafta sonra kalp atışımız c.teside kontrolümüz var bundan sonra ayda bi gidecez bir ay sonrayadaikili tet zamanımız geliyo en neden bi kere gittin kalp atışı falan duydunmuki ??????????
evet canım yaa 5+6 da biz keseyide gördük kalp atışınıda duyduk... tüm testlerimizi (kan+idrar)yaptırdık.. sonuçlar iyi dedi. doktorum ikili test zamanı gelirsin dedi...işte haftaya 11+5 lerde falan bir arayacağım ne zaman geleyim diye...
kanamam falan olmadı.. ağrımda.. yani gözle görülür bir tuhaflık olmadığı içinde gitmedim...
ama duyuyorum sürekli kontrole gidenleri bu seferde aklım karışıyo.. ya bi şey olduysa diye((
hımm anladım canım s geç gittin hepsinibiden gördün biz yavaş yavaş gördük bide geçen seferde üstten göemedik rahim arkasına saklanmış böceğimiz oyuzden altta gördük sanırım ondan iki hafta sonra tekrara çağırdı sanırım gitcez c.tesi inş. ütten sağsalim görüp duyacaz böceğimizi bundansonra ayda bir gidece zaten o zamn test zamanları geliyo bide bende kan yuşmazlığı var onun için test verdi onudagöstercez bu hafta ...........
öneli bişey yok canım karışmasın kafan.....
kız bende hissetmiyom ama ben bu c.tesi 3. ye gidecem ilk kesemizi gördük iki hafta sonra kalp atışımız c.teside kontrolümüz var bundan sonra ayda bi gidecez bir ay sonrayadaikili tet zamanımız geliyo en neden bi kere gittin kalp atışı falan duydunmuki ??????????
evet canım yaa 5+6 da biz keseyide gördük kalp atışınıda duyduk... tüm testlerimizi (kan+idrar)yaptırdık.. sonuçlar iyi dedi. doktorum ikili test zamanı gelirsin dedi...işte haftaya 11+5 lerde falan bir arayacağım ne zaman geleyim diye...
kanamam falan olmadı.. ağrımda.. yani gözle görülür bir tuhaflık olmadığı içinde gitmedim...
ama duyuyorum sürekli kontrole gidenleri bu seferde aklım karışıyo.. ya bi şey olduysa diye((
günaydın kızlarr
hayırlı cumalar....
kimsecikler yok topikte(
cimcime cnm enbiya suresini 2 tane okudum....
nihayett bugun gıttım doktora gecen hafta keseyı gordu doktor bugunde hem bebegı hemde kalbının attıgını allahım cok mutluyum allah saglıkla dogmasınıda kucagıma almayıda nasıp etsın bana allah tum hamişlerimize saglıklı bı gebelık gecırmeyı nasıp etsın ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?