Umut ile başlar,yürek ile beslenir, 9 ay sonra "anne" diye seslenir...

kız sana haber verim fatoşın bebiş size far etti tosuncuk bi hafta önden geliyomuş 12+1 lere başladılar :)))))))

allah saglıkla kucagınada almayaı nasıp etsın canım.ben 7 haftama gırıyorum benım 4-5 gundur mıde bulantım coktu bısey yıyemıyordum ama son ıkı gundur hıc bulantım yok bu normalmı .gecen hafta doktor keseyı gordu bebegıde kalp attıgına soyledı her hamıle mıde bulantısıyla yakınıyo benımkının bu kadar cok surmemesı normalmı .

kızlar hepinize günaydın.....
cimcime
blue
nuray
selda
nihal
nazemir
meliha
son sayfalarda gördüğüm arkadaşlar ve diğer arkadaşlar,unuttuğum varsa affola........
........................................

Son düzenleme:
günaydın nimrenim ..nasıl gidiyor bakalım....

canım mide bulantısıyla boğuşuyorum ama bugün iyi çok şükür....
sen nasılsın topik sessiz bu aralar
herkesin kandili mubarek olsun arkadaşlar ....
hayırlara vesile olsun Rabbim dualarımızı kabul etsin....

canım benim mesela hiç öle sorunum olmadı herkeste aynı olmaz geçmiş olabilir sıkıntı yapma kendine :))))))

kızlar hepinize günaydın.....
cimcime
blue
nuray
selda
nihal
nazemir
meliha
son sayfalarda gördüğüm arkadaşlar ve diğer arkadaşlar,unuttuğum varsa affola........
........................................

hepinizin regaip kandili mübarek olsun....

günaydın canım seninde kandilin mübarek olsun ....

saol canım seninde mübarek olsun ........

kandiliniz mübarek olsun canlarr

burasıda çok sesizzzzz korkorum korkorum :18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

merhaba kızlar nasılsınız özledim hepinizi her gün bakıyorum ama pek kimse gelmiyor artık....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…