Umut ile başlar,yürek ile beslenir, 9 ay sonra "anne" diye seslenir...

aman da aman, benim bluecum gelmiş....
canım benim nasılsın...hiiiçç bişeycik çıkmaz allahın izniyle, sağlıklı sağlıklı tosun gibi büyür....valla ankara ara ara yanıyo,akşam yağmur...bi lunapark yapamadık yani.......
ben de seni seviyorum,biliyosun di mi..................

günaydın yetercim hoşgeldin....
ben de geliyorum, kimse yok, gidiyorum..ama dün ısrrala yazdım, nazemir de burdaydı.....bakalım bugün de durucam,belki gelen giden olur......başka topiklerde de yoklar...

kız ben sizi bırakıpta başka topiclere gidermiyim yoğunum diye gelemedim ondan öncede zaten biliyorsun 10 gün istirahatteydim. şimdi iyiyim çok şükür geldim

biliyorum geleceksiniz.......
yoksa ben terkedildim,yalnızım diye yeni bi topik açıcam

sakın haaaaaaaaaaa

yetercim nasılsın eşin nasıl oldu

kız ben dün snaa demedimmi üzülüpte bebişimizide üzme diye

kız ben sizi bırakıpta başka topiclere gidermiyim yoğunum diye gelemedim ondan öncede zaten biliyorsun 10 gün istirahatteydim. şimdi iyiyim çok şükür geldim

sakın haaaaaaaaaaa

hemşom gelmiş valla......
hoşgeldin sefalar getirdin ......iyisiniz değil mi canım.......
gerçi sesini duydum rahtladım da, hep aklımdaydın emin ol..hep dua ettim......şükür burdasın keyfin yerinde.......ben de dün regl oldum.......

canım genel olarak zaten kk de biz sesizlik var
yetercim nasılsın eşin nasıl oldu

kız ben dün snaa demedimmi üzülüpte bebişimizide üzme diye

canım biz eşimle tekrar has yatmıştık ama pzrts günü taburcu lduk şimdi evdeyiz ve daha iyiyiz çok şükür

[sıze="3"]canım genel olarak zaten kk de biz sesizlik var [/sıze]

[sıze="3"]canım biz eşimle tekrar has yatmıştık ama pzrts günü taburcu lduk şimdi evdeyiz ve daha iyiyiz çok şükür
[/sıze]

çooooooook geçmiş olsun canım allah acil acil şifalar versin eşine

canımmmmmmmmmm hemşommmmmm nasılsın tatlım. Sağol bir tanem iyiyiz allaha şükürler olsun

dur gitmeeeeeee
burdayımmmmmmm
geldim fatoşum

yok yok gitmedim madem çok yanlız kaldınız. Daha da sizi yanlız bırakmam burdayım

evet..ama ama ama biz çok yalnızdık......kimseler yoktu.........gitmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

eeee.tatalım anlat bakalım..bebek ne durumda dr ne dedi....
diğer kızlardan ne haber....ben msn açamıyorum :2::2:

valla ne olsun tatlım

cumartesi hastaneye gidicez ikili tarama testimiz var biraz heyecanlıyız.

kızlara gelince iyiler ama bende msn açamıyorum. bizde eskisi gibi sık görşemiyoruz. işlerin yoğunluğundan. şeri, tuğba, şeyma,seçil iyiler nihali kaç gündür görmüyorum ama haberlerini alıyorum iyiymiş. serpil tatile gitti

çok sevindim hepsinin iyi olmasına....seçil kimdi bu arada.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…