Umut ile başlar,yürek ile beslenir, 9 ay sonra "anne" diye seslenir...

teşekkür ederiz teyzesi

tevekkül işte bu

bende reiki ile tanıştıktan sonra çok büyük değişim yaşamıştım kendi iç dünyamda

reiki nasıl birşey tam olarak bilmiyorum ama anladığım kadarıyla polyanacılık gibi birşey olsa gerek..ben olayların herzaman iyi tarafından bakmaya çalışırım elimden geldiğince kendimden daha kötü insanları düşünüp halime şükrederim bilmiyorum ne kadar doğru ama

tam olarak polyannacılık denemez. çünkü hayata bakışını hayata duruşunu değiştiriyorsun. ama bu arada her şey pembe bulutlarda olmadığınında farkına varıyorsun

reikilendin mi peki canım.........

şayet enerjisini alıp almadığımı soruyorsan hayır almadım ama okumak bile yetti biliyorsun her şey insan beyninde başlıyor ve bitiyor

reiki kısaca şöle bişey canım....evrensel enerji...aslında her insanda olan bişey, ama kimileri gidip benim gibi bu iş masterlerinden uyumlama alıp,kendisinde olan rei-ki kanalını açtırıyor....ve sonrasında 21 günlük çlaışmlar var, çakra çalışmları falan, ve sonrasında, evrene istek gönderebiliyosun...hem olumlu düşünüp, hep olumlu cümleler kurup, evrene olumlu mesajlar gönderiyosun veeee kendini ve başkalarını tedavi edebiliyosun....
örneğin be, uyumlama aldığımın ikinci günü, ki o günlerde üzerinde yoğun bir enerji oluyor, pek çok arkadaşımın başağrısını karın ağrısını iyileştirmiştim.....benim evimin heryerinde olumlama cümleelri var mesela.....evrenin bolluk ve bereketi bana akıyor, ben sağlıklı, iyi bir insanım falan gibi......ben insanın düşüncesinin evren tarafından geri gönderildiğine inanıyorum...dedğim ahmet hulusi kitabı da dua ve evrenden istek durumunu birleştirmiş....hoş bişey olmuş

Son düzenleme:

bende severim öyle kitapları filimleri hayatı sorguluyorsun...ben 15 yaşında bile pembe bulutların üzerinde olamadım mantığım hep ön plandaydı... keşke çılgınca bişeyler yapabilseydim

evet....haklısın.....ben de bir pdf dosyası var....refah içinde bir yaşam sürdürme rehberi..rei-ki anlatmışşşçok da keyifli ben onunla başlamıştım zaten..istersen sana da mail atabilir canım....beyine hükmetmek gereiyor evet, ama gerçekten yürekle beraber,samimi bir şeklide.....

tamam tamam tv de görmüştüm bende onlar gibi söylemeye çalışıyordum ama ne zamandır unutmuşum...benimde çevremdekiler ben şanssızım sen çok şanlısın derler... bende şansızım deyip evrene kötü enerji göndermeyin şansızım dedikçe şansızlık sizi bulur... ben en şansız olduğum zamanlarda bile kendimi şanslı hissetmişimdir meyvelerinide almışımdır

aynen öyle işte,,benim bi arkadaşım bütün aksiliklerin hep kednisini bulduğunu düşünür, ve hakkaten öyle olur...ne kadar çok ağlarsan, bizi ağlatan o kadar çok olayla karşılaşıyoruz sanırım....

bizimde ters giden işlerimiz oluyor ama ben çok takılmıyorum onlara... gerçekten birşeyin üzerine ne kadar gidersen okadar üstüne geliyor...en iyisi güzel şeylerin üzerine gitmek

bizimde ters giden işlerimiz oluyor ama ben çok takılmıyorum onlara... gerçekten birşeyin üzerine ne kadar gidersen okadar üstüne geliyor...en iyisi güzel şeylerin üzerine gitmek

aslında işin özünde kendini sevmek, kendine değer vermek ve herşeyin en iyisini hakettiğini düşünmek geliyor........

sevinirim yolarsan canım bende okumuş olurum. Ben her zaman beni geliştirecek her şeyi okumaya hazırım

kızlar bu gün gelemedim
yarında gelemeyeceğim eşim için has gideceğim

HİÇ BİR KARŞILAŞMA TESADÜF DEĞİLDİR....

Hiçbir karşılaşma tesadüf değildir. Hiçbir hissediş, düşünüş, bakış, algılayış, seziş de öyle. Hatta bunların tersi de tesadüf değil. Alışveriş yaptığımız market,yemek yediğimiz lokanta, su içtiğimiz

çeşme, yürüdüğümüz kaldırım ve orada yanlarından birer yabancı olarak geçip gittiğimiz insanlar... Tesadüf gibi görünen karşılaşmalar, yolu sorduğumuz herhangi biri, hafifçe çarptığımız insan...

Bize gülümseyen küçük bir çocuk önümüzden aniden uçuveren kuş...Gün boyu yaşadığımız en basit olay bile herhangi bir zihinsel, fiziksel, ruhsal yada duygusal bir olayın tetikleyicisi olur.

Küçük ya da büyük...Bazen hiç hesapta olmayan durumların içine çekiliveririz. Hayal bile etmediğimiz olayları yaşarken buluruz kendimizi. Bir martı çığlığı, bir satıcı bağırışı, alır götürür bizi yıllarca ya da yollarca uzaklara...Hem öğretmen hem de öğrenciyizdir her ilişkinin içinde. Doğduğumuz aile, gittiğimiz okullar, sıra arkadaşımız, sevgilimiz , eşimiz, çocuğumuz vs. Her ilişki, farklı bir yönümüzün aynasıdır. Ve bizler de onlar için birer aynayız. Farkındalığımız yükseldikçe, durumları ve ilişkileri yaşarken, kendimizi ve yaşanılanları gözlemlemeye başlarız. Ve eğer yaşadıklarımıza yüksek idrakle bakabilmeyi başarırsak, o ilişki ya da durumu ne için yaşadığımızı kavrarız. Düğmelerimize en fazla basan insanlar, en iyi öğretmenlerimizdir. O ilişkide kurban olmadığımızı anlar, ilişkinin bize neyi öğretmeye çalıştığını kavrarsak, dersimizi alır ve yolumuza devam ederiz. Eğer bunu yapamazsak, o ilişkide ya da durum içinde tutsak olur, ya daha ağır durumlar yaşar ya da daha travmatik durumları ( o dersi alıncaya, eksik yönümüzü tamamlayıncaya, kendimizi düzeltinceye kadar) tekrar takrar yaşamaya devam ederiz.

Bazen bazı insanların hayatına yalnızca katalizör olarak gireriz. Onların hayatlarında değiştirmesi gereken durumun düğmesine basar ve sessizce çekiliriz. Ve yüksek farkındalık içinde kalırsak, yaşanılan durumdan etkilenmeden, arkamıza bakmadan yolumuza devam ederiz.
Özet olarak, en büyük düşmanımız en iyi dostumuzdur aslında. Çünkü bizde en büyük değişime neden olur genellikle. Ve her karşılaşma kutsaldır. Karşımızdaki insanın tanrısallığını kabul edip o şekilde yaklaşırsak, nefreti, öfkeyi, suçluluk duygusunu, o insana karşı sorumlu olduğumuz ve o ilişkiye mahkum olduğumuz duygusunu ve kini söküp atarız varlığımızdan.
Yaşadığımız her durum, tanıştığımız her insan öğretmenimizdir. Ne kadar kısa sürede öğrenirsek öğrenmemiz gerekenleri, karmamızı çözüp, iç huzuruna, mutluluğa, ideal ilişkimize ve ruhsal eşimize kavuşuruz.

DIŞARIDA MUCİZE ARAMA, MUCİZE SENSİN

günaydın hayırlı cumalarrrrrrrrrrrr cuma hürmetine rabbim dualrımzı kabul etsinnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…