teşekkür ederiz teyzesi
tevekkül işte bu
bende reiki ile tanıştıktan sonra çok büyük değişim yaşamıştım kendi iç dünyamda
teşekkür ederiz teyzesi
tevekkül işte bu
bende reiki ile tanıştıktan sonra çok büyük değişim yaşamıştım kendi iç dünyamda
reiki nasıl birşey tam olarak bilmiyorum ama anladığım kadarıyla polyanacılık gibi birşey olsa gerek..ben olayların herzaman iyi tarafından bakmaya çalışırım elimden geldiğince kendimden daha kötü insanları düşünüp halime şükrederim bilmiyorum ne kadar doğru ama
reikilendin mi peki canım.........
reiki nasıl birşey tam olarak bilmiyorum ama anladığım kadarıyla polyanacılık gibi birşey olsa gerek..ben olayların herzaman iyi tarafından bakmaya çalışırım elimden geldiğince kendimden daha kötü insanları düşünüp halime şükrederim bilmiyorum ne kadar doğru ama
tam olarak polyannacılık denemez. çünkü hayata bakışını hayata duruşunu değiştiriyorsun. ama bu arada her şey pembe bulutlarda olmadığınında farkına varıyorsun
şayet enerjisini alıp almadığımı soruyorsan hayır almadım ama okumak bile yetti biliyorsun her şey insan beyninde başlıyor ve bitiyor
tam olarak polyannacılık denemez. çünkü hayata bakışını hayata duruşunu değiştiriyorsun. ama bu arada her şey pembe bulutlarda olmadığınında farkına varıyorsun
yani polyannacılık her olaydan memnun olmak sanırım..ama polyanna hep fantazilerle dolu, kötüyü görmezden gelme, bunda kötüyle karşılaşmamam durumu var..naçizene fikrim....
şayet enerjisini alıp almadığımı soruyorsan hayır almadım ama okumak bile yetti biliyorsun her şey insan beyninde başlıyor ve bitiyor
reiki kısaca şöle bişey canım....evrensel enerji...aslında her insanda olan bişey, ama kimileri gidip benim gibi bu iş masterlerinden uyumlama alıp,kendisinde olan rei-ki kanalını açtırıyor....ve sonrasında 21 günlük çlaışmlar var, çakra çalışmları falan, ve sonrasında, evrene istek gönderebiliyosun...hem olumlu düşünüp, hep olumlu cümleler kurup, evrene olumlu mesajlar gönderiyosun veeee kendini ve başkalarını tedavi edebiliyosun....
örneğin be, uyumlama aldığımın ikinci günü, ki o günlerde üzerinde yoğun bir enerji oluyor, pek çok arkadaşımın başağrısını karın ağrısını iyileştirmiştim.....benim evimin heryerinde olumlama cümleelri var mesela.....evrenin bolluk ve bereketi bana akıyor, ben sağlıklı, iyi bir insanım falan gibi......ben insanın düşüncesinin evren tarafından geri gönderildiğine inanıyorum...dedğim ahmet hulusi kitabı da dua ve evrenden istek durumunu birleştirmiş....hoş bişey olmuş
tamam tamam tv de görmüştüm bende onlar gibi söylemeye çalışıyordum ama ne zamandır unutmuşum...benimde çevremdekiler ben şanssızım sen çok şanlısın derler... bende şansızım deyip evrene kötü enerji göndermeyin şansızım dedikçe şansızlık sizi bulur... ben en şansız olduğum zamanlarda bile kendimi şanslı hissetmişimdir meyvelerinide almışımdır
aynen öyle işte,,benim bi arkadaşım bütün aksiliklerin hep kednisini bulduğunu düşünür, ve hakkaten öyle olur...ne kadar çok ağlarsan, bizi ağlatan o kadar çok olayla karşılaşıyoruz sanırım....
bizimde ters giden işlerimiz oluyor ama ben çok takılmıyorum onlara... gerçekten birşeyin üzerine ne kadar gidersen okadar üstüne geliyor...en iyisi güzel şeylerin üzerine gitmek
evet....haklısın.....ben de bir pdf dosyası var....refah içinde bir yaşam sürdürme rehberi..rei-ki anlatmışşşçok da keyifli ben onunla başlamıştım zaten..istersen sana da mail atabilir canım....beyine hükmetmek gereiyor evet, ama gerçekten yürekle beraber,samimi bir şeklide.....
burda olan ve olmayan herkese iyi akşamlar kızlar
yine yanlız kalmışım nerdesiniz
kızlar bu gün gelemedim
yarında gelemeyeceğim eşim için has gideceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?