Umut ile başlar,yürek ile beslenir, 9 ay sonra "anne" diye seslenir...

mrb kızlar az önce geldi kırmızılar bu ayda olmadı tutturamadık hayırlısı böyle imiş

günaydınnn kızlarrrr.
dün bi aşılama geçirdim ama öldüm öldüm dirildimm.

doktor bildiğiniz gibi el kadar demir parçası soktu şeyime önceee.hart hart onu açtı içindeykennn.zaten ben vajinusmusluyum nasıl zorlandım anltamam.rahmi göremiyrm idrara sıkışık değilmisin dedi.bende sıkışığım dedim ama o andaki ağrıdan idrarımı hissetmedim.sakın bacağını oynatma rahmi dışarı çıkarmak zorundayım göremiyrm dedi.o anki ağrımı anlatamam.şiddetli adet sancısı odada buz gibii.çok ağrıyorrr doktor bey diyorum ağlayarak.oda ağrır tabi rahmini dışarı çıkardım dioaşılamamı ağlayarak oldum.bebeğim çok ağlarsa seni ağlayarak kazandım derimmm

allah bir daha gerek etmesinn ama bir daha aşılama olmak istemem.45dkyatırdılar benii.karın ağrımdan o dakialar ağlayarakeve kendimi zor attımm.6da aşılama olduk eve girdimiz 8di.
rahim içine sıkılıcak bide jel verdi her sabah o çubuğu rahme sokup jel vericem içine.hafif kanamam oldu.doktor söledi kanaman olursa korkma rahimi dışarı aldık die olur dediii.
allahım rast getirsinnn.hala kasıklarım ağrıyorr.

naz ve tbenin arkadaşıyım bu arada

ayy cnmm bnm umarım değicek çektiğin acılara yani işlhh bn pek anlamıyrm aslında aşılamadan fln ama baya acılı bşymiş cnm nese işlhh bu sefer olur

rabbim emeklerini zayi etmesin rahmin dışarı çıktığı için acı çekmişsin yoksa acımıyor canım bende bir kez aşılama yaptırdım hiç acı hissetmemiştim ben önce çok korkuyordum dr beni rahatlattı saolsun inşallah hakkında hayırlısı olur canım benim rabbim bebişine kavuştursun

ayy cnmm bnm umarım değicek çektiğin acılara yani işlhh bn pek anlamıyrm aslında aşılamadan fln ama baya acılı bşymiş cnm nese işlhh bu sefer olur

rahim dışaı çıkmasa acılı bişey değilmiş aslındaa.

neyse allahım bunla geçirmiş eylesin

ay canım ya inş acılarının sonun mutlulukla taçlanırr inş meleğin seninle olur tatlım
hoşgeldin bu arada

canım öncelikle hayırlı olsun inşallah. bende 2 kere aşılama yaptırdım amaböyle bir sorunla karşılaşmamıştım hatta ikinci aşılamadan sonra hastaneden çıkıp işe geldim

üzülmemeye çalışıyorum rabbim en hayırlısı bilir ve verir

üzülmek yok canım. her şeyin bir vakti saati var

bende aşılama yaptırdım üstelik korka korka ama hiçde korktuğum gibi olmadı 2 dk da bitti seninki baya uzun sürmüş üstelik sıkışıkda olmamı istemediler inşallah çektiğin acıların karşılığını 12 gün sonra pozitifle alırsın...bende senin gibi vajinusmusluyum seni çok iyi anlıyorum muane bile işkence

mrb kızlar az önce geldi kırmızılar bu ayda olmadı tutturamadık hayırlısı böyle imiş

hayırlısı olsun ne denirki en azından heray düzenli adet oluyoruz bu bile büyük nimet yaşında gençse takma bu kadar önünde uzun yıllar var

geçmiş olsun öncelikle çok zordur bende aralıkta aşılama yaptırmıştım o acı anlatılamaz tabiki sinit krizi geçirecek kadar olmuştum ama bu aşılama ile tüpler açılabiliyormuş doktorum bana seni çok zorladım biliyorum ama tüpün açılsın diye yaptım demişti inşallah tutar hayırlısı olsun inşallah

Melek üzülme ne yapıyoruz adetimiz bitiyor ve günaşırı birlikte oluyoruz bak bana tüp bebekten başka şansın yok demişlerdi çok şüükür rabbime kendisi geldi bebeğim sadece stress yapma gelecek rabbimin izniyle

dr banada tüp bebekle olur dedi daha önce kendiliğimden hamile kaldığım halde bakalım senin gibi dr utandıracazmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…