aminnnnnnnnnnn kendine dikkat et ağır iş falan yapma salla gitsin
ay canım ya inş acılarının sonun mutlulukla taçlanırr inş meleğin seninle olur tatlım
hoşgeldin bu arada
canım öncelikle hayırlı olsun inşallah. bende 2 kere aşılama yaptırdım amaböyle bir sorunla karşılaşmamıştım hatta ikinci aşılamadan sonra hastaneden çıkıp işe geldim
üzülmek yok canım. her şeyin bir vakti saati var
bende aşılama yaptırdım üstelik korka korka ama hiçde korktuğum gibi olmadı 2 dk da bitti seninki baya uzun sürmüş üstelik sıkışıkda olmamı istemediler inşallah çektiğin acıların karşılığını 12 gün sonra pozitifle alırsın...bende senin gibi vajinusmusluyum seni çok iyi anlıyorum muane bile işkence
geçmiş olsun öncelikle çok zordur bende aralıkta aşılama yaptırmıştım o acı anlatılamaz tabiki sinit krizi geçirecek kadar olmuştum ama bu aşılama ile tüpler açılabiliyormuş doktorum bana seni çok zorladım biliyorum ama tüpün açılsın diye yaptım demişti inşallah tutar hayırlısı olsun inşallah
dr banada tüp bebekle olur dedi daha önce kendiliğimden hamile kaldığım halde bakalım senin gibi dr utandıracazmı
hayırlısı olsun ne denirki en azından heray düzenli adet oluyoruz bu bile büyük nimet yaşında gençse takma bu kadar önünde uzun yıllar var
Melek üzülme ne yapıyoruz adetimiz bitiyor ve günaşırı birlikte oluyoruz bak bana tüp bebekten başka şansın yok demişlerdi çok şüükür rabbime kendisi geldi bebeğim sadece stress yapma gelecek rabbimin izniyle
yeni topicler açılmış ben konsoloslukta davetteykenhayırlı olsun topiciniz kızlar....
evet bende duymuştum ilkbaharda hamilelik şansı çok yüksekmiş haydi üzülmek yokinşallah utandıracaz bak gör neymiş dünyadaki cnlıların en üretken oldukları aylar nisan ve mayısmış sıkı çalışıp değerlendiriyoruz bu ayları
daha çok genşsin sağlık probleminde yoksa bebek olması için stres yaparak olacağı varsada olmuyor ...ben 36 yaşındayım ben bile umutluyum çıkmadık candan umut kesilmezevet hamdolsun yaşım 26 yaşındayım yılmak yok yeni umutlarla başlıcaz artık ragl bitiminde çalışmalara
hoşgeldin ven-har yeni topic yeni hamileler
hoşbulduk cnm.fatoşla ayağınızı sürttünüz mü gelelim arkanızdan bizdeşaka bi yana hayırlısı ne zamansa o zaman olsun inşallah.böyle diyoruz demesinde de işte yinede insan hemen olsun istiyo
yetim gariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
hayırlı uğrğlu olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bebişlerimizi konuşmak nasip olsun yeni topikteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee hepimiz hamiş anne olalım inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
Melek üzülme ne yapıyoruz adetimiz bitiyor ve günaşırı birlikte oluyoruz bak bana tüp bebekten başka şansın yok demişlerdi çok şüükür rabbime kendisi geldi bebeğim sadece stress yapma gelecek rabbimin izniyle
gerçekten sürttüm inanması güç ama gerçek dün ultrasonda bebeğimi gördüğümde rabbim bana nasip ettin şükürler olsun benden daha çok süredir bekleyenlerede nasip et dedim rabbim tez zamanda herkese nasip etsin inşallah
cnm sizin sorun neydiki tüp bebekten başka şansın yok dedilerrr[/QUOTEs
sol yumurtalığım tıkalıydı yani yapışıklık vardı sağdada yumurta büyümüyordu ama oldu eşiminde spermleri düşüktü hareketsizdi rabbim ol dedi ve oldu çok şükür
cnm sizin sorun neydiki tüp bebekten başka şansın yok dedilerrr[/QUOTEs
sol yumurtalığım tıkalıydı yani yapışıklık vardı sağdada yumurta büyümüyordu ama oldu eşiminde spermleri düşüktü hareketsizdi rabbim ol dedi ve oldu çok şükür
bendede aynı sorunlar var cnm.ben ameliyat oldum tüplerimden.sağda hiç gelişmio yumurtam solda iğnelerle gelişio.gebe kaldın ay özel yaptığın bişi varmı???
tedavi oldunmu anlatırmısın heyv-canlandımmm
kız yeterrrrrrrrrrrrrrr burayadamı takılıosunn senden korkulurrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?