Umut ile başlar,yürek ile beslenir, 9 ay sonra "anne" diye seslenir...

aminnnnnnnnnnn kendine dikkat et ağır iş falan yapma salla gitsin

ay canım ya inş acılarının sonun mutlulukla taçlanırr inş meleğin seninle olur tatlım
hoşgeldin bu arada

saolun kızlarrr allah razı olsun.inşşş çektiğim acılara değecekkk

dr banada tüp bebekle olur dedi daha önce kendiliğimden hamile kaldığım halde bakalım senin gibi dr utandıracazmı

inşallah utandıracaz bak gör neymiş dünyadaki cnlıların en üretken oldukları aylar nisan ve mayısmış sıkı çalışıp değerlendiriyoruz bu ayları

hayırlısı olsun ne denirki en azından heray düzenli adet oluyoruz bu bile büyük nimet yaşında gençse takma bu kadar önünde uzun yıllar var

evet hamdolsun yaşım 26 yaşındayım yılmak yok yeni umutlarla başlıcaz artık ragl bitiminde çalışmalara

nasibimizde ne var ise artık hayırlısı

yeni topicler açılmış ben konsoloslukta davetteykenhayırlı olsun topiciniz kızlar....yeni topic yeni hamileler inşallah

Son düzenleme:
inşallah utandıracaz bak gör neymiş dünyadaki cnlıların en üretken oldukları aylar nisan ve mayısmış sıkı çalışıp değerlendiriyoruz bu ayları
evet bende duymuştum ilkbaharda hamilelik şansı çok yüksekmiş haydi üzülmek yokvar boş duranı ALLAH sevmez
evet hamdolsun yaşım 26 yaşındayım yılmak yok yeni umutlarla başlıcaz artık ragl bitiminde çalışmalara
daha çok genşsin sağlık probleminde yoksa bebek olması için stres yaparak olacağı varsada olmuyor ...ben 36 yaşındayım ben bile umutluyum çıkmadık candan umut kesilmez

yetim gariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
hayırlı uğrğlu olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bebişlerimizi konuşmak nasip olsun yeni topikteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee hepimiz hamiş anne olalım inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

hoşbulduk cnm.fatoşla ayağınızı sürttünüz mü gelelim arkanızdan bizdeşaka bi yana hayırlısı ne zamansa o zaman olsun inşallah.böyle diyoruz demesinde de işte yinede insan hemen olsun istiyo

gerçekten sürttüm inanması güç ama gerçek dün ultrasonda bebeğimi gördüğümde rabbim bana nasip ettin şükürler olsun benden daha çok süredir bekleyenlerede nasip et dedim rabbim tez zamanda herkese nasip etsin inşallah

inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

cnm sizin sorun neydiki tüp bebekten başka şansın yok dedilerrr

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

kız yeterrrrrrrrrrrrrrr burayadamı takılıosunn senden korkulurrrrr

benimde soldaki gelişmiyor sağdaki yumurtamda uzakmış ultrasyonda bile zor görünüyor 4ay önce soldakini geliştirmeye uğraşırken sağdaki gelişti ve aşılama yapıldı ama tutmadı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…