cimcime topiğimizin çıtır annesi benim ayetel kürsiler tamam canım....
bitek biz kaldık canım.....bekleyelim bakalım..elbet gelirler.....
bende varım bende varım ama tahlil sonuçlarıma bakıyordum birde bebeğimin ultrason görüntüsüne anne kurban olur onu verene oyyyy allahım yaaaaaaaaaaaa
ay...canım ne güzel.....
Kime benziyo seldacım........sana benziyosa kızdır....
bana benzemiyor eşime benziyor hani ultrason siyah ya eşimde esmer ben tam tersi sarışınım dün akşam konuşuyorduk sağlıklı olsun da diye başalayan her cümle kızımız diye bitti gönlümüzden geçen hep o ama sağlıklısından olsunda heranımda her dakikamda dilimde gönlümde duamsınız herkese nasip etsin inşallah
fatoşçum nasıl bişey,bunca zamandır isteyip hamile kalabilmek....mucize gibi bişey mi....şu an hislerini çok merak ediyorum.....
KIZLAR GÜNAYDIN.PITIRCIĞIMIN KALP ATIŞLARINI DUYDUM..
günaydın kızlar bende geldim içimdeki canın kalp atışlarıyla birlikte çok sağlıklı güzel gelişiyor dedi doktor3 hafta sonra gidicem inşallah nihall berabere özün aydın canım darısı fatoş cimcime ve bluya inşallah
bitek biz kaldık canım.....bekleyelim bakalım..elbet gelirler.....
hamile olduğumu öğreneli 15 gün oldu ya ben hala inanmıyor gibiyim. Hala sanki bu ay olucakmı diye bekliyor gibiyim. Biraz da 3 ay çok riskli dedi ya doktor düşük tehliken var dedi onun korkusu va içimde. Sanırım kalp atışlarını hayırlısı ile duyana kadar bu böyle devam edicek
hamile olduğumu öğreneli 15 gün oldu ya ben hala inanmıyor gibiyim. Hala sanki bu ay olucakmı diye bekliyor gibiyim. Biraz da 3 ay çok riskli dedi ya doktor düşük tehliken var dedi onun korkusu va içimde. Sanırım kalp atışlarını hayırlısı ile duyana kadar bu böyle devam edicek
maşallah canım rabbım kucağına lamayıda nasıp etsin
Maşallah maşallah canımmmmAğlama sesleride duyucaksınız
hepinize hayırlı cumalar canlarım
umarım hepiniz iyisinizdir....
dikkat edin kendinize...
blue cuummmm....
hoşgeldin güzel anne......
nasılsın canım.....
iyiyim hayatımmmm sen nasılsın...
Keyfin nasıl bakimmmm
maşallah canım rabbım kucağına lamayıda nasıp etsin
fatoşcum Allahın izniyle o sesleride duyacaksın.. seni çok iyi anlıyorum.biliyorsun bende aynı şeyleri söylüyordum.. inşallah hayırlı ve sağlıklı bir şekilde kucağımaza alırız bebişlerimizihamile olduğumu öğreneli 15 gün oldu ya ben hala inanmıyor gibiyim. Hala sanki bu ay olucakmı diye bekliyor gibiyim. Biraz da 3 ay çok riskli dedi ya doktor düşük tehliken var dedi onun korkusu va içimde. Sanırım kalp atışlarını hayırlısı ile duyana kadar bu böyle devam edicek
sağoll canım sneinde gözün aydın....günaydın kızlar bende geldim içimdeki canın kalp atışlarıyla birlikte çok sağlıklı güzel gelişiyor dedi doktor3 hafta sonra gidicem inşallah nihall berabere özün aydın canım darısı fatoş cimcime ve bluya inşallah
aminnnnnçoooooooooooooook sevindim gözün aydın. darısı başıma inşallah
sağol canımmmm darısı hepimiz başına olsun...çok şükür gözün aydın darısı kucakladığın günlere olsun inşşşşşşşşşş
sağol canımmm.. aminnn inşallahh Allah bir an önce isteyen herkese versin....allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına al canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?