Umut ile başlar,yürek ile beslenir, 9 ay sonra "anne" diye seslenir...

ay...canım ne güzel.....

Kime benziyo seldacım........sana benziyosa kızdır....

bana benzemiyor eşime benziyor hani ultrason siyah ya eşimde esmer ben tam tersi sarışınım dün akşam konuşuyorduk sağlıklı olsun da diye başalayan her cümle kızımız diye bitti gönlümüzden geçen hep o ama sağlıklısından olsunda heranımda her dakikamda dilimde gönlümde duamsınız herkese nasip etsin inşallah

sağlıklı olsun ca nım,tabii..en önemlisi o....allah gönlüne göre versin....ben de sağlıklı olsun hayırlı olsun diyip ama parantez içinde de kız olsa ......derdim.......................

dediğin gibi,inşallah dediğin gibi, sıra bize de gelir...

fatoşçum nasıl bişey,bunca zamandır isteyip hamile kalabilmek....mucize gibi bişey mi....şu an hislerini çok merak ediyorum.....

hamile olduğumu öğreneli 15 gün oldu ya ben hala inanmıyor gibiyim. Hala sanki bu ay olucakmı diye bekliyor gibiyim. Biraz da 3 ay çok riskli dedi ya doktor düşük tehliken var dedi onun korkusu va içimde. Sanırım kalp atışlarını hayırlısı ile duyana kadar bu böyle devam edicek

KIZLAR GÜNAYDIN.PITIRCIĞIMIN KALP ATIŞLARINI DUYDUM..

maşallah canım rabbım kucağına lamayıda nasıp etsin

maşallah maşallah canımmmm ağlama sesleride duyucaksınız

anyorum seni......sen endişelenme sakın..ama dikkati elden bırakma....şu 3 ay kahveden uzak durursan iyi olur...nacizane önerim.......

kalp atışlarını da duyacaksın canım, hep beraber kutlamaını yapacağız inşallah......hiiçç sıkıntı yapma.....

FATOŞŞŞŞŞ SADECE İNANMAK BİLE KORUR ONU SEN ONUN HEP SENİNLE OLACAĞINA İNAN RABBİM KORUR ONU BİRDE BOL BOL ANANAS VE KİVİ YE ÇOK İYİ GELİYORMUŞ TUTUNMAYA TOPİĞİMİZİN EN KIDEMLİ BEBEĞİ O ÇOOOOKKKKK ZOOOR YOLLARDAN GELİYOR OOO

canımm merak etme böyle olumsuz şeyler geçirme aklından... kalp atışlarını da tekmelerinide duyacaksın inş.

hepinize hayırlı cumalar canlarım

umarım hepiniz iyisinizdir....

dikkat edin kendinize...

Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 0 ziyaretçi)

seldayavuzguray,nazemir,nimren,hayatkavunici,

site donmuş yazamadım bir türlü oyyy anam gıcık nazemir çaycumanın neresindensin çoğu yerlerini bilirim

selamlar kızlar benim bugün misafirim var giremeyecem dualarınızda benide unutmayın unutmazsınız ama hatırlatayım dedim çok öpüyorum

maşallah canım rabbım kucağına lamayıda nasıp etsin

aminnnnnnnn canımmmm sağolll Akkah bir an önce isteyen herkese nasip etsin.. bütün dualrımda varsınız canlarım...

fatoşcum Allahın izniyle o sesleride duyacaksın.. seni çok iyi anlıyorum.biliyorsun bende aynı şeyleri söylüyordum.. inşallah hayırlı ve sağlıklı bir şekilde kucağımaza alırız bebişlerimizi

sağoll canım sneinde gözün aydın....
çoooooooooooooook sevindim gözün aydın. darısı başıma inşallah
aminnnnn
çok şükür gözün aydın darısı kucakladığın günlere olsun inşşşşşşşşşş
sağol canımmmm darısı hepimiz başına olsun...
allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına al canm
sağol canımmm.. aminnn inşallahh Allah bir an önce isteyen herkese versin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…