Umut ile başlar,yürek ile beslenir, 9 ay sonra "anne" diye seslenir...

"Estağfirullah. Estağfirullah. Estağfirullahe'l-azîm el-kerîm, ellezî lâ ilâhe illâ hüve'l-hayyü'l-kayyûmü ve etûbü ileyhi, tevbete abdin zâlimin li-nefsihî, lâ yemlikü li-nefsihî mevten velâ hayâten velâ nüşûrâ. Ve es-elühü't-tevbete ve'l-mağfirete ve'l-hidâyete lenâ, innehû, hüve't-tevvâbü'r-rahîm."
"Ya rabbi! Bu ana gelinceye kadar benim elimden, dilimden, gözümden, kulağımdan, ayağımdan ve elimden bilerek veya bilmeyerek meydana gelen bütün günah ve hatalarıma tevbe ettim, pişman oldum. Küfür, şirk, isyan, günah ve kusur her ne türlü hâl vaki oldu ise, cümlesine tevbe ettim, pişmanlık duydum. Bir daha yapmamaya azm ü cezm ü kast ettim. Sen bu tevbemi kabul eyle. Nefsime uyup, şeytana tabi olup da aynı günah ve kusurları bir daha tekrar etmeme imkan verme, yâ Rabbi. Bir daha iman ve ikrar ediyorum ki, Peygamberlerin evveli Âdem Aleyhisselâm, ahiri ise Hazret-i Muhammed Aleyhisselâm, bu ikisi arasında her ne kadar peygamber gelip geçtiyse, Bunların cümlesine inandım, iman ettim, hepsi de haktır ve gerçektir. Bütün peygamberlere, onlara gönderilmiş olan İlâhi kitaplara ve içindeki emirlere şeksiz ve şüphesiz iman ettim, dilimle ikrar, kalbimle tasdik ediyorum ve yine iman ve ikrar ediyorum ki en son kitap Kur'ân-ı Azimüşşân ve en son Peygamber de Hazret-i Muhammed Aleyhisselâm'dır."

"Amentü billâhi ve melâiketihî ve kütübihî ve Rusulihi ve'l-yevmi'l-âhiri ve bi'l-kaderi, hayrihî ve şerrihî minellâhi teâlâ ve'l-bâsü bade'l-mevt.

Hakkun, eşhedü en lâ ilâhe illâllah ve eşhedü enne Muhammeden abdühû ve Resûlüh."
Hakkun, eşhedü en lâ ilâhe illâllah ve eşhedü enne Muhammeden abdühû ve Resûlüh."

amin

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

amin canım...ağzına yüreğine eline sağlık.....
Bu arada cimcimecim..geçmiş sayfalarda yazdım, ama görmemiş olabilirsin canım...
çok çok sevindim...hayırlı günde hayırlı haber aldım, moralim düzeldi...allah tamamınna erdirsin canım....allah sağlıkla kucağıan almayı nasip etsin

amin amin aminnnnnnnnnnn emeğine yüreğine sağlık

amin..
yüce rabbim hayırlısını versin...

aminnnn aminnn aminnnnnnnnnnn

kızlar dışarda işlerim vardıııı ama rabbimin nimeti bir yağmur yağıyor kışın bile böyle yağmadııııı eve gelebne kadarrrrrrrrr balık gibi olsum

Estağfirullah min külli ma kerihallah,
Estağfirullah elazim ellezi la ilahe illa hüvel hayyel kayyume ve etubü ileyh Razı olmadığın şeylerden yaptıklarımızı affet ve yapmadıklarımızı yapmaktan koru. Kendisinden başka ilah bulunmayan Hay, Kayyum ve Azim olan Allah’a istiğfar eder ve günahlarımıza a pişman olup O’na sığınırız

Allahümme ente rabbî lâ ilâhe illâ ente halâktenî ve ene abdüke ve ene alâ ahdike ve va’dike mesteta’tü eûzü bike min şerri mâ sana’tü ebûü leke bi ni’metike aleyye ve ebûü bizenbî fağfir lî feinnehû lâ yağfirüzzünûbe illâ ente.

Yâ Rabbi! Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'âlemin, ResûI i Ekrem ve Nebiyy i Muhterem Seyyidina Ebe'l Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün âl ve ashabına olsun

0l! emriyle bilinen ve bilinmeyen, görünen ve görünmeyen sayısız alemleri yaratan Yok 0l! emriyle de, her şeyi bir anda etme gücüne sahib olan, alemlerin Rabbi, Rahman ve Rahim olan Yüce Allah’ım! Bana dua edin, duanızı kabul edeyim buyurdun. Biz de huzuruna geldik, boynumuzu büktük, ellerimizi Sana açtık
Seni Rahim, Gafur biliyoruz. Rahmet ve Gufran ism i şerifinle tecelli eyle, ellerimizi boş döndürme yâ Rabbi!

Kur'anı Kerim'in bereketi ile ve alemlere rahmet olarak gönderdiğin sevgili Peygamberimizin hürmeti ile bizleri af eyle, ey Kerim bizleri affet yâ Rahim. Allah’ım! Bizleri Kur’an ı Kerim'in zineti ile süsle. O'nun kerameti ile mükerrem eyle ve şerefiyle şereflendir.

Ya ilahel alemin
İlk yarattığın nur efendimizin nuruydu.
Sen onu var etmeden evvel gündüzün geceden,
baharın da kıştan farkı tu.
İyilikler, kötülüklerle iç içe,
akıl nefse yenik,
ruh da bedenin esiri idi.
O güzeller güzeli
Varlığın sırrını keşfedip akla yüksek hedefler gösterdi
düşünceye kapılar açıp
insanın ebedlere namzet olduğunu âlemşümul bir dille haykırdı.
Böyle bir elçiyi insanlığa bahşetmenden
Ve sayısız nice nimetlerinden ötürü
sana sonsuz hamd ü senalar olsun ya rabbi!

Güç ve kuvvet ancak kendisine has olan yüce ve büyük Allâh’ım!
Mahlûkatın adedince,
Zatının rızası,
Arşının ağırlığı ve kelimelerinin toplamınca
Efendimiz Hz. Muhammed (sas) ve O’nun ehli ve ashabı üzerine salât ü selam la bir kere daha yâdederek huzûr u İlahi'de el açıp yakarıyoruz

Ey merhameti bol olan Allah’ım!
şefkati, adaletini aşkın gönüller sultanını unuttuğumuzun
ve saygısızlıkta bulunduğumuzun farkındayız.
Biliyoruz ki o rahmet nebisi
incinse de küsmedi
Vefasızlık görsede alakayı kesmedi

Başını yaranlar, dişini kıranlar karşısında bile ellerini açıp dua dua yalvardı. Katiyen lanette bulunmadı. Lanet ve bedduaya “âmin” de demedi.
Sinesini, Ebû Cehil'leri bile ümitlendirecek ölçüde açabildiği kadar açtı

ve her sözünü, her davranışını senin rahmetinin enginliğine bağladı.
Sen bizleri onun o engin merhametinden istifade eden
ve şefaatine de nâil olanlardan eyle ey Rabbi

Ey yapılan dualara cevap veren Allâh’ım
Sana itaat edilir Sen karşılığını veririsin
Sana isyan edilir, sen bağışlar ve affedersin,
Darda kalanlara icabet edersin,

Zararı sıkıntıyı ortadan kaldırırsın
Hastalara şifa, dertlilere deva verirsin
Günahları bağışlar, tövbeleri kabul edersin
Sen bizlerin dualarını kabul buyur ya Rabbi
Allâh’ım
acizlikten, üzüntüden, tasadan, kederden,
Korkaklıktan, kabir azâbından, cehennem ateşinden sana sığınırız.
Bizleri kötülükten ve kötülerin şerrinden emin eyle ya Rabbi

Ey yüceler yücesi olan Allahım
Biz ümmeti Muhammedin dağınıklığını gider
Bize ve ülkemize birlik ve dirlik ver
Bütün dünyaya da huzur ve barış nasibeyle..
Kalplerimizi birbirene ısındır ve
Bizleri birbirimize sevdir

Yâ Erhamerrâhimîn ve Yâ Ekremelekremîn!
Bizim, anne baba ve ecdadımızın
Bize rehberlik ve kılavuzluk yapan büyüklerimizin,
Bir harf bile olsa kendilerinden istifade ettiğimiz hocalarımızın,
Sevdiklerimizin, sevenlerimizin,
Içinde neş’et ettiğimiz beldedeki insanların,
Milletimiz fertlerinin,
Kadın erkek inanan bütün arkadaşlarımızın,
Dostlarımızın, kardeşlerimizin..
Ve bütün ümmet i Muhammed’in
Günahlarını bağışla! Ya Rabbi!

ALLAH'ım sen bizim Rabbimizsin, biz ise senin kulun!
Yaratan Sensin, yaradılan biz.
Rızık veren Sensin, rızıklandırılan biz.
Mülk sahibi Sensin, kul ve köle biz
Aziz Sensin, zelil biz
Zengin Sensin, fakir biz
Diri Sensin, ölü biz.
Baki Sensin, fani olan biz..
Kerim Sensin, hakir(zelil) biz
İyilik yapan Sensin, suçlu ve günahkar biz

Affedip bağışlayan Sensin, günah işleyen biz...
Büyük ve yüce Sensin, küçük ve değersiz biz
Güçlü ve kuvvetli Sensin, zayıf ve güçsüz biz
Veren Sensin, isteyen biz

Her türlü noksan sıfattan münezzeh ve bütün kemal sıfatlarla muttasıf Rabbim!Günahlarımızı affet, hatalarımızı bağışla, hastalıklarımıza şifa ver, ebediyen bizi rızana mazhar eyle. Bunu rahmetinle ihsan eyle, ey merhamet edenlerin en merhametlisi...
hakkımızda hayırlı olanı kalbimizde razı kalbimizde razı olanıda hakkımızda hayılı kıl

Yâ Rabbi!
Okuduğumuz surei şerifleri salavatları zikirleri dergah i ulûhiyyetinde kabul eyle. Kur’an ı Kerim'in her harfi için bizlere sevap yaz. Okurken yaptığımız hataları bağışla, tam ve mükemmel okumuş gibi kabul buyur. Kur'an ı Kerim'i kalblerimize nur eyle, Cennet yolumuzu aydınlat

cimcime, ebrar ,tben,Nihal ,fatoş, serpil ,şeker,honey,nazemir, Nihalla ,nimren,selda ,seren, blue ,hayatl,wenhar,Gizem ,Efnan,Nuray,esma ,dilek ve onlara dua eden kardeşlerimin aileleri yakınları dostlarınında dualarını kabul ve makbul eyle

Kardeşlerimin her ne dilekleri varsa sen kalplerden geçeni en ii bilensin Allahım dilediğine dilediğini veren karıncanın rızkını ayarlayansın ..Ellerini boş çevirme rabbim

Gidilen yere boş gidilmez RABBİM bizde suç getirdik günah getirdik dua ama dilenciye ne getirdin denmez ki rabbim ne istiyosun diye sorulur biz kapında birer dilenciyizve her şeyden önce senin rızanı istiyoruz allahım

allahım evlat isteyenlere hayırlı evlat bekar kardeşlerimzede hayırlı eşler nasip eyle nefsimizin şerrinden şeytanın şerrinden sen bizleri muhafaza eyle

Amin, Amin, Amin… Bi hürmeti seyyidi'l mürselin ve'l hâmdülillahi Rabbi'l Alemin.

Sübhâne rabbike rabbi'lizzeti amma yasifûn ve selâm ün ale'l mürselin ve'l hamdü lillahi Rabbi'l Alemin ..

Hayırların fethi, şerlerin def'i, ehl i imânın selameti, insanlığın kurtuluşu, memleketimizin her türlü kötülüklerden korunması, Ümmet i Muhammed'in selameti için EL FATIHA

aminnnnnn..........................................

hayatkavunici,blue+,seldayavuzguray,nihalla+,cimcimes53+,

ALLAHIM BANA DA BULAŞTIR BU GÜZEL HAMİLELERİN HAMİLELİKLERİNDEN.......

AMİNNNN CANIM AĞZINA SAĞLIKKKK
Allahım ellerimizi boş çevirme sen gönlümüzden geçenleri biliyorsun.. dualarımızı kabul et yarabbim..sağlık,mutluluk,huzur ve hayırlı sağlıklı evlatlar nasip et yarabbim

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

hayatkavunici,blue+,seldayavuzguray,nihalla+,cimcimes53+,

inşşşşşşşşşşşşşşşşş canım inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

hepimiz için bol bol dua ediyorum bugün misafirliğe davet edildim ve orda internet yok sizi özlicem hepinizi çok sevdimmmmm gittiğim yerde bebekte var sizin yerinizede severimm

hepimiz için bol bol dua ediyorum bugün misafirliğe davet edildim ve orda internet yok sizi özlicem hepinizi çok sevdimmmmm gittiğim yerde bebekte var sizin yerinizede severimm

sağol canım alah razı olsun
o güzel bebişe söylede bizim ufaklıklarada yol göstersin bizim sıpalarda gelsin atıkkk

hayatkavunici,blue+,seldayavuzguray,nihalla+,cimci mes53+,

amin çok geçmeden hepinize nasip etsin rabbim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…