Umut ile başlar,yürek ile beslenir, 9 ay sonra "anne" diye seslenir...

...................................................................................................................................................

Son düzenleme:
canım benim olumlu düşün olumlu şeyler olsun lütfennn

canım, ben bu mesajı yazdım...sonra hemen napıyosun diyip mesaj düzenlemeden değiştirdim.......ama geç kalmışım...okumuşsun bile......

Olumlu düşünce evet......geçen cumadan beri pek gerçekleştiremeğim bişey.......

canım benim olumlu düşün olumlu şeyler olsun lütfennn

canım, ben bu mesajı yazdım...sonra hemen napıyosun diyip mesaj düzenlemeden değiştirdim.......ama geç kalmışım...okumuşsun bile......

Olumlu düşünce evet......geçen cumadan beri pek gerçekleştiremeğim bişey.......

hayatcım bende okudum ne oluyo sana topiğimizn pozitif enerjisine yakışmıyo bunlar olumlu düşün güzel olsun dimi ama .......

bak cimcimede söylemiş
her şeyin başı sağlık.. sağlığının iyi olması içinde beyin sağlığının, ruhunun iyi olması gerekiyor...

ruhunu dinlendir... bol bol dua et...
ve gelecek güzel günlere inan....
bebişinin göbeğine düştüğü anları hayal et canım...

inan bana bu seni rahatlatacak...

bak burası ne kadar güzel bir topik..

hepimiz herşeyi paylaşıyoruz.. elbette sıkıntılar, zorluklar olacak..

ama mücadeleden asla vazgeçmeyeceğiz. birlikte paylaşacağız iyi kötü anlarımızı ve mutlu olacağız...

birer birer bebişlerini isteyen anneler çıktıkça nasıl kendimiz gibi hissediyoruz.. mutlu oluyoruz.. yada cimcime dua okurken hepimiz onu taki ediyoruz ve el açıp yüce mevlaya yalvarıyoruz...

üzme kendini sakın.. sen değerlisin...
sen bizim için değerlisin ama aslında sen önce kendin için değerlisin ve en güzel şeyleri hak ediyorsun...
rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olun güzel kardeşim benim...

hayatcım bende okudum ne oluyo sana topiğimizn pozitif enerjisine yakışmıyo bunlar olumlu düşün güzel olsun dimi ama .......
EVET VALLA CİMCİME NE OLUYO BANA ANLAMIYORUM..HAKLISIN....

CANIM BENİM ÇOK RAHATLATIYORSUNUZ BENİ...SAĞOLUN.....BEN GENEL YAPI İTİBARIYLA ZATEN, NEGATİF BİRİ DEĞİLİM...TAM TERSİNE EN GÜZEL YAPTIĞIM ŞEYDİR, HERŞEYE POZİTİF BAKMAK....AMA İNSANOĞLU BAZEN ELİNDE DEĞİL, BELKİ KOYVERMEYE DE İHTİYACIMIZ OLUYOR....BELKİ BU DA Bİ NEVİ TEDAVİ ŞEKLİ....HANİ KÖPÜRÜP KÖPÜRÜP, DURULMAK....BİLEMİYORUM.....BELKİ DE SON İKİ AYDIR ALDIĞIM İLAÇ YAPIYOR FARKINDA DEĞİLİM....
AMA DÜZELİCEM.....

sööööööööööözzzzzzzzzzzzzzzz

hadi bakalım...
siz şimdi 3 hamile..
anlatın gebeliğinizi.......
neler oluyor,...göğüsler davul gibi mi, mide bulantısı var mı....n ebileyim ben anlatın işte kendi aranızda bişeyler.....

hadi bakalım...
siz şimdi 3 hamile..
anlatın gebeliğinizi.......
neler oluyor,...göğüsler davul gibi mi, mide bulantısı var mı....n ebileyim ben anlatın işte kendi aranızda bişeyler.....

bende hiççç bir tık yokkkkk
canım hiç bi şey istemiyo....
midem bulanmıyor

amin allah kabul etsin

bende hiççç bir tık yokkkkk
canım hiç bi şey istemiyo....
midem bulanmıyor

ASLINDA MİDE BULANTISI BERBAT BİŞEY.....BEN KIZIMDA 9 AY YANIMDA KOVAYLA DOLAŞMIŞTIM....

ZATEN KATLANIYOSUN, BU KADAR İSTEDİKTEN SONRA.......
BEN BİŞEY İTİRAF EDEYİM KIZLAR......

kızımda zor bi hamilelik geçirdim....öyle zordu ki, bi daha hamile kalmak mı asla dedim.....bi daha böyle bi hamilelik yaşayamam dedim.........sonra ayrıldım eşimden..bir daha evlenmek mi dedim asla,hayatta evlenmem.... aradan 5 yıl geçti aşık oldum ve evlendim....ve şimdi aşık olduğum adama bir bebek vermek istiyorum......ama veremiyorum.....ben anneyim evet ama onun çocuğu yok maalesef.....

neyse kızlar böyle işte....hepinizi çoookkkkkkkkkkkkkkkkk seviyorum....

canımsın yaaaaaaaaaaaaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…