canım sağoll
çok sağolun Allah razı olsunn..
ama ben adamıştımm..
ben okuyayım
kızlarla yine okuyalım olurmu....
Allah razı olsun hepinizden.....
41 yasini hepimiz için oluyalım olurmuu
yok hepberaber sana ve bebeğine okuycazz
kızlar bu hafta okuyacağımız yasinleri nihalla ya niyet okuyoruz nihalla ya ve bebğine rabbim sağlık versin canım ...............
seve seve okuruz hepimiz güzel haberler alıcaz inşallah
nihalla canım dr.da söylemiş korkma kendini üzme hiç bişey olmayacak yeğenimize dualarım seninle canımselam kızlar bu g
ün dr gittim yine......
bebek iyi dedi bi sorun yok ama kesede bozulma ve düşük tehkikesi var dedi progestan verdi... korkulacak bişey yok dedi..ama gelde korkma... c tesi tekrar çağırdı...
hakkımızda hayırlısı neyse o olsun...
cimcime bana 2 yaz
çünkü ben de kendim için okuyacam demiştim 41 tane ama henüz 2 tane okuyabildim.. o yzüden 2 yaz canım ok..
selam canım yanlış anlamadım değilmi....huhuuuuuuuu bende geldim hamişlerin yanına himleyimmmmmmm
huhuuuuuuuu bende geldim hamişlerin yanına himleyimmmmmmm
kuzum hani önce bana söleyecktin :))))))))))))))
canım çok sevindim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 2012 nin bebişi
cimcimeee benim bi ablam var oda yasin okumak istiyor 3 yazarmısın onada... bende 3 okucam..
sağoll güzelim.. yok üzülmüyorum biraz burukluk var ama üzülmücem.. herşey Allahtan yapacak bişey yok ki...
selam kızlar bu gün dr gittim yine......
bebek iyi dedi bi sorun yok ama kesede bozulma ve düşük tehkikesi var dedi progestan verdi... korkulacak bişey yok dedi..ama gelde korkma... c tesi tekrar çağırdı...
hakkımızda hayırlısı neyse o olsun...
cimcime bana 2 yaz
çünkü ben de kendim için okuyacam demiştim 41 tane ama henüz 2 tane okuyabildim.. o yzüden 2 yaz canım ok..
fatoşşşşşşşşşş canımmmmmmmmm nasılsın... dr hap verdi ama alttan kullanılacakmışş..kız sen nerdesin msn yede gelmiyorsun
canımmmmmmmm honeyim msn de sevinmiştim zaten ama burdada sevineyim. allahım tamamına erdirsin inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah
nihallacığım elbette üzülecek bir şey yok. allahın izni ileher şey normal gidecek merak etme lütfen. dualarımız senle ve bebişinle
progestan iğnemi hapmı ne verdi doktor canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?