Tüp Bebek Merkezleri Umut tüp bebek merkezi - Dr selen Sezginsoy

arkadaşlar merhaba
ben de bahçeciye gitmeyi düşünüyorum fulya da sgk geçmiyor ama umut şubesinde geçiyor.
aynı grup ama farkları var mıdır acaba diye kafama takılıyor sizin fikirleriniz nelerdir.

Evet günde 1 tane. Başka ilaçlarla beraber aldım o yüzden fiyatını bilmiyorum. Neden zararı olsun ki kortizon zaten birçok hastalıkta kullanılıyor. Hem kortizon normalde bizim vücudumuzda da üretilen yani olan birşey. Sadece tiroit hastalığında bağışıklık sistemimizi baskılanmak için kullanılacak. Mesela astım hastaları çok kullanır. Astım hastası olup çocuğu olan bir sürü insan var.
Bilmiyorum sanki kortizon çok ağır ve yan etkisi çok olan bir ilaç gibi tüp bebeğin ücretini sordum o hap ucuz biliyorum daha önce eşime verilmişti

Bilmiyorum sanki kortizon çok ağır ve yan etkisi çok olan bir ilaç gibi tüp bebeğin ücretini sordum o hap ucuz biliyorum daha önce eşime verilmişti
Ben raporluyum. 3080 merkeze ödedim. İlk ilaçlarım 1000 lira tuttu. Sonra ek ilaçlar verdi doktor onlarda 500 lira tutmuştur. Ama dondurulacak yumurtam yok eğer olursa yumurta dondurma 1300 lira galiba

Ben raporluyum. 3080 merkeze ödedim. İlk ilaçlarım 1000 lira tuttu. Sonra ek ilaçlar verdi doktor onlarda 500 lira tutmuştur. Ama dondurulacak yumurtam yok eğer olursa yumurta dondurma 1300 lira galiba
Hımm tüp bebek ücreti 3080 tl ilaçlar 1000 tl muayene ücreti tahliller falan nasıl oluyor senin sonuç ne zaman belli olacak birde özel değilse sorun nedir

Rahatsız ediyorum ama bu söylediğiniz testleri kadın doğuma söylediğimizde yapıyor değil mi bu testler neden yapılıyor acaba

Hımm tüp bebek ücreti 3080 tl ilaçlar 1000 tl muayene ücreti tahliller falan nasıl oluyor senin sonuç ne zaman belli olacak birde özel değilse sorun nedir
Muayene ücreti var bir de onu unutmuşum 250 tl. Ama bunları zaten merkeze gittiğinde tek tek anlatacaklar. Her sorunun yanıtı onlarda var. Benim sorunum amh değerim düşük. Yani yumurta rezervim az.

Herkesin sorunu farklı. Herkesin tedavisi farklı. Siz kaç yaşındasınız. Ve sizin asıl sorun neydi?
Ben 26 yaşındayım 5 yıllık evliyim bizim sorun yok sebepsiz kısırlık diyorlar ama ben troit haşimato hastasıyım gittiğim doktorlar bunun engel olmadığını söylüyor.

Aslında bir arkadaşım görüşmüş haşimato hastası olduğunu söylemiş ve kortizon tedavisi önermiş tüp bebek denerken bu beni çok düşündürdü bebeğe zararı olur mu yan etkisi çok olan bir tedavi kararsız kaldım.
Hiçbir bilgim yok malesef :/

Bende Selen hanımın hastasıyım. Tiroit hastasıyım. Daha önce 2 aşılama ve 1 tüp bebek denedim (başka merkezlerde) negatifti. Selen hanımla görüşmeye gittiğimde bana tiroit hastalarının immün sisteminde sorun olduğunu döllenme olsa bile embriyoyu vücudun yabancı madde gibi görüp attığını söyledi. Bana da kortizon verdi. Ben Selen hanımdan çok memnunum. Ayrıca bir tanıdığım da ona yaptırdı. O da tiroit hastasıydı. O da kortizon kullandı. Şu an hamile. Yakında doğuracak. İnşallah bende hamileyimdir
Şuan ne durumdasınız? Allah gönlünüze göre versin

arkadaşlar merhaba
ben de bahçeciye gitmeyi düşünüyorum fulya da sgk geçmiyor ama umut şubesinde geçiyor.
aynı grup ama farkları var mıdır acaba diye kafama takılıyor sizin fikirleriniz nelerdir.
Benim evime yakın olam umut tüp bebek merkezi olduğu için orayı tercih ettim. 4. tedavimdi ama burada ilk tedavim. Çok şükür olumlu sonucu aldık. Tavsiye ederim

Şuan ne durumdasınız? Allah gönlünüze göre versin
Allah'ıma şükürler olsun hamileyim. Selan hanımdan da Allah razı olsun. Ben kendisini herkese öneririm. Çok bilgili çok tecrübeli. Tabi herşey Allahtan.
Çok moralsiz başlamıştım. Haşimatom vardı yumurtam azdı. Kan pıhtılaşma bozukluğum vardı. Bi de prolaktin, kortizol gibi hormonlarım yüksekti. Hepsine uygun ilaç verdi. Bhcg de pozitifi gördüğümüzde Selen hanım çok zor bir gebelik elde ettik dedi. Ellerine sağlık ne diyim. Allah ondan razı olsun.

Kızlar merhabalar. Aranızda yeniyim. Hamile kalanları da canı gönülden tebrik ediyorum. Allahım bize de gösterir inş bu günleri.Bende 2 defa tüp bebek tedavisi oldum ama ikisi de yumurta toplandıktan sonra yumurtaların şekilsiz kalitesiz olduğu görüldü. Halen daha şaşkınım. Böyle birşeyler duyan ve bana yardımcı olabilecek var mı aranızda. Allah razı olsun şimdiden

Kızlar merhabalar. Aranızda yeniyim. Hamile kalanları da canı gönülden tebrik ediyorum. Allahım bize de gösterir inş bu günleri.Bende 2 defa tüp bebek tedavisi oldum ama ikisi de yumurta toplandıktan sonra yumurtaların şekilsiz kalitesiz olduğu görüldü. Halen daha şaşkınım. Böyle birşeyler duyan ve bana yardımcı olabilecek var mı aranızda. Allah razı olsun şimdiden
Canım benim kardeşim de tüp bebek yaptırmıştı. İlkinde ilçaları yanlış kullanmış. Yaklaşık 15 yumurta toplanmış ama hiçbiri döllenmemiş. İkincisinde uzun protokol uygulanmış. O tedaviyle sağlıklı yumurta elde ettiler. Bundan başka hiç duymadım. İnşallah iyi yumurtalar elde edersin.

Kızlar merhabalar. Aranızda yeniyim. Hamile kalanları da canı gönülden tebrik ediyorum. Allahım bize de gösterirken inş Bende 2 defa tüp bebek tedavisi oldum ama ikisi de yumurta toplandıktan sonra yumurtaların şekilsiz kalitesiz olduğunu görüldü. Halen daha şaşkınım. Böyle birşeyler duyan ve bana yardımcı olabilecek var mı aranızda. Allah razı olsun şimdiden

Nasıl birşeydir hiç anlayamadım ya. İkisinde de farklı ilaç kullandılar. Ama hiç döllenmeye vakit bile olmadı. Acayip moralsizim. Tüm değerlerim normal çıkıyor. Pazartesi günü aynı şey tekrar olunca yıkıldık resmen. Tedavi yarıda kesiliyor. Napcamı şaşmış durumdayım

Allah'ıma şükürler olsun hamileyim. Selan hanımdan da Allah razı olsun. Ben kendisini herkese öneririm. Çok bilgili çok tecrübeli. Tabi herşey Allahtan.
Çok moralsiz başlamıştım. Haşimatom vardı yumurtam azdı. Kan pıhtılaşma bozukluğum vardı. Bi de prolaktin, kortizol gibi hormonlarım yüksekti. Hepsine uygun ilaç verdi. Bhcg de pozitifi gördüğümüzde Selen hanım çok zor bir gebelik elde ettik dedi. Ellerine sağlık ne diyim. Allah ondan razı olsun.
çok sevindim Allah hayırlı eylesin. Kucağımıza aldığımız günü de görmek nasip olsun inşallah

imzana hamilelik takvimini ekle her gün takip etmek çok eğlenceli

Teşekkür ederiz canım Allah razı olsun. Valla 4 tüp bebek tedavisi geçirmiş biri olarak en büyük dileğim düşmanımın bile bu sıkıntıyı çekmemesi. Zorlu bir süreç. Yaşınız kaç peki. Dr ne dedi

çok sevindim Allah hayırlı eylesin. Kucağımıza aldığımız günü de görmek nasip olsun inşallah

imzana hamilelik takvimini ekle her gün takip etmek çok eğlenceli
Amin canım inşallah kucağımıza da alırız. Sayende takvimi ekledim çok sağol.

Back
X