Merhabalar..uzun zamandır takip ediyordum ama bugüne kısmetmiş üye olmak..ben aranızda yeniyim,Selen hocamın hastayım ama tam bir umutsuz vakayım belki bana umut olursunuz diye sizinle paylaşmak istedim.4 yıllık evliyim,31 yaşındayım başımdan 2 aşılama geçti olumsuz tabi.Öncesinde klomenle kaç kez ilaç tedavisi oldum saymıyorum,hiç bir probleminiz yok dendi,bütün tahliller yapıldı,hsg,hormon tahlilleri vs eşiminde morfoloji bozukluğu çıktı ama çok önemli değil dendi.Herneyse çok uzatmak istemiyorum kasım ayında Selen hocamın tedavisine başladık çok olumlu konuştu,çok kolay bi hastasın dedi,ultrason takipleri çok iiydi,opu yapıldı 19 yumurtam çıktı bir sonraki ay dondurulmuşlarla transfer olucaksın dedi doktorum,transfer protokolü verildi ama ertesi gün 19 yumurtadan sadece 1 tane olgun yumurta çıktığını söylediler,oda döllenmemiş

(hayal kırıklığımı tahmin edersiniz,Selen hoca da çok şaşırdı bu hep olacak birşey değil ama çok sık görülen bişey de değil dedi,2 ay sonra tekrar Selen hocamla farklı bir protokolle devam ettik.(yani bu ocak başı)
Hocam yine busefer farklı olur inşallah dedi,23 yumurta çıktı..bunda da 3 olgun vardı..yine umudum kalmadı,döllenen olmaz dedim ama 1 tanecik yumurtam döllenmiş...küçücük bir umudum oldu,şimdi hasta olmayı bekliyorum transfer için.Buarada tek 1 embriyo olduğu için 2.gün dondurdular,öyle korkuyorum ki çözdürdüğünde yaşamaz diye..Sizleri görünce her hamile olan arkadaşımı okuyunca bana da umut oluyorsunuz..
Benim gibi olanı hiç okumadım derken su perisi sende de bu sıkıntı olmuş

neden böyle oluyor kızlar ne yapmam gerek,bileniniz varmı,hocam olmazsa ilaçsız tüp bebek deniycez dedi..